Pozitif İdrar Testi Örnekleri

benimde batmam oldu son bir haftadır diyebilirim ve dün falan baya regl sancısı gibi sancım oldu ara ara göğüslerde birazcık hassasiyet var bir iki kez başım döndü ve bulantım var ama bunlar(baş dönmesi ve bulantı) benim normal günlerimde de olduğu için gebeliğe yormamaya hemen heveslenmemeye çalışmıştım ben en belirgin ve farklı olan sancı ve batmalardı canım rahim üzerinde ve kasık çevresinde..

Nova kullanma canim ben o nova yuzunden baya biyi hayal kirikligina ugradim ama senin belli olmaz adet olmadigin surece her zaman ihtimal var simdi biraz dusuk cikmis degerin ama bekle bakalim bi kac gun daha ignenin 14. Gunu gecsin oyl gider test yaptirirsin o zaman kesin cikar

Nova kullanma canim ben o nova yuzunden baya biyi hayal kirikligina ugradim ama senin belli olmaz adet olmadigin surece her zaman ihtimal var simdi biraz dusuk cikmis degerin ama bekle bakalim bi kac gun daha ignenin 14. Gunu gecsin oyl gider test yaptirirsin o zaman kesin cikar

nova seni de yaktı demek çok güvenmemek lazım idrar testlerine o zaman.reglim cumartesi ya da pazar bekliyorum sen de mi çatlatma iğnesi yaptırdın.beklemek çok zor hey ay hüsran.

inşallah en hayırlı zamanda senden de güzel haberler alırım canım çok teşekkür ederim

bir de hepinize soruyorum sevgili hanımlar :) saat 5 ten sonra kan testi yaptırabileceğim bir yer var mı ?

Bildigim kadariyla ozel hastaneler yapiyor devlet hastaneleride randevulu yapiyr canim
Teşekkürler canım aynı gün içinde verirler sonucu değil mi? Kadın doğum bölümüne mi gitmem gerekiyor? ya bende lafta sabredicem pazartesiye kadar bitirmem gereken bir ödev var Allahtan onunla oyalanıyorum yoksa çoktaan çantayı alıp çıkmıştım da ben

Ozel ayni gun olabilir ama devlet hast 1 2 gune veriyor diye biliyorum

tatli telaslar bunlar hep boyle telaslarimiz olsun

nova seni de yaktı demek çok güvenmemek lazım idrar testlerine o zaman.reglim cumartesi ya da pazar bekliyorum sen de mi çatlatma iğnesi yaptırdın.beklemek çok zor hey ay hüsran.
Yok canim ben daha once 3 ay klomen 2. Ay klomen ve catlatma ignesi kullandim olmadi doktrm rahim filmi cekecez dedi korkuma gidemedim 3 ay bekleyelim belki olur dedim olmadi iste pazartesi rahim filmim var sonra hamilelik sansi artiyormus gliba
sen de hemen umutsuzluga kapilma hayatim bekle adetin gecsin sonra 2 gun arayla testler yap eger gittikce cizgi daha belirginlesiyorsa hcg hormonun hizla artiyor demektir hadi insallah rabbim hepimize bir an once nasip etsin

sen de baya bir sıkıntı cekmissin ne kadar zamandır düşünüyorsun bebek.rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş inşallah sende hamile kalırsın hemen.haklısın adet olmadığımız sürece umut var demektir.Allah hakkımızda hayırlısını versin o bizi bizden daha iyi taniyor

canim bence hamilesin sen cok belirgin cizgi ne bekliyosun hemen git kan testi yaptir bence yada bugun gidemicek durumdaysan bi test daha yap farkli markayla k

Benim korunmayi birakali 1 yil filan oldu daha ben erken gittim doktora acele ettim biraz iyikide gitmisim bir an once yapildi butun tahlillerim bisey cikmadi ama sadece yumurta gelisimi yokmus bilmiyorum belkide o ay icin yumurtam gelismedi sonucta stres yorgunluk hersey etkiliyor rabbim herkesin gonlune gore versin sonucta nasip yani hepimiz icin hayirli bir zaman var ve hepimiz o zamanin gelmesini bekliyoruz

Merhaba kızlar aranizda yeniyim bizde bebek düşünüyoruz benim sat 25 ağustos du bu ay ilk defa bebis olsun diye yumurtlama günlerine dikkat ettim daha adetime var ama ben dun dayanamayip test yaptım sanki bi r golge gördüm ben mi yaniliyorum sizde bakarmisiniz

canim bence hamilesin sen cok belirgin cizgi ne bekliyosun hemen git kan testi yaptir bence yada bugun gidemicek durumdaysan bi test daha yap farkli markayla k
ancak 5 ten sonra gidebilirim şu an elimde de başka marka test yok eczanede yakın değil zaten ilk yaptığım test farklı markaydı daha silik çıkmıştı ama 4 gün önce tabi :) bu testte daha net çıktı :) baba kişisiyle gitmek istersem beklemem gerekicek ama belki dayanamayıp akşamüzeri giderim ablamla yazarım burayada sonuçları :)

pardon kızlar 25 agustos demişim 29 agustos du
fotoğrafta çok belli olmuyor canım ama sende bnm gibi gününden 4 gün önce yapmışsın :) 4 gün önce yaptığım test bnmde çok silikti kendim görebiliyordum 2. çizgiyi ama fotoğraf çekince belli olmuyordu birkaç gün daha sabredersen daha net görebilirsin inşallah sende

akşam birden bire saat 10 du dedim eşime kalk test alcaz ben dayanamıyorum nöbetçi eczane baktık ilk deneme olduğu için tabi dahada bir merak oluyor canım..inşallah geçen ay da yapmıştım test bembeyazdı t olan kısım bu sefer böyle görünce heyecan oldu birazAllahım herkezin gönlüne göre verir inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…