- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.881
bak her yerde buluyorum seni :) kız bekle 3 gün kalmış şunun şurasında kasma kendini hamişsen bebeğe de zarar verirsin bak. az sabret erken gebelik testi yaparsın vallaha gelirim istanbula haaaaa :)Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını
Kızlar ya testler hakkında bilgi sahibi olan yazamazmi?
Bu benim teslim çizgi Var mı ben mi hayal görüyorum bir bakarmisiniz?
bak her yerde buluyorum seni :) kız bekle 3 gün kalmış şunun şurasında kasma kendini hamişsen bebeğe de zarar verirsin bak. az sabret erken gebelik testi yaparsın vallaha gelirim istanbula haaaaa :)
Bence orası gösterge penceresinden görünen kısım. öyle düşündüm ama tabi bilemem hiç böyle test görmedim başka varsa onu yapsanSimdi kk beni kovacak.. kızlar ya benim kargom geldi bende sabır edemedim 3 saat bekledim idrar için bu arada test laboquick erken gebelik testi dedim erken ya daha net çıkar felan yaptım ama negatif ağladım duvara firlattim testi haliyle parçalandı içinden bu parça düştü.
T çizgisi kaymis olabilir mi yani olması gereken yerde değil. Fotodan anlayabilirsiniz
Bence orası gösterge penceresinden görünen kısım. öyle düşündüm ama tabi bilemem hiç böyle test görmedim başka varsa onu yapsan
Zannetmem. Ben hala erken yaptığını düşünüyorum. 3 saat idrar bekletmek bence sağlıklı değil çünkü gün boyunca su içiyorsun. Ama gece içmediğin için en iyisi sabah idrarı. Bir de bu erken gebelik testlerinde adet gecikmesinden 4 gün önce yapın yazar genelde. Adet gecikmesi zaten en az 4 - 5 gün olarak düşünürsen bu testler en sağlıklı adet gününde belli olur ayrıca geç döllenme diye birşey var. Geç döllendiysen bir de adetin bu ay belki 3 günsonra gelecek. Tüm bunları düşününce test yapmak için erken diye düşünüyorum. Kendini yıpratıyorsun. Normal testlerde bile adet 15 gün geciktiği halde negatif olup birkaç gün sonra kan testinde pozitif çıkanları duydum ben. Seni umutlandırmak istemem sen yine de kendini en kötüsüne alıştır ama erken olduğu da bir gerçek. Normal testlerde silik çıkıp ta erken gebelik testinde negatif olması imkansız bence. Başka testin varsa eğer sabah tekrar yap ya da en iyisi adet gününün sabahı yap canım. Kalbim seninle ve bu ay olmasa bile bir gün olacak daha çok gençsin çooooooook genç.....
Bu markanın erken gebelik testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini okumuştum forumda.Haklısın ablacim yaptım işte keşke yapmasaydim ama oldu
Anlamadigim şu 2 test biri certain biri abon silik çıktı bu salak cihaz böyle gösterdi .
Regl günümü bekliyecem en güzeli kendimi en isine verip dusunmiycem bu ay olmazsa tedaviye basliyacaz hayırlısı 2 gün önce sevinçten havalara uçan ben yüzüm düşük dolaniyorum iyiki eşime söylemedim çok uzulecekti zaten dört gözle bekliyor.
Bende de var bu testlerden bir de prediktörün erken gebelik testini almıştım bu ay yaparım diye her ikisi için de iyi şeyler duymadım yahu en iyisi kan testi yaptırmak galibaBu markanın erken gebelik testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini okumuştum forumda.
Kız teyze bile diyebilirsin bana ha :) ayy bu yaş olayına fena taktım bu ay 35 ime bastım da yaş 35 yolun yarısı hesabı tırlatmış durumdayım hehehehehehhe..... :)
Bu markanın erken gebelik testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini okumuştum forumda.
Forumda gezinirken denk geldim ve ben predictor erken gebelik testinden sonuç aldığım için cevap vermek istedim Şimdi nasipse Kasım sonunda bebeğimi kucağıma alacağım adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla testi yapmıştım hamile olduğumu ilk o zaman öğrendim testi saklıyorum ve çift çizgi biraz soldu ama hala yerinde duruyor benimde adetlerim 6,7 aydır düzensizleşmişti adet tarihime 8,9 gün hala herzamanki adet ağrılarım başlamıştı ve gögüslerim hiç olmadığı kadar acıyordu 5+3 tede kesemizi gördük dilerim yardımcı olabilmişimdirIyi aksamlar arkadaşlar predictor erken gebelik testi adetten kac gun once kesin sonuc veriyo deneyen kullanan varmi aranizda.benim bat a 7 gun kaldi yani maksimum oyle duzensiz oldugu icin.ara ara adet olcakmsm gibi agrilarm var ama baska hic bi ne hamileyim gibi nede adet olcakmsm gibi bi belirti var :/
Teşekkürler canım benim.ins bende hamileymdir:) ama bende ara ara adet agrisi gibi agrim var baska hic bisi yok o yuzden beklesemmi test yapsammi bilemedm.gobegmn altnda sislik var gibi yada bana öyle mi geliyo anlamadm.bende bi kac gun bekliym en iyisi ama icim içime sigmio. Eczacida adet gunu kesn sonuc veriyo dedi ama bende senin gibi uc gun kala falan yapim en iyisi :))))gidip gelip teste bakiyorm yapsammi diye:/Forumda gezinirken denk geldim ve ben predictor erken gebelik testinden sonuç aldığım için cevap vermek istedim Şimdi nasipse Kasım sonunda bebeğimi kucağıma alacağım adetime 4 gün kala sabah ilk idrarla testi yapmıştım hamile olduğumu ilk o zaman öğrendim testi saklıyorum ve çift çizgi biraz soldu ama hala yerinde duruyor benimde adetlerim 6,7 aydır düzensizleşmişti adet tarihime 8,9 gün hala herzamanki adet ağrılarım başlamıştı ve gögüslerim hiç olmadığı kadar acıyordu 5+3 tede kesemizi gördük dilerim yardımcı olabilmişimdir
Eki Görüntüle 1278812
Canim öğleden beri msjlarima bisi oldu yazamadm sana.umitlendirmek istemem ama brnde ince bi cizgi gordm sanki hayirli haberler verirsn ins bize:) ama bekle biraz daha zor olsada annelik sabir ister:)(annem oyle der hep :)Bende şimdi dolandim öğle de çoğu hep negatif çıkmış insanlar uzulmus ama pozitifmis meğer
Canim öğleden beri msjlarima bisi oldu yazamadm sana.umitlendirmek istemem ama brnde ince bi cizgi gordm sanki hayirli haberler verirsn ins bize:) ama bekle biraz daha zor olsada annelik sabir ister:)(annem oyle der hep :)