- 29 Şubat 2012
- 86
- 21
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.741
Canim sonucu bana yaz merak ettim insallah hamissindir
Günaydın kizlar. Bugün sabah tekrar test denedim sonuç undan bişi anlamadim sanirim bozuk cikti
evet canım bozyuk çıkmış
tekrardan dene umuyorum ki hamilesindir...
Kızlar belirtileriniz neler oldu benim adet günüm yarın ama ne gebelik için bir belirti var nede adet olacakmış gibi göğüslerin hiç şişmedi karnım çok az ağrıyor bel ağrım 4 gün önce geçti sadece inanılmaz gaz var..
Göğüslerim şimdi fark ettim evet büyüdü gibi ama ağrı yokateş basması hiç geçmedi bende sürekli
inşallah canım... senden de güzel haberler geleceğine bende inanıyorumbeni şasırtan öbür ayda ben test yaptım hem bembeyazdı bu yaptığım 2 . test biri bulanık birisi böyle 2 side farklı marka ondan kafam karıştı
Ben 1 yillik evliyim bu ay 2. Denememiz ben belirtilerden cok supelendim
hic olmayan seyler oldu sari akinti sonra sefaf oldu sonrada islaklik goguslerim 8 9 onceden sismeye agrimaya basladi
kan testi yapmadan cok heveslenmek istemiyorm
kimseye demedim kiz kardesim haric :)
Âmin canım inşallah en kısa zamanda herkesin yuvası şenlenir..inşallah gönlümüzdeki gerçek olur bu mübarek günde hepimiz birbirimize dualar edelim kulun kula duası kabül olurmuş
Hadi insallah canim cok sevindim tebrik ederim bencede kesin hamilesincanım bu sabah tekrar idrar testi yaptım yine 2.cizgi cıktı gözle rahatça görünecek şekilde.dün cıkanıda sabah eczacı bayana gösterdim yüksek ihtimalle hamilesin dedi..bugün adet olmam gerekti hala yok bişey
pazartesi günü kan vereceğim
güzel haberlerle geleceğim inş
allahım herkesin gönlüne göre versin...
Hadi insallah canim cok sevindim tebrik ederim bencede kesin hamilesin[/QUOT
ins canim bende umutluyum ama iste kandan sonra esime aileme diyicem
umuyorum ve diliyorum ki en hayirlisindan her isteyene versin allahim
cok ssagol canimmm
Hadi insallah canim cok sevindim tebrik ederim bencede kesin hamilesin
Ama hersey gayet net hcg hormonun hizls yukseliyor ki test oncekine gore daha koyu cikmis canim senin yerinde olsam ben herkese soylemistim bile o o belli belirsiz cizgilere bile ucmustum benİns canim bekleyen herkese allahim nasip etsin bizede
bende eminim ama ne bilim
kan vrmeden bi yanim bekle sevinme diyor :)
Ama hersey gayet net hcg hormonun hizls yukseliyor ki test oncekine gore daha koyu cikmis canim senin yerinde olsam ben herkese soylemistim bile o o belli belirsiz cizgilere bile ucmustum ben
Kızllllaaaaar nerdesssinizzz nolur yardım