Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını

Kızlar ya testler hakkında bilgi sahibi olan yazamazmi?
Bu benim teslim çizgi Var mı ben mi hayal görüyorum bir bakarmisiniz?
bak her yerde buluyorum seni :) kız bekle 3 gün kalmış şunun şurasında kasma kendini hamişsen bebeğe de zarar verirsin bak. az sabret erken gebelik testi yaparsın vallaha gelirim istanbula haaaaa :)

bak her yerde buluyorum seni :) kız bekle 3 gün kalmış şunun şurasında kasma kendini hamişsen bebeğe de zarar verirsin bak. az sabret erken gebelik testi yaparsın vallaha gelirim istanbula haaaaa :)

:) gel bebeğim kapım açık bir Türk kahvemi içersin :)
Tamam artık testlerle ugrasmiyacam. Regl gecikince yaparım

Simdi kk beni kovacak.. kızlar ya benim kargom geldi bende sabır edemedim 3 saat bekledim idrar için bu arada test laboquick erken gebelik testi dedim erken ya daha net çıkar felan yaptım ama negatif ağladım duvara firlattim testi haliyle parçalandı içinden bu parça düştü.
T çizgisi kaymis olabilir mi yani olması gereken yerde değil. Fotodan anlayabilirsiniz​

Eklentiler

• 20141023_142122-1.jpg
    407,7 KB · Görüntüleme: 328
Bence orası gösterge penceresinden görünen kısım. öyle düşündüm ama tabi bilemem hiç böyle test görmedim başka varsa onu yapsan

Bence orası gösterge penceresinden görünen kısım. öyle düşündüm ama tabi bilemem hiç böyle test görmedim başka varsa onu yapsan

Aynı marka var ama korkuyorum regl geçmesini bekliycem bunca test yaptım bazen parçaladm negatif diye merak ettim hiç böyle bisiyle karşılaşmadım

Zannetmem. Ben hala erken yaptığını düşünüyorum. 3 saat idrar bekletmek bence sağlıklı değil çünkü gün boyunca su içiyorsun. Ama gece içmediğin için en iyisi sabah idrarı. Bir de bu erken gebelik testlerinde adet gecikmesinden 4 gün önce yapın yazar genelde. Adet gecikmesi zaten en az 4 - 5 gün olarak düşünürsen bu testler en sağlıklı adet gününde belli olur ayrıca geç döllenme diye birşey var. Geç döllendiysen bir de adetin bu ay belki 3 günsonra gelecek. Tüm bunları düşününce test yapmak için erken diye düşünüyorum. Kendini yıpratıyorsun. Normal testlerde bile adet 15 gün geciktiği halde negatif olup birkaç gün sonra kan testinde pozitif çıkanları duydum ben. Seni umutlandırmak istemem sen yine de kendini en kötüsüne alıştır ama erken olduğu da bir gerçek. Normal testlerde silik çıkıp ta erken gebelik testinde negatif olması imkansız bence. Başka testin varsa eğer sabah tekrar yap ya da en iyisi adet gününün sabahı yap canım. Kalbim seninle ve bu ay olmasa bile bir gün olacak daha çok gençsin çooooooook genç.....

Haklısın ablacim yaptım işte keşke yapmasaydim ama oldu
Anlamadigim şu 2 test biri certain biri abon silik çıktı bu salak cihaz böyle gösterdi .
Regl günümü bekliyecem en güzeli kendimi en isine verip dusunmiycem bu ay olmazsa tedaviye basliyacaz hayırlısı 2 gün önce sevinçten havalara uçan ben yüzüm düşük dolaniyorum iyiki eşime söylemedim çok uzulecekti zaten dört gözle bekliyor.

Herşeyin çaresi var. İkinizde de sorun olmadığına göre en kötü tedaviyle hamile kalırsın merak etme. Eniştem ne hastaları çocuk sahibi yaptı bir bilsen. Kendisi jinekolog da :) umudunu kesme....

Bu markanın erken gebelik testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini okumuştum forumda.

Kız teyze bile diyebilirsin bana ha :) ayy bu yaş olayına fena taktım bu ay 35 ime bastım da yaş 35 yolun yarısı hesabı tırlatmış durumdayım hehehehehehhe..... :)

Bu markanın erken gebelik testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini okumuştum forumda.
Bende de var bu testlerden bir de prediktörün erken gebelik testini almıştım bu ay yaparım diye her ikisi için de iyi şeyler duymadım yahu en iyisi kan testi yaptırmak galiba

Forumda gezinirken denk geldim ve ben predictor erken gebelik testinden sonuç aldığım için cevap vermek istedim Şimdi nasipse Kasım sonunda bebeğimi kucağıma alacağım adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla testi yapmıştım hamile olduğumu ilk o zaman öğrendim testi saklıyorum ve çift çizgi biraz soldu ama hala yerinde duruyor benimde adetlerim 6,7 aydır düzensizleşmişti adet tarihime 8,9 gün hala herzamanki adet ağrılarım başlamıştı ve gögüslerim hiç olmadığı kadar acıyordu 5+3 tede kesemizi gördük dilerim yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Teşekkürler canım benim.ins bende hamileymdir:) ama bende ara ara adet agrisi gibi agrim var baska hic bisi yok o yuzden beklesemmi test yapsammi bilemedm.gobegmn altnda sislik var gibi yada bana öyle mi geliyo anlamadm.bende bi kac gun bekliym en iyisi ama icim içime sigmio. Eczacida adet gunu kesn sonuc veriyo dedi ama bende senin gibi uc gun kala falan yapim en iyisi :))))gidip gelip teste bakiyorm yapsammi diye:/

Bende şimdi dolandim öğle de çoğu hep negatif çıkmış insanlar uzulmus ama pozitifmis meğer
Canim öğleden beri msjlarima bisi oldu yazamadm sana.umitlendirmek istemem ama brnde ince bi cizgi gordm sanki hayirli haberler verirsn ins bize:) ama bekle biraz daha zor olsada annelik sabir ister:)(annem oyle der hep :)

Canim öğleden beri msjlarima bisi oldu yazamadm sana.umitlendirmek istemem ama brnde ince bi cizgi gordm sanki hayirli haberler verirsn ins bize:) ama bekle biraz daha zor olsada annelik sabir ister:)(annem oyle der hep :)

Evet canım haklısın beklemeliyim inşallah yazmak nasip olur

Kızlarr nolur bana yardım edin acill yardımınıza ihtiyacım var :S:S
13 ekimde adet olmam gerekiyodu.üzerinden 10 gün gecti hala adet olamadım.3 kere idrar testi yaptım ücüde negatif ve en son dün kan testi yaptırdım sonuc 0.1 cıktı. doktorda muanede biseyimin olmadıgını soyledı fakat benim son derece karnım agrıyor ve sol kasıgıma bişey batıp cıkıyor sizce ne olabilr ne olur bana yardım edin.şimdiden tesekkür ederim...

Selam kızlar ya 2 test yaptım silik çıktı. Sonra öğlen 3 saatlik idratla test yaptım erken gebelik testi adı altinda negatif çıktı üzüldüm bende sinirden testi duvara attım parcalandi içinden bu düştü sizce t çizgisi kaymis olabilir mi böyle bişi başına gelen oldumu?

Eklentiler

• 20141023_142122-1.jpg
    400,5 KB · Görüntüleme: 314
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…