Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Prediktor erken genelik testinde pembe ikinci çizgi oluşuyor ama mırachle erken gebelik testinde ikinci çizgi hiç yok ucuz olamdanda aldım ondada bişey yok offf dünkü yaptıklarımda neden ikisindede çift çizgi çıkmıştı bu ne biçim iştir anlayamadım

Prediktor erken genelik testinde pembe ikinci çizgi oluşuyor ama mırachle erken gebelik testinde ikinci çizgi hiç yok ucuz olamdanda aldım ondada bişey yok offf dünkü yaptıklarımda neden ikisindede çift çizgi çıkmıştı bu ne biçim iştir anlayamadım
canım bir gelişme var mı merak ettim seni, umarım iyisindir.

regl gününü tam olarak bekleyin, hatta 2-3 gün geçsin, yoksa çıkmıyor zaten sonuç insanın içine de sinmiyor.. en iyisi sabretmek ve beklemek..

Biraz daha iyiyim ama testler negatif çıktı iki ayrı öarka aldım tek çizgi az ömcede predivtor erken gebelik pozitif ne biçim test bunlar bat 6 ocak yarın yani bakalım nolcak

Ayrıca ilgin için teşekkür ederim canım senin durumun ne hamilemisin

belki geç döllenmedir ve bu yüzden erken gebelik testinde çıkıyor ama diğerinde çıkmıyor az daha bekle bakalım.
yoksa diğer testte pozitifi göstermez sanırım.

Biraz daha iyiyim ama testler negatif çıktı iki ayrı öarka aldım tek çizgi az ömcede predivtor erken gebelik pozitif ne biçim test bunlar bat 6 ocak yarın yani bakalım nolcak
Anim predictor marka gebelik testine sakin itimat etme derim o markaya kalsa ben.heray hamileyim!!!:KK20: kopkoyu cikmadigisurece hayatta guvenme derim.ucuz testler daha guvenilir emin ol.:KK66:

Eki Görüntüle 1361626

Bu ikinci çizgi kaç civarlarında koyulaşıyor. Dun kan sonucum 228 di. İdrar testi bugün yaptım hala silik

WP_20150106_008.jpg

Bu testim 3 gün önce yaptığım testle aynı arkadaşlar acaba degerim hiç mi artmadı? Moralim bozuldu biraz daha koyu olması gerekti

Eki Görüntüle 1364239

Bu testim 3 gün önce yaptığım testle aynı arkadaşlar acaba degerim hiç mi artmadı? Moralim bozuldu biraz daha koyu olması gerekti
Canım benimde hep silik çıkıyo yani ayın 1inden beri hep yapıyorum çok silikti önce sonra iki güne bi yaptım biraz daha koyulaştı ama bugün yine çok belirgin kırmızı değildi konu açmıştım zaten bununla ilgili ben henüz kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum bence sende tekrarlat testini

Canım benimde hep silik çıkıyo yani ayın 1inden beri hep yapıyorum çok silikti önce sonra iki güne bi yaptım biraz daha koyulaştı ama bugün yine çok belirgin kırmızı değildi konu açmıştım zaten bununla ilgili ben henüz kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum bence sende tekrarlat testini

Benim 3 gün önce kan degerim 228 di, ek goruntudeki test 2 gün önce, alttakide bugün hiç fark yok gibi.bu benim 5. Tup bebek denemem ondan çok taktım

Benim 3 gün önce kan degerim 228 di, ek goruntudeki test 2 gün önce, alttakide bugün hiç fark yok gibi.bu benim 5. Tup bebek denemem ondan çok taktım
Anlıyorum cnm.Allah gönlüne göre versin inşallah umarım sorun yoktur benimde renk koyulaşmayınca moralim bozuldu sen yarın yine kana baktır ama bence yoktur bişey gebesindir idrar testlerine çokta takmamak lazım bozma moralini canım

Anlıyorum cnm.Allah gönlüne göre versin inşallah umarım sorun yoktur benimde renk koyulaşmayınca moralim bozuldu sen yarın yine kana baktır ama bence yoktur bişey gebesindir idrar testlerine çokta takmamak lazım bozma moralini canım

Sende kana gidince degerini yaz oldu mu? Ben sanirim kana gidemicem cesaret edmiyorum

Merhaba hanımlar
Sabah yaptığım testte bir kaç saat sonra ikinci çizgi git gide belirdi akşam eşime gösterdim o da gördü
Ama sorun bir kaç saat sonra çıkması.
Aylardır ( hatta son 3 gündür) yaptığım hiç bir testte ne saatler ne de günler sonra hiç ikinci çizgiyi görmedim.
Şimdi böyle görünce acaba dedim ister istemez, ne dersiniz bu duruma?

Adetimin ilk günü bugün. Sabah yaptığım test pozitif mi sizce?

Eklentiler

• 14206299070781488392546.jpg
    14206299070781488392546.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 440
X