-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.121
Bende gördün ikinci çizgiyi. Tebrikler.Bunlar da daha net görülüyor sanırım, ya da ben hakikaten hayal görmeye başlayacak kadar üstünde durdum son günlerde
Aylar once kızımı gördüğüm ilk an rabbime sukurler olsun Allah herkese hamileliği bebek sahibi olmayı nasipetsin 6 ay önce yaptıgım teste bakmak istedim teyzeleri şimdi kızım tepik atmaya bile basladı annesine Allah herkese bu duyguyu nasip etsin
konu açtım buraya da sorayım panik yaptım kızlar bu test pozitif mi Eki Görüntüle 1331453 Eki Görüntüle 1331454
Sanıyorum evet :)
Bende yaşadım aynısını 2 gün sürmüştü sevincim. Nasip değilmiş ne yapalım.Malesef Kimyasal gebelik çıktı canım düşük yaptım oluşmadan bebek.
Malesef Kimyasal gebelik çıktı canım düşük yaptım oluşmadan bebek.
Bende yaşadım aynısını 2 gün sürmüştü sevincim. Nasip değilmiş ne yapalım.
Kimyasal gebelikten sonra hamilelik daha kolay oluyormuş.
Her şerde bir hayır vardır...
Hayırlısı olsun canım benim, inşallah en kısa sürede hamiş kalacaksın, moraller yüksek olsun
Evet korunmaya gerek yok yalnız döngü biraz şaşabilir endişe etme.İnşallah canım Dr da dün sordum korunma dedi.
Bakalım nasip aslında ilk başta çok şaşırmıştım hamile old öğrendiğimde çok alışamamış gibiydim zaten çok da alışma fırsatım olmadı ama kanamadan sonra tekrar kan değerime baktırdığımda beta hcg yükselmiş olsun diye dua ederken buldum kendimi:)
Allahım tekrar sağlıklı sıhhatli nasip eder inşallah
Kızlar yaptığım testler
Test bozuk olabilir pozitif olsaydı akşam yaptığın testte pozitif çıkardı.Kızlar merhaba buda benim sabah ilk idrarla yaptığım test . Akşam eve gelince yine yaptım negatif . Bugün adet olmam gerekirdi olmadım hiçbir belirti yasamadim kızlar bir bakar mısınız Eki Görüntüle 1340607
Teşekkürler canımTest bozuk olabilir pozitif olsaydı akşam yaptığın testte pozitif çıkardı.
Yine de kan testi kesin sonuç
canım ümidini kırmak istemem fakat bnmde geçen ay böyle çıkmıştı adet oldum ama belki erken yapmışsındır testi adetin geçmediyse bekle derimSlm hanımlar attığım resim de ikinci cizginin gölgesini gören varmı bi kaç saat sonra böyle oldu sanki ilk yaptığım dakikalarda hiç bisey gozukmuyodu.insallah hamişimdir çok istiyorum Allah im isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah (amin elfu elfu amin)
Slm hanımlar attığım resim de ikinci cizginin gölgesini gören varmı bi kaç saat sonra böyle oldu sanki ilk yaptığım dakikalarda hiç bisey gozukmuyodu.insallah hamişimdir çok istiyorum Allah im isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah (amin elfu elfu amin)