- 25 Aralık 2014
- 648
- 1.156
- 37
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.461
Evet canim hamilesin allah tamamjna erdirsinAdetimin ilk günü bugün. Sabah yaptığım test pozitif mi sizce?
Teşekkür ederim ay çok mutluyum şu kan testini de halledeyim de inşallah daha kesin sevineyim :)Evet canim hamilesin allah tamamjna erdirsin
belki geç döllenmedir ve bu yüzden erken gebelik testinde çıkıyor ama diğerinde çıkmıyor az daha bekle bakalım.
yoksa diğer testte pozitifi göstermez sanırım.[/
canım bugun adet oldum moralım cok bozuldu bu testlere hiç inancım kalmadı hep pozitif gösterdi sonra negatif offfcanım bir gelişme var mı merak ettim seni, umarım iyisindir.
canım bugun adet oldum moralım cok bozuldu bu testlere hiç inancım kalmadı hep pozitif gösterdi sonra negatif offf
Hepsi fos çıktı pozitifti resimlerinide hayırlıyorsan eklemiştim çok buyuk yıkıntı oldu bana canımÇok şaşırdım nasıl olur erken gebelik testi yapmadınmi? Onlar yaniltiyormu ki?
canimm hayirli olsun bebis geliyor:) adetinden onceki gunlerde hic test yaptin mi?Adetimin ilk günü bugün. Sabah yaptığım test pozitif mi sizce?
Üzülme ne olur ben inanıyorum en kisa zamanda sağlıkla hamile kalacaksın içime doğdu. Hep dua ediyorum hepimize. Sakın moralini bozma ki bebeğin Hemen gelsin sanaHepsi fos çıktı pozitifti resimlerinide hayırlıyorsan eklemiştim çok buyuk yıkıntı oldu bana canım
Teşekkür ederim :) yok yapmamıştım özellikle bekledim adet günümü zor oldu ama beklemekcanimm hayirli olsun bebis geliyor:) adetinden onceki gunlerde hic test yaptin mi?
akintiyi dikkate al bence doktora gidince de soyle bence canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah:)Teşekkür ederim :) yok yapmamıştım özellikle bekledim adet günümü zor oldu ama beklemekşu anda da ayıptır söylemesi koyu renk akıntım var. En son 2 gün önce olmuştu korkuyorum açıkçası. Daha kan testi de yaptıramadım :/
kisiden kisiye degisiyor idrar testinde diye biliyorum kimisi hemen cikiyor kimisi daha gec kan testi yaptir ama 3. haftada kesin cikar canim insallah vardir bebis:)Arkadaşlar dollenme olduktan ne kadar sure sonra gebelik pozitifleşir.. Adet tarihine gore değilde yumurtlama sonrası 3. Haftada gorunur mu. Lutfeeeennn cevappp
inşllh cnm.yumurtladığım tarih itibariyle onumuzdeki hfta 3 hafta doluyo. 2 defa duşuk yaptım. Aslında belirtiler çok benziyo. Ozellikle uzerinde duruyorum ki oğrenir oğrenmez kan sulandırıcıya başliucam. Geç kalmak,istemiyorumkisiden kisiye degisiyor idrar testinde diye biliyorum kimisi hemen cikiyor kimisi daha gec kan testi yaptir ama 3. haftada kesin cikar canim insallah vardir bebis:)
Tamam canım teşekkür ederim amin Allah isteyen herkese versin inşallah bekleyenler de sağlıkla kucağına alsın bebeklerini amin :)akintiyi dikkate al bence doktora gidince de soyle bence canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah:)
canimm bende bir kez kurtaj oldum kan sulandiriciyi neye gore veriyor doktor biloyomusun?inşllh cnm.yumurtladığım tarih itibariyle onumuzdeki hfta 3 hafta doluyo. 2 defa duşuk yaptım. Aslında belirtiler çok benziyo. Ozellikle uzerinde duruyorum ki oğrenir oğrenmez kan sulandırıcıya başliucam. Geç kalmak,istemiyorum
kac gun gecti yumurtlamanin uzerinden cnm?canimm bende bir kez kurtaj oldum kan sulandiriciyi neye gore veriyor doktor biloyomusun?
şuan ili haftam geçti cnm. Kan değerlerine gore verio. Genelde enaz 2 duşuk olmadan vermiolar sanırımkac gun gecti yumurtlamanin uzerinden cnm?
bnce hamilesin. Benim son gebeliğimde ppembe bile diyemiuceğim hafif bi karartı vardı. Ve gebeydim. Çok yeni bi gebelik olabilirArkadaslar iki tane idrar testi yaptim ve hafif bi pembelik cikti ikisinde gozlerime inanamiyorum..sizce hata olabilrmi yani bu teste gore direk hamileyim diyebilirmiyim?
Teşekkür ederim canım benim. Test sonucu negatif hamile değilmişim. İlaç verdi dr. aspirin verdi. Antibiyotik ve 2 adet fitil verdi. Ultrasonda da birşey yok dedi. Mide bulantım hala devam ediyor. Regl sökülemiyor ondan sanırım.üzülme lütfen Allah isterse herşey olur, sakın kötü düşünme sakın.
dua edeceğim bugün sana da edeceğim.