- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.861
Çok erken yapmışsın bence sabırlı olup bekle çok kafaya takmak ii değil biraz rahat olmak lazım stres ii değilKızlar bu ay belirtilerim çok farklı. Regl 6 gün var bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişi çıkmadı yada ben dikkatli bakmadım 10 dk sonra ışıkta görünen ama zor bir şekilde baya dikkatli bakınca. Çizgi gördüm ama oturup. Hüngür hüngür ağladım bu ayda olmadı diye sizce erken mi davrandim?
Çok erken yapmışsın bence sabırlı olup bekle çok kafaya takmak ii değil biraz rahat olmak lazım stres ii değil
Benim bata 2 gün var yarın sabah days comfort gebelik testi yapmak istiyorum erken ve kesin sonuç dedi eczacı. çıkar mı acaba sizce ? kullanan var mı bu testi?
kimse vevap yazmicakmiIyi aksamlar arkadaşlar predictor erken gebelik testi adetten kac gun once kesin sonuc veriyo deneyen kullanan varmi aranizda.benim bat a 7 gun kaldi yani maksimum oyle duzensiz oldugu icin.ara ara adet olcakmsm gibi agrilarm var ama baska hic bi ne hamileyim gibi nede adet olcakmsm gibi bi belirti var :/
Iyi aksamlar arkadaşlar predictor erken gebelik testi adetten kac gun once kesin sonuc veriyo deneyen kullanan varmi aranizda.benim bat a 7 gun kaldi yani maksimum oyle duzensiz oldugu icin.ara ara adet olcakmsm gibi agrilarm var ama baska hic bi ne hamileyim gibi nede adet olcakmsm gibi bi belirti var :/
imdi yaptım negatifsabah dene istersen 1 gün kalmış olacak bata?
Ş
imdi yaptım negatif
Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını
Kızlar ya testler hakkında bilgi sahibi olan yazamazmi?
Bu benim teslim çizgi Var mı ben mi hayal görüyorum bir bakarmisiniz?
bacim sanki dikkatli bakildiginda var gibi...Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını
bacim sanki dikkatli bakildiginda var gibi...
Bence sen 3-4 saat idrara cikma ve testi tekrar et..
Daha yeni sanki ben hordum gibi dikkatli baktigimda...
Ins. Yanilmiyorumdur...
Ilk yaptigimda benimkide golge gibiydi cunku...
O ooo hemde erken yapmissin...Inşallah Birtanem regl gecikmesini bekliycem 4 gün daha sabredebilirim :)
Bence orda silik bir çizgi var gibi ilk idrarınla mı yaptın?Hmm olsun belki erkendir. Sıkma canını
O ooo hemde erken yapmissin...
Gor bak hamilesin buraya yaziyorum...
Haber verirsin...
Bu arada ilk belirtilerdsn biri asiri gaz cikartmak aklinda olsun :-D
Bence orda silik bir çizgi var gibi ilk idrarınla mı yaptın?