- 9 Ekim 2014
- 337
- 174
- 44
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.821
Merhaba DIPTISDIPTIS,Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
henüz adet olmadım. yarın test tekrarlıyacağım ilk idrarla. ne hamilelik belirtim var ne adet. hafif adet olucakmışım gibi ağrıyor ama normalde şuan ağrıdan ölüyor olmam lazımdı. Takdir Allah'ın o ne zaman derse o zaman olur. Ben sadece hayırlısı deyip geçiyorum artık :) :) :)[/Q
canım merak ettım test yaptınmı?
Kimyasal olabilir tatlımyaptım negatif canım. henüz adet de olmadım. testler önce pozitif çıktı sonra negatif adet de yok bekliyoruz bakalım.
büyük ihtimalle öyle. Sağlık olsun.Kimyasal olabilir tatlım
yaptım negatif canım. henüz adet de olmadım. testler önce pozitif çıktı sonra negatif adet de yok bekliyoruz bakalım.
yaptım negatif canım. henüz adet de olmadım. testler önce pozitif çıktı sonra negatif adet de yok bekliyoruz bakalım.
işin garip yanı ben hala regl olmadım canım. Ama sanki yarın olacakmışım gibi bir his var içimdebende yaşadım canım 2 farklı test biri certain biri acon silik çizgi çıktı ama bariz belli oluyordu çok sevindik tabi ama kısa sürdü bizimki sonra 2 gün sonra tekrarladım negatifti o günü akşamı regl oldum
işin garip yanı ben hala regl olmadım canım. Ama sanki yarın olacakmışım gibi bir his var içimde
bat 4 eylül normalde 32-33 günde olurum. beklediğim tarihten 1 hafta geçti. test yaptım negatif. herkes bekle diyor bende bekliyorum bakalım.allah allah bir daha test yaptın mı yapsana bakalım merak ettim bende kaç gün ğeçti
bekle bakalım gülüm geç döllenme olasılıg olabilirbat 4 eylül normalde 32-33 günde olurum. beklediğim tarihten 1 hafta geçti. test yaptım negatif. herkes bekle diyor bende bekliyorum bakalım.
slm arkadaslar bugun test yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı emin olamadımsizce hamile olmam mümkün mü
ben göremedim ama çok silik 2 .çizgi varsa çok yeni demektir kan testi kesin sonuç.slm arkadaslar bugun test yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı emin olamadımsizce hamile olmam mümkün mü
orada bi çzgi var çok belli değil ama sabah ilk idrarla tekrarla istersen.canım pek belli olmuyor 2 gün sonra bence tekrarla geçtimi regl
bir ümit bekliyorum işteee.canım pek belli olmuyor 2 gün sonra bence tekrarla geçtimi regl
adetlerim düzensiz malesef en son temmuzun 25 oldum hala bekliyorum umarım bu sefer vardır aksama yaptırcam kan testi
olsun gülüm bekle bakalım kısmet bende bekliyorum bak 11 ayımıza girdik regl 13 gün var bel ağrısından duramıyorum kısmet herşey geçen ay klomen + çatlama iğnesi neğatif.bir ümit bekliyorum işteee.
hayırlısı ne ise o olsun Rabbim en yakın zamanda meleklerimizi bize bağışlasın.olsun gülüm bekle bakalım kısmet bende bekliyorum bak 11 ayımıza girdik regl 13 gün var bel ağrısından duramıyorum kısmet herşey geçen ay klomen + çatlama iğnesi neğatif.