- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.081
tatlım hangi testler pozitif sonuç verdi, hayırlı olsun bu arada inş değerin kat kat artar :)kızlar regl olmama 4 gün var.
içime doğdu ve test yaptım sabah hemen silik çizgi çıktı 2 tane testte sizce yanılma payı yoktur dimi fotoda flastan az çıkmış ama belli oluyor çıplak gözle pembe çizgi :)
tatlım hangi testler pozitif sonuç verdi, hayırlı olsun bu arada inş değerin kat kat artar :)
Bu nasıl bir test? Markası nedir?Eki Görüntüle 1322265
Kizlar bu testten yapipta hamileligini ögrenen varmi ilk kez kullandim bunu acaba yanilma payi varmidir
B
Bu nasıl bir test? Markası nedir?
visneli turtaminki senin kinden daha silik o hamileymis mqsallah sendede var bebis bencekızlar bana yardımcı olur musunuz?resimlerde 2. çizgi silik.sizce hamilemiyim? Eki Görüntüle 1321738 Eki Görüntüle 1321739 Eki Görüntüle 1321740 Eki Görüntüle 1321741
Şimdi okuyacağım hemen :)
Bugün randevum var aslında dr ile ama yine de sabah test yaptım.
Çok haklısın söylediklerinde, çok çok teşekkür ederim :)
Hamilelik yok demek oluyor canım.5 ve üzeri değerler hamile oluyor.Hakkında hayırlısı inşaallah istediğin zaman gelir bebeğin.Beta-HCG <0.100 mIU/mL < 5.3
Arkadaşlar bu ne demek oluyor, webrapor olarak baktığım için anlamıyorum(
Rica ederim hayırlısı tabi.Bebek düşünme süreci zordur.Çok bekletmeden gelsin bebeğin inşaallahHayırlısı olsun, teşekkürler ecetuba84
Evrt canim bence hamiesin baya belirgin cikmis 2. Cizgi tebrikler.Kızlar hamiş miyim sizce?
Bende hamişsin diyorum,inşallah kan sonucunda öyle çkar :)Kızlar hamiş miyim sizce?
Canıımm öyleymiişşş.kan testi yaptırdık çıktı :)Bende hamişsin diyorum,inşallah kan sonucunda öyle çkar :)