Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu arada ben dış gebelikten şüphelendim ama dr. kan testinde onunda çıkacağını söyledi. Kan test sonucu 0.1 di.
Nisana kadar hamile kalamazsam hızlandırıcılara başlayacağımızı söyledi.

Teşekkür ederim canım benim. Test sonucu negatif hamile değilmişim. İlaç verdi dr. aspirin verdi. Antibiyotik ve 2 adet fitil verdi. Ultrasonda da birşey yok dedi. Mide bulantım hala devam ediyor. Regl sökülemiyor ondan sanırım.
çok geçmiş olsun canım Rabbim seninle olsun, adet olunca rahatlarsın.
sakın üzülme elbet olacak göreceksin.

Adetimin ilk günü bugün. Sabah yaptığım test pozitif mi sizce?
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim ve tekrar idrar testi yaptım ve sanırım hamilelik var:anneadayı: örnek olsun diye fotoğraf atıyorum

Eklentiler

• 20150108_120104.jpg
    20150108_120104.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 2.637
10896410_10152897666302368_4211523019757690745_o.jpg
10848497_10152897666852368_5888869529483098550_o.jpg

Kızlar selam. Adetim 2 gün gecikti. Az önce test yaptım, silik çizgi var gibi geliyor. Halüsinasyon görmüyorum değil mi? :) Kan testi yaptırdım; yarın çıkacak. Bilemedim:S

Son düzenleme:
Evet canım orda çok silik çizgi var.Ama o yaptığın test birçok kişiyi yanılttı.Umarım sen hamilesindir.Sonuç alınca bizede haber ver canım olur mu.
Ah canım öyle kötüyüm ki. İki haftadır ayakta duramıyorum. Uykuya doymuyorum. Üç gündür mide bulantısı ve istifradan mahvoldum. Az önce çamurlu sudan midem bulandı. Sokağa bile çıkamıcam artık :) Kasık ağrısından bittim resmen. Pantolon acaip sıkıyor. Bilemiyorum. Eğer hamileysem gerçekten bir mucize olacak. Cevabın için çok teşekkür ederim. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Ah canım öyle kötüyüm ki. İki haftadır ayakta duramıyorum. Uykuya doymuyorum. Üç gündür mide bulantısı ve istifradan mahvoldum. Az önce çamurlu sudan midem bulandı. Sokağa bile çıkamıcam artık :) Kasık ağrısından bittim resmen. Pantolon acaip sıkıyor. Bilemiyorum. Eğer hamileysem gerçekten bir mucize olacak. Cevabın için çok teşekkür ederim. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Bunların hepsi gebelik belirtisi hadi inşallah hayırlı haberleri alırsın canım.

Benimde pozitifti ama bugün kanamam başladı kimyasalmış gebeliğim bi oğlum var hamile kalınca çok sevinmiştim neyse hayırlısıartık Allah herkese sağlıklısını nasip etsin

Bat 14 ocak şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir. Dua et olurmu?
Canim.aksamki predictor testini gordum,inanma itimat etme dicektim cunku bu markada silik sonuclar genelde olumsuz sonuclaniyordu tecrubeyle de sabit,ama sonraki ucuz testlerden yapmissin masallah silikte net belli...ki daha adetine var silik cikmasi normal :KK54: insallah hayirli ve saglikli bir bebisin olur,guzel haberini bekliyoruz,darisi bana ins:KK51:

X