- 30 Temmuz 2020
- 3.417
- 15.591
- 26
Hiç iyi degilim aşagıdaki görsel de şahitimHer ay böyle canım3 bildirim gönderildi.Bundan sonrası nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç iyi degilim aşagıdaki görsel de şahitimHer ay böyle canım3 bildirim gönderildi.Bundan sonrası nasip
1 oy ile kaybeden ilk olmayacaksınHiç iyi degilim aşagıdaki görsel de şahitim
Sanki takımdan takıma sıçrıyon çekirge hızında misali
Demeyin öyle ama ya yarın değişirse inşallah degişecek valla abdest alıp kuran okurum şimdi1 oy ile kaybeden ilk olmayacaksın
Takimlarda etiket yapip duruyolar basim döndü 6. 4. BurasiSanki takımdan takıma sıçrıyon çekirge hızında misali
Alışıcak ablasi1 oy ile kaybeden ilk olmayacaksın
İşte diğer arkadaş kaybedince aynı duygu değil miGenel olarak söyledimDemeyin öyle ama ya yarın değişirse inşallah degişecek valla abdest alıp kuran okurum şimdi
İki saat öncesine kadar ben yeniyorumdum saglık olsunİşte diğer arkadaş kaybedince aynı duygu değil miGenel olarak söyledim
İyi ki yok olsa da kurtlansaBeni etiket yapmayanin Antepi kurtlansin
İyi ki yok olsa da kurtlansa
Ah benim vefalı cennam duştaydım, yeni kuruladım saçlarımı. yasminsay ı bekliyorum şimdi maşa yapsın saçlarıma diye
Yok diye atıp tutuyorum,olsa kurtlanmasın derim
Keseledi mi bari bu sefer?Sihhatler olsun canımAh benim vefalı cennam duştaydım, yeni kuruladım saçlarımı. yasminsay ı bekliyorum şimdi maşa yapsın saçlarıma diye
Vallaahaaa çok pahaliYok diye atıp tutuyorum,olsa kurtlanmasın derim
Guzel şeyler hem pahalı, hem zararlı . Bknz hamur işleri,bknz Antepli her seyVallaahaaa çok pahali
Ceviz vereyim karsiliginda kimde varsa
Haklisin hemşomGuzel şeyler hem pahalı, hem zararlı . Bknz hamur işleri,bknz Antepli her sey