-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.801
çokk teşekkür ederim mevlam hepimizi mutlu etsin inşallahSelam Küçükhanım, hayırlı olsun inşallah bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
AminnnnHayırlı olsun canım allah saglikla kucağına almayi nasip etsin:) :) rabbim bizede nasip etsin inşallah:)
Ben gördüm ikinci çizgiyi gayet belli oluyo istersen bide normal test alip yap onda da oyle cikarsa goder kan verirsin bende aldım bu testten dun uzerinde % 99 sonuç verir yazıyo benim daha 8gunum var yapsam cikarmi bilemiyorum umarım hamilesindir canım:)kızlar bu predictor erken gebelik testim. gün içinde yaptım bata 4-5 gün var. sizce pozitif mi bu. bu marka test için çok güvenilir demiyorlar. şaşırdım kaldım.
benim 4 gün var daha. o yüzden normal test alsam da çıkacağını pek zannetmiyorum. inşallah hamileyimdir. sende test için acele etme. bence 4 gün falan bekle sabah ilk idrarla yap ki aklında soru işareti kalmasın. şimdi yaparsan negatif çıkar %90 . 4-5 gün sonra bir daha test almak zorunda kalacaksın. Rabbim hepimizin kollarını meleklerimizle doldurur İnşallah :)Ben gördüm ikinci çizgiyi gayet belli oluyo istersen bide normal test alip yap onda da oyle cikarsa goder kan verirsin bende aldım bu testten dun uzerinde % 99 sonuç verir yazıyo benim daha 8gunum var yapsam cikarmi bilemiyorum umarım hamilesindir canım:)
Selam canım naptin gidebildin mi doktora? İnşallah herşey yolundadır. Merak ettim seni.ÇOK SAĞOL EKETEN AMA ŞU AN İTİBARİYLE KANAMAM OLDU İŞ YERİNDEYİM NE EDECEĞİMİ BİLMİYORUM ÇOK ÜZGÜNÜM
Selam canım naptin gidebildin mi doktora? İnşallah herşey yolundadır. Merak ettim seni.
Gittim canım ultrasyona bakıldı bizde kan verdim değerim 19.8 dusmus
Dusuk Yaptım
Canım üzülme sakın. Herşeyde bir hayır vardır. Allah sağlık sıhhat versin yine olur. Geçmiş olsun.Gittim canım ultrasyona bakıldı bizde kan verdim değerim 19.8 dusmus
Dusuk Yaptım
Canım inan çok üzüldümGittim canım ultrasyona bakıldı bizde kan verdim değerim 19.8 dusmus
Dusuk Yaptım
Dusuk Yaptım
pazartesi akşamüstü sonucu aldım yazma fırsatım olmamıştı :)
beta HCG 970.06 çıktı Dr hamilelik olduğunu bayramdan sonra görebileceğimizi söyledi
Allahım içimde atan minicik bir kalp varRabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
Dusuk Yaptım
hayırlısı olsun sağlıklı bereketli bir evladınız olsun ama tabi ilk önce Allah kucağınıza almayı nasip etsin .. darası da başıma inşallah..
kızlar bu predictor erken gebelik testim. gün içinde yaptım bata 4-5 gün var. sizce pozitif mi bu. bu marka test için çok güvenilir demiyorlar. şaşırdım kaldım.
ya bu sabah predictoru tekrarladım daha silik çıktı. kimyasalı mı diye aklım kalıyor. adet günüme 2 gün var daha. o yüzden çok ümitli değilim sabah yaptığım test ümidimi baya kırdı.[/QUOTE
Hakkında Hayırlısı canım üzülme gebe değilsen de vardır bir hikmeti ve vardır onunda zamanı. Elbet Birgün gebe kalırsın Rabbim nasip ettiyse yeterki sabret tabi ben geç cvp yazdım bugün itibariyle ne OLDUĞUNU bilmiyorum inşallah olumludr . Bu işler ne hemen Ümit sizliğe düşmeye gelir nede hemen umutlanmaya . Bnede bekledim ama oldu çok şükür sabırsızlık yapıyoruz hepimiz Biranda oluversin diye can atıyoruz ama hersey Allah'ın takdirinde o ol demedikten sonra mümkün değil olmaz. Tek Yapacağımız bıkmadan usanmadan ellerimizi açıp dua etmek