- 12 Kasım 2013
- 179
- 31
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.101
Camnnnnıımm evettt hamişmişiimm :=)Evrt canim bence hamiesin baya belirgin cikmis 2. Cizgi tebrikler.
Tebrikler canim allah saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsinCamnnnnıımm evettt hamişmişiimm :=)
tebrikler hamilesiniz ikinci çizgi gayet belirgin ve düzgün sağlıkla besin bebeginizKizlar sizce hamile miyim testin fotosunu gonderdim. Ikinci cizgi cok silik çıktı.
konu açtım buraya da sorayım panik yaptım kızlar bu test pozitif mi Eki Görüntüle 1331453 Eki Görüntüle 1331454
Sanırım evet :)
napıcamı bilemedim şimdi iyi mi napsam ki :))
Tek başıma kan aldıramıyorum bişeyler oluyor ayılıp bayılıyorum:)kan ver derim şekerim :) kesinleşsin
Tek başıma kan aldıramıyorum bişeyler oluyor ayılıp bayılıyorum:)
Akşam eşim gelsin ona da söyleyeyim bakalım :)
Tamam canım banada hbaer veririsin amamerak ettim
Veririm canım tabiki:))
Aylar once kızımı gördüğüm ilk an rabbime sukurler olsun Allah herkese hamileliği bebek sahibi olmayı nasipetsin 6 ay önce yaptıgım teste bakmak istedim teyzeleri şimdi kızım tepik atmaya bile basladı annesine Allah herkese bu duyguyu nasip etsinKızlar bakar mısınızEki Görüntüle 1207073
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bana ve tüm isteyenlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallahAylar once kızımı gördüğüm ilk an rabbime sukurler olsun Allah herkese hamileliği bebek sahibi olmayı nasipetsin 6 ay önce yaptıgım teste bakmak istedim teyzeleri şimdi kızım tepik atmaya bile basladı annesine Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
AaaaaminnnnnRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bana ve tüm isteyenlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallah