Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kızlar regl olmama 4 gün var.
içime doğdu ve test yaptım sabah hemen silik çizgi çıktı 2 tane testte sizce yanılma payı yoktur dimi fotoda flastan az çıkmış ama belli oluyor çıplak gözle pembe çizgi :)
tatlım hangi testler pozitif sonuç verdi, hayırlı olsun bu arada inş değerin kat kat artar :)

20141201_235722.jpg

Kizlar bu testten yapipta hamileligini ögrenen varmi ilk kez kullandim bunu acaba yanilma payi varmidir

Günaydın arkadaşlar,

Bu sabah yine test yaptım geç döllenme olabilir mi diye ama sadece benim görebildiğim belki de sizin hiç göremeyeceğiniz bir çizgi var sanki :)

Lütfen bir bakar mısınız? :)
BRXyJG.jpg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 542
Bunlar da daha net görülüyor sanırım, ya da ben hakikaten hayal görmeye başlayacak kadar üstünde durdum son günlerde

Eklentiler

• 2.jpeg
    2.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 477
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 506
  • image.jpeg
    image.jpeg
    72,9 KB · Görüntüleme: 432
TopukluPollyanna selam,

Predictor değil mi bu? bak umudunu kırmak istemem, benim açtığım konuyu bi oku ama istersen, benim testimi de gör.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-poztf-ov-testi-negatif.770960/#post-37880179

testi akşam yaptım, sabah adet oldum:) bu markaya güvenmiyorum, ben beklemiyordum geçen ay zaten, o yüzden büyük hayal kırıklıklarım olmadı. ama gene de insanın içinde az da olsa bir "acaba" oluyor:)

testlerden ziyade, kan testi ile emin olmaya çalış bence.. yoksa çok üzülüyor insan...

innşallahh senin testin yanılmamıştır, inşallah hamilesindir :)

Şimdi okuyacağım hemen :)

Bugün randevum var aslında dr ile ama yine de sabah test yaptım.
Çok haklısın söylediklerinde, çok çok teşekkür ederim :)

X