- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.301
Lütfen cevap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik belirtileri bu kadar çabuk çikmaz psikolojik olabilirHayırlı olsun hepinize lütfen bana acil yardim adetime 1 hafta var mide bulantim göğüs hassasiyetim kasık batmalari var ama bugün midem çok kötü ve çok hastayim ayakta duramiyrom ateşli hasta gibi ama atesi falan yok agriyan yerimde yok ama kendime gelemiyorum bu gebelik olabilir mi
Dusundukce vucudu dinledikce sanki butun belirtiler varmis gibi gelir insana beklemelisinz regli niz gecsin bir kac gun oyle kan tahlili yaptirin erken yaptirinca degerler dusuk cikabikir canınızi sikmamis olursunuz .Hayırlı olsun hepinize lütfen bana acil yardim adetime 1 hafta var mide bulantim göğüs hassasiyetim kasık batmalari var ama bugün midem çok kötü ve çok hastayim ayakta duramiyrom ateşli hasta gibi ama atesi falan yok agriyan yerimde yok ama kendime gelemiyorum bu gebelik olabilir mi
bu arada resimde iyi cikmamis cizgi ama ben goruyorumSelam kizlar
ben sabah test yaptim 1 saat sonra gucle bir cizgi gordum ama hayalet sanki simdi baktimda belirginlesmis acaba hamile ola bilirmiyim varmi aranizda sabah yapip aksam pozitiv olan ve hamis olan biri lutfen yardimci olun
3 yildir bekliyorum bebisimi
Selam kizlar
ben sabah test yaptim 1 saat sonra gucle bir cizgi gordum ama hayalet sanki simdi baktimda belirginlesmis acaba hamile ola bilirmiyim varmi aranizda sabah yapip aksam pozitiv olan ve hamis olan biri lutfen yardimci olun
3 yildir bekliyorum bebisimi
evet yerleri yalniscanım test bozuk sanırım cızgıler kayık tekrar yap ıstersen ıns hamılesındır
evet yerleri yalnis
ama qaliba adet oldum lavaboya gitdim de lekelenmis agrimda var hayirlisi artik
benden sana tavsiye eyer dayana bilirsen vaktini bekle canim sonra insan uzuluyor ama yinede sen bilirsinaz önceki soruma cevap yok mu
sevgili arkadaşlar ilk kez denedik bu ay çok heyecanlıyım günler geçmiyor size bir sorum olacak adetime 4 gün var yarın sabah idrar testi yapayım mı adetinden önce öğrenen var mı aranızda???
sanmiyorum ama devam etmesse bir iki gun daha beklerimhımm hayırlısı olsun canım devamı gelmezse lekenın testı tekrarlayabılırsın
doğru söylüyorsun canım ama insan meraktan çatlıyor ilk deneme başarılı mı değil mi diye ..tam yumurtlama günlerinde denemiştik..4 gün kaldı sabredebilirsem gününde yapayım bari..ilk buraya yazacağım pozitif olursa çünkü bu siteyii çok seviyorum her gün takip ediyorum
elimde 1 tane test var gidip stok yapayım ben bu merakla gün içinde her idrarımda yapsam mı test diye düşünüyorum :)) öyle böyle son 4 güne geldik :)) yarın sabah testimi yapacağım arkadaşlar ..negatif çıkarsa üzülmek yok çünkü onlarca kez deneyip olmayanlar var onlara haksızlık yapmış olurum ben tamamen kısmet diyorum ayy hadi hayırlısı...inş. herkes sağlıklı hayırlı bebişine kavuşur:))