- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Benim takip ettiklerim de kalmış beni takip edenler seçeneği yok gizlilik sayfasında.Takiplesmiyormusuz HanimKelesimiGetir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim takip ettiklerim de kalmış beni takip edenler seçeneği yok gizlilik sayfasında.Takiplesmiyormusuz HanimKelesimiGetir
Sağol ablacımKolay gelsin :)Afiyet olsun:)
Dudişte
Abla nereye video atmiski halaaa anlamadimTakiplesmiyormusuz HanimKelesimiGetir
Girenin abdesti bozulan yer mi? Tövbeler olsunDudişte
Profilindekileri sadece onun takip ettikleri görüyormuş hemsomAbla nereye video atmiski halaaa anlamadim
Demekki bizi takip etmiyo yada beni hemsomProfilindekileri sadece onun takip ettikleri görüyormuş hemsom
Bizde aile hekimine gittik. Müdür 3 gün rapor al, testi yinelet dedi. Muayenede, boğazda kızarıklık ve ödem gördü dr. İlaç başladı, yine kan aldılarGider zaten cancagizim ,bakalım nasıl olacak
Ben girmiyom çok sacma çunkuGirenin abdesti bozulan yer mi? Tövbeler olsun
Hay Allah ,hepimize bulaşmadan bitmeyecek bu dert herhalde cancağızımBizde aile hekimine gittik. Müdür 3 gün rapor al, testi yinelet dedi. Muayenede, boğazda kızarıklık ve ödem gördü dr. İlaç başladı, yine kan aldılar
Perşembe tekrar test falan yapılacak
HadiyaBizde aile hekimine gittik. Müdür 3 gün rapor al, testi yinelet dedi. Muayenede, boğazda kızarıklık ve ödem gördü dr. İlaç başladı, yine kan aldılar
Perşembe tekrar test falan yapılacak
Cezalı gidemez artıkDudişte
Saçma ama iste,takipçisi bolBen girmiyom çok sacma çunku
Bizi takip etmiyor ama herkese açtı sanırım profiliniDemekki bizi takip etmiyo yada beni hemsom
Gizli giderCezalı gidemez artık
Demekki onlara göre hemsom ben öyle seyleri cokta sevmemSaçma ama iste,takipçisi bol
Açmış evetBizi takip etmiyor ama herkese açtı sanırım profilini
Ben de hiç sevmem hemsomDemekki onlara göre hemsom ben öyle seyleri cokta sevmem