- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Benim sülalem burda, yetiyorBizde h,ç olmaz zati kşmsede yok burada,dün eşim yengesine diyor ki sağdan say 10 kişi soldan say 10 kişi çekirdek aile mübarek
Bir gün yapsak, sayıyoruz 40-50 kişi
Arkadaşlarımız çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sülalem burda, yetiyorBizde h,ç olmaz zati kşmsede yok burada,dün eşim yengesine diyor ki sağdan say 10 kişi soldan say 10 kişi çekirdek aile mübarek
Sağol canımGüle güle kullan canım
Ya beniBen de mübarek herkesi izliyormuşum baktım da
Yani bayağı eski muhabbetimizİlk seni izlemeye almam gerekirdi oysaki nasıl oldu bu iş
Sende beni izlemiyorsun nolmusCikolatada beni izliyo simdi
Kuzenim in işi bu filizYazık çok yazık
Yalan söylemeSende beni izlemiyorsun nolmus
Şok içindeyimYani bayağı eski muhabbetimiz
YavheheKuzenim in işi bu filiz
Büyük bir buzdolabı almaya kalksan 6-7 bin lazım en azAynen ablam eskiyor.Çoğunu yeniledik.Bir tek buzdolabı duruyor.Oda aman aman
O kadar muhabbet ediyoruzŞok içindeyim
Benim dolap büyükKorkuyorum bozulacak diye.Şu sıra yenisi mümkün değil.Büyük bir buzdolabı almaya kalksan 6-7 bin lazım en az
Baktım şimdi gene bide alfabetik sıra ya gözükmüyor hiçAbla yapma.... Seni izliyorum tek tek baktım
Dur bakalım izliyorum dedi bulamadım sayfadaAhhh mis en temizi
İzleyen izleyeneBen de mübarek herkesi izliyormuşum baktım da
Olsun canımcım oda değişir zamanı gelinceAynen ablam eskiyor.Çoğunu yeniledik.Bir tek buzdolabı duruyor.Oda aman aman
Hey maşallah koçumaBenim sülalem burda, yetiyor
Bir gün yapsak, sayıyoruz 40-50 kişi
Arkadaşlarımız çok
Minnoşum izliyor beni artıkYa beni
Hepsi fos çıktı bunlarin tüüüO kadar muhabbet ediyoruz
Ayy ne bilim nevoş yaa gönüller bir olsun. Alsem çıkardı bu izleme işiniO kadar muhabbet ediyoruz
Seni de izliyorum öyle yazıyor yani ismine tıkladığımdaYa beni
Aynen canimya bugun basladi bizimkinlerOkul ciddi ciddi açılıyor