- 16 Ekim 2014
- 92
- 24
- 32
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.841
Durma hemen git acilde kan testi yaptır kuvvetle muhtemel hamilesin tebrik ederimMerhaba bende araniza yeni katildim size bisey sormak istiyorum cvplarsaniz sevinirim.Benim adetim yaklasik iki hafta gecti ve bu sabah idrar testi yaptim yapar yapmaz iki koyu cizgi cikti benim adetlerim bu aralar cok duzensiz hatta en son ilacla oldum bu yuzden ihtimal vermedim hamile olabilcegime ama testi gorunce cok sasirdim beklemiyodum sizce gerceklik payi nedir
Durma hemen git acilde kan testi yaptır kuvvetle muhtemel hamilesin tebrik ederim
Rica ederim belki keseyi bile görürsün yarın haberlerini bekliyorum.Cok tsk ederim cvpladgn icin yarin hastaneye gidicem artk
Süper tebrik ederim :) Hafta sonu falan deme özel bir doktora git keseyi görebilirsin sanırım.Bugun kan testi yaptirdim doktor ogleden sonra izinli oldugu icin gosteremedim sonucu beta hcg 10000 deger nasil sizce
Tebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..Bugun kan testi yaptirdim doktor ogleden sonra izinli oldugu icin gosteremedim sonucu beta hcg 10000 deger nasil sizce
Tsk ederim:) baska bi hastaneye gittim ama dr bebegin gorunmedigini soyledi idrara sIkIsIk degilsin ama yine de bakalm dedi ultrasondan ama gorunmedi endiseliyim acikcasi bu degere gore gorunmesi gerekmez miydi sizceSüper tebrik ederim :) Hafta sonu falan deme özel bir doktora git keseyi görebilirsin sanırım.
Tebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..
Tebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..
Tsk ederim evet adet olamiyodum en son da ilacla olmustum bekleniyodum zaten ama bebek gorunmedi o yuzden sevinemedim bileTebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..
Kizlar bu testi sabah yapmistim ilk baktigimda bisey goremedim attimbi kenara simdi baktigimda boyleydi adet gunumdeyim ne.dusunuyosunuz goguslerim cok sis ve damarlar cok belirgin Eki Görüntüle 1272562
bu testler hakkinda bilgim yok ama 2.çizgi pozitif demek değil mi?Arkadaşlar merhaba. Yorumunuzu rica edebilir miyim? Bat 23 ekim. Erken gebelik testi yaptım.
Testi 15. Ve 30 dk. Fotoğraftaki gibidir. Sizce???
(Testin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyordu)
ikinci çizgi silik olunca emin olunamıyor işte :Sbu testler hakkinda bilgim yok ama 2.çizgi pozitif demek değil mi?
Silik olması demek çok yeni demek. Tebrik ederimikinci çizgi silik olunca emin olunamıyor işte :S
bence var gibi çokta silik değil i inşaallah sağlıklı ilerler bebisin gelirArkadaşlar merhaba. Yorumunuzu rica edebilir miyim? Bat 23 ekim. Erken gebelik testi yaptım.
Testi 15. Ve 30 dk. Fotoğraftaki gibidir. Sizce???
(Testin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyordu)