Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba DIPTISDIPTIS,
Yeni uyeyim, hamilelik istiyorum 4 aydir korunmuyoruz ancak henuz olumlu sonuc alamadik. Son adetim 14 eylul bu sabah test yaptim (ucuzundan) once hicbirsey yoktu fakat daha sonra belli belirsiz ikinci cizgi var gibi. sizin yuklemis oldugunuz fotolar ile karsilastirmak istedim ancak resimleri goremiyorum. acaba yeniden yuklemniz mumkun mudur. Gerci yillar gecmis ama hala buralardaysaniz memun olurum.
Isteyen herkese gebelik haberi dilerim:)

yaptım negatif canım. henüz adet de olmadım. testler önce pozitif çıktı sonra negatif adet de yok bekliyoruz bakalım.

yaptım negatif canım. henüz adet de olmadım. testler önce pozitif çıktı sonra negatif adet de yok bekliyoruz bakalım.

evt canım büyük ıhtımal kımyasal gebelik tabı dr lar en iyisini bilir.vardır herseyde bır hayır ve vardır zamanı üzülmeye gerek yok hakkında hayırlısı nsaallah =)

bende yaşadım canım 2 farklı test biri certain biri acon silik çizgi çıktı ama bariz belli oluyordu çok sevindik tabi ama kısa sürdü bizimki sonra 2 gün sonra tekrarladım negatifti o günü akşamı regl oldum

işin garip yanı ben hala regl olmadım canım. Ama sanki yarın olacakmışım gibi bir his var içimde

slm arkadaslar bugun test yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı emin olamadım sizce hamile olmam mümkün mü

Eklentiler

• IMG_3948.JPG
    2 MB · Görüntüleme: 921
  • IMG_3952.JPG
    1,8 MB · Görüntüleme: 1.643
adetlerim düzensiz malesef en son temmuzun 25 oldum hala bekliyorum umarım bu sefer vardır aksama yaptırcam kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…