Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba bende araniza yeni katildim size bisey sormak istiyorum cvplarsaniz sevinirim.Benim adetim yaklasik iki hafta gecti ve bu sabah idrar testi yaptim yapar yapmaz iki koyu cizgi cikti benim adetlerim bu aralar cok duzensiz hatta en son ilacla oldum bu yuzden ihtimal vermedim hamile olabilcegime ama testi gorunce cok sasirdim beklemiyodum sizce gerceklik payi nedir

Durma hemen git acilde kan testi yaptır kuvvetle muhtemel hamilesin tebrik ederim

Bugun kan testi yaptirdim doktor ogleden sonra izinli oldugu icin gosteremedim sonucu beta hcg 10000 deger nasil sizce
Tebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..

Kizlar bu testi sabah yapmistim ilk baktigimda bisey goremedim attimbi kenara simdi baktigimda boyleydi adet gunumdeyim ne.dusunuyosunuz goguslerim cok sis ve damarlar cok belirgin

Tsk ederim :
Süper tebrik ederim :) Hafta sonu falan deme özel bir doktora git keseyi görebilirsin sanırım.
Tsk ederim:) baska bi hastaneye gittim ama dr bebegin gorunmedigini soyledi idrara sIkIsIk degilsin ama yine de bakalm dedi ultrasondan ama gorunmedi endiseliyim acikcasi bu degere gore gorunmesi gerekmez miydi sizce

Tebrikler çok sevindim Allahtan Ümit hiçbir zaman kesilmez adetleriniz düzenli olmadığını söylemişsiniz ama Rabbim ol derse oluyor inş kucağımıza almayı da nasip eder..
Tsk ederim evet adet olamiyodum en son da ilacla olmustum bekleniyodum zaten ama bebek gorunmedi o yuzden sevinemedim bile

Kızlar bugün adet günüm ama olmadım kasiklarim da ara ara kramplar oluyor ama evde test yaptım bugün çıkmadı erken mi yaptım sizce; (

Arkadaşlar merhaba. Yorumunuzu rica edebilir miyim? Bat 23 ekim. Erken gebelik testi yaptım.
Testi 15. Ve 30 dk. Fotoğraftaki gibidir. Sizce???
(Testin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyordu)

Eklentiler

• testt.jpg
    235 KB · Görüntüleme: 546
Arkadaşlar merhaba. Yorumunuzu rica edebilir miyim? Bat 23 ekim. Erken gebelik testi yaptım.
Testi 15. Ve 30 dk. Fotoğraftaki gibidir. Sizce???
(Testin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyordu)
bu testler hakkinda bilgim yok ama 2.çizgi pozitif demek değil mi?

Kızlar bu ay belirtilerim çok farklı. Regl 6 gün var bu sabah test yaptım ilk 5 dk bişi çıkmadı yada ben dikkatli bakmadım 10 dk sonra ışıkta görünen ama zor bir şekilde baya dikkatli bakınca. Çizgi gördüm ama oturup. Hüngür hüngür ağladım bu ayda olmadı diye sizce erken mi davrandim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…