- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.481
iyi dileklerin için teşekkür ederim canımÜzülme ne olur ben inanıyorum en kisa zamanda sağlıkla hamile kalacaksın içime doğdu. Hep dua ediyorum hepimize. Sakın moralini bozma ki bebeğin Hemen gelsin sana
çok geçmiş olsun canım Rabbim seninle olsun, adet olunca rahatlarsın.Teşekkür ederim canım benim. Test sonucu negatif hamile değilmişim. İlaç verdi dr. aspirin verdi. Antibiyotik ve 2 adet fitil verdi. Ultrasonda da birşey yok dedi. Mide bulantım hala devam ediyor. Regl sökülemiyor ondan sanırım.
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim ve tekrar idrar testi yaptım ve sanırım hamilelik varAdetimin ilk günü bugün. Sabah yaptığım test pozitif mi sizce?
çok sağol tatlım Allah hayırlısını nasip etsin herşeyinçok geçmiş olsun canım Rabbim seninle olsun, adet olunca rahatlarsın.
sakın üzülme elbet olacak göreceksin.
Tebrikler canım mis gibi hamilesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim ve tekrar idrar testi yaptım ve sanırım hamilelik varörnek olsun diye fotoğraf atıyorum
Evet canım orda çok silik çizgi var.Ama o yaptığın test birçok kişiyi yanılttı.Umarım sen hamilesindir.Sonuç alınca bizede haber ver canım olur mu.Eki Görüntüle 1366222 Eki Görüntüle 1366223
Kızlar selam. Adetim 2 gün gecikti. Az önce test yaptım, silik çizgi var gibi geliyor. Halüsinasyon görmüyorum değil mi? :) Kan testi yaptırdım; yarın çıkacak. Bilemedim:S
Teşekkür ederim amin :) Sen de sağlıkla kucağına al inşallah :) Allah isteyen herkese de versin amin :)Tebrikler canım mis gibi hamilesin.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ah canım öyle kötüyüm ki. İki haftadır ayakta duramıyorum. Uykuya doymuyorum. Üç gündür mide bulantısı ve istifradan mahvoldum. Az önce çamurlu sudan midem bulandı. Sokağa bile çıkamıcam artık :) Kasık ağrısından bittim resmen. Pantolon acaip sıkıyor. Bilemiyorum. Eğer hamileysem gerçekten bir mucize olacak. Cevabın için çok teşekkür ederim. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Evet canım orda çok silik çizgi var.Ama o yaptığın test birçok kişiyi yanılttı.Umarım sen hamilesindir.Sonuç alınca bizede haber ver canım olur mu.
Bunların hepsi gebelik belirtisi hadi inşallah hayırlı haberleri alırsın canım.Ah canım öyle kötüyüm ki. İki haftadır ayakta duramıyorum. Uykuya doymuyorum. Üç gündür mide bulantısı ve istifradan mahvoldum. Az önce çamurlu sudan midem bulandı. Sokağa bile çıkamıcam artık :) Kasık ağrısından bittim resmen. Pantolon acaip sıkıyor. Bilemiyorum. Eğer hamileysem gerçekten bir mucize olacak. Cevabın için çok teşekkür ederim. Dilerim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
ORDA BES BELLI CIZGI VAR...Hanmlar az öce yaptığım kart test böyle görünüyor ne olur hamile olduğumu söyleyin
Eki Görüntüle 1371040 Eki Görüntüle 1371040
Bat 14 ocak şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir. Dua et olurmu?ORDA BES BELLI CIZGI VAR...
SEN HEMEN KAN VERMEYE GIT EYER IMKANIN VARSA YOKSA SABAH YINE TEKRARLA
BAT NE ZAMANDI
INSALLAH HAMILESINDIR DUAM SENINLE:)Bat 14 ocak şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir. Dua et olurmu?
Hanmlar az öce yaptığım kart test böyle görünüyor ne olur hamile olduğumu söyleyin
Eki Görüntüle 1371040 Eki Görüntüle 1371040
Canim.aksamki predictor testini gordum,inanma itimat etme dicektim cunku bu markada silik sonuclar genelde olumsuz sonuclaniyordu tecrubeyle de sabit,ama sonraki ucuz testlerden yapmissin masallah silikte net belli...ki daha adetine var silik cikmasi normalBat 14 ocak şimdi kan verdim sonucu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir. Dua et olurmu?