Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bugün yine yaptim belirginlesmedi :KK43: Meraktan catlayacagim:) İkinci cizgi cok hafif de olsa var ama di mi? Esime gosterdim goremedi o:))
bende ilk eşime göstermiştim ilk yaptığımda çıkan çook silik çizgiyi , oysaki sabahın körü adamın daha gözleri açılmamıştı :KK48: ama yinede gözleri kocaman açtı baktı evet bişiy var gibi hamilemisin demişti :KK23: sizin gününüz geçti mi ?

bende ilk eşime göstermiştim ilk yaptığımda çıkan çook silik çizgiyi , oysaki sabahın körü adamın daha gözleri açılmamıştı :KK48: ama yinede gözleri kocaman açtı baktı evet bişiy var gibi hamilemisin demişti :KK23: sizin gününüz geçti mi ?
İki gün var daha beklenen adet tarihine ama beni adetlerim duzenli degil ki:KK43: Bi ara duzeni baya sasmisti, iki aydir ise duzene girdi gibi yine. Sağ tarafimda da ufak ufak batmalar oluyor gibi sanki.

E="ddm35, geçtikten 6625gün sonmember: 544326çizgicikün yine yaptim belirginlesmedi :KK43: Meraktan catlayacagim:) İkinci cizgi cok hafif de olsa var ama di mi? Esime gosterdim goremedi o:))[/QUOTE]
Ben adetim gectikten bir gun sonra yaptim hic cizgi cikmadi iki saat agladim uyyakalmisim uyandgmda sili cizgi cikmisti saatler sonra icimde bir umut oldu iki gun sonra dahada belrginlesti ve adtim geceli dorduncu gun kan vverdim 600 cikti o yuzden bekle canim gunun gecsin bir kac gun

İki gün var daha beklenen adet tarihine ama beni adetlerim duzenli degil ki:KK43: Bi ara duzeni baya sasmisti, iki aydir ise duzene girdi gibi yine. Sağ tarafimda da ufak ufak batmalar oluyor gibi sanki.
E="ddm35, geçtikten 6625gün sonmember: 544326çizgicikün yine yaptim belirginlesmedi :KK43: Meraktan catlayacagim:) İkinci cizgi cok hafif de olsa var ama di mi? Esime gosterdim goremedi o:))
Ben adetim gectikten bir gun sonra yaptim hic cizgi cikmadi iki saat agladim uyyakalmisim uyandgmda sili cizgi cikmisti saatler sonra icimde bir umut oldu iki gun sonra dahada belrginlesti ve adtim geceli dorduncu gun kan vverdim 600 cikti o yuzden bekle canim gunun gecsin bir kac gun[/QUOTE]
ddm35 çok ümitlendirip allah korusun üzülmesi istemem ama benimde yer yer değişen batmalarım oldu inşallah umduğum sonucu görürsün selale101 inde dediği gibi bazen saatler sonra çizgi oluşabiliyor ilk testimde hemen bişiy yoktu 1-2 saat sonraysa silik bir çizgi oluşmuştu..

Ben adetim gectikten bir gun sonra yaptim hic cizgi cikmadi iki saat agladim uyyakalmisim uyandgmda sili cizgi cikmisti saatler sonra icimde bir umut oldu iki gun sonra dahada belrginlesti ve adtim geceli dorduncu gun kan vverdim 600 cikti o yuzden bekle canim gunun gecsin bir kac gun
ddm35 çok ümitlendirip allah korusun üzülmesi istemem ama benimde yer yer değişen batmalarım oldu inşallah umduğum sonucu görürsün selale101 inde dediği gibi bazen saatler sonra çizgi oluşabiliyor ilk testimde hemen bişiy yoktu 1-2 saat sonraysa silik bir çizgi oluşmuştu..[/QUOTE]
Teşekkürler cevabın için. Çok ümitlenmek de istemiyorum hayirlisi olsun bakalim birkac gun daha sabredicez artik:))

ancak 5 ten sonra gidebilirim şu an elimde de başka marka test yok eczanede yakın değil zaten ilk yaptığım test farklı markaydı daha silik çıkmıştı ama 4 gün önce tabi :) bu testte daha net çıktı :) baba kişisiyle gitmek istersem beklemem gerekicek ama belki dayanamayıp akşamüzeri giderim ablamla yazarım burayada sonuçları :)
Gidemicek durumdaysan test aldiginda 2 gun sonra tekrar yap eger hamilelik varsa daha belirgin cikar hcgnin hizla yukselmesinden dolayi, ama 4 gun arayla yaptigin da oyle olmus daha belirgin cikmis bu hamilelik ihtimalini baya bi kuvvetlendiyor insallah hamilesindir cani bende meraklandim simdi

Gidemicek durumdaysan test aldiginda 2 gun sonra tekrar yap eger hamilelik varsa daha belirgin cikar hcgnin hizla yukselmesinden dolayi, ama 4 gun arayla yaptigin da oyle olmus daha belirgin cikmis bu hamilelik ihtimalini baya bi kuvvetlendiyor insallah hamilesindir cani bende meraklandim simdi
ayy böyle cevaplar alınca bende heyecanlanıyorum :KK49: son yaptığım testten elimde bir tane daha var bugünde gidemeyecek gibiyim ama gitmeden önce elimdeki son testi de yaparım bakalım daha da koyulaşacak mı 2ç çizgicik :KK69:

ayy böyle cevaplar alınca bende heyecanlanıyorum :KK49: son yaptığım testten elimde bir tane daha var bugünde gidemeyecek gibiyim ama gitmeden önce elimdeki son testi de yaparım bakalım daha da koyulaşacak mı 2ç çizgicik :KK69:
Yarin yada sonraki gun yap canim insallah iyice koyulasir da kan testine icin rahat gidersin

Kizlar yardim az once test aldim yaptim ikinci cizgi cok silik degilbaya ii gorunuyo adet gunum yarin
ne diyorsunuz bi cvp verin lutfen olur mu cikarmi

2014-09-25 18.52.57.jpg

Kizlar bakin bisey soyleyin lutfen
adetim yarin ve ben dayanamadim simdi yaptim sabah idrari dediler ama...
FOtograf bulanik oldugu halde baya net gorunuyo adetten 1 gun once bu sekilde cikmasi hamilelik ihtimalini kuvvetlendiriyor bence 2 gun bekle sonra testi tekrarla eger bu teste gore daha belirgin cikarsa hemen git kan testi yaptir canim

FOtograf bulanik oldugu halde baya net gorunuyo adetten 1 gun once bu sekilde cikmasi hamilelik ihtimalini kuvvetlendiriyor bence 2 gun bekle sonra testi tekrarla eger bu teste gore daha belirgin cikarsa hemen git kan testi yaptir canim

Col cok sagol canim tekrarlayacagim cok heyecanlandim ilk sizler geldimiz aklima iyi ki varsiniz :)

Günaydın kizlar. Bugün sabah tekrar test denedim sonuç undan bişi anlamadim sanirim bozuk ciktio_O

Eklentiler

• 20140926_080017.jpg
    20140926_080017.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 6.199
X