- 30 Haziran 2013
- 21.056
- 16.338
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.681
En guzeli dogal ilaclar aslinda bakalim butun tahlilleri alayim da eger bendede anormallik varsa bende kullanayim bari[/QUOTE]CAnim drlar dogum kontrol hapi veriyo iki 3 ayda dusuruyo onlar ama ben onu kullanmak istemedim rahimi inceltiyolar hayit suyu ictim bir ay etkisi gordum lh hormonu 16dan 10 a dustu yine yuksekti ama iyi oldu yumurtam gelisti
Cokta zayif sayilmam balik etli diyelimyha zayıfsan normal oluyolar ben tombiş dıyebılırım kendıme yanı fazla kılom var ozellıkle gobek bolgemde drun dedııı gıbı sınırdaysan hemen ıse yarar
Cokta zayif sayilmam balik etli diyelimyha zayıfsan normal oluyolar ben tombiş dıyebılırım kendıme yanı fazla kılom var ozellıkle gobek bolgemde drun dedııı gıbı sınırdaysan hemen ıse yarar
Canim tatlidir diyenlerden degilim ama cok fazla aciya da pek dayanamam gorucem bakalim dedigin gibi sonunda gelicekse bebisim herseye degerpkosların göbgı olur hep zaten çok zayıf arkadaslarım vardı ama yınede göbeklerı vardı nasıl bı hastalıksa yagları oraya bırıktırıyo
Bu arada sen hsgyi nerde cektirdin canim yeni teknoloji c kollu rontgen cihazi filan varmis o yuzden tenekulumla rahmi filan cekistirmeden yapabiliyolarmis benim gidecegim hastanede sanirim yok korkmaya basladim iyicepkosların göbgı olur hep zaten çok zayıf arkadaslarım vardı ama yınede göbeklerı vardı nasıl bı hastalıksa yagları oraya bırıktırıyo
Ben samsunda mediva hastanesinde cektirdim cnm 2012 deBu arada sen hsgyi nerde cektirdin canim yeni teknoloji c kollu rontgen cihazi filan varmis o yuzden tenekulumla rahmi filan cekistirmeden yapabiliyolarmis benim gidecegim hastanede sanirim yok korkmaya basladim iyice
Peki aletleri filan yeni teknoloji miydi o yuzden mi cok agri hissetmedin ben hangi aletlerin kullanildigini filan inceledim eger yeni teknoloji cihazlar yoksa tenekulum diye bi alet varmis rahim onunla tutulup cekiliyomus o da baya bi aci veriyormus sanirimBen samsunda mediva hastanesinde cektirdim cnm 2012 de
Yha cnm acidi ellerimi tuttu hemsireler ama kisa suruyo korkma acidanPeki aletleri filan yeni teknoloji miydi o yuzden mi cok agri hissetmedin ben hangi aletlerin kullanildigini filan inceledim eger yeni teknoloji cihazlar yoksa tenekulum diye bi alet varmis rahim onunla tutulup cekiliyomus o da baya bi aci veriyormus sanirim
Off bu hafta kabus gibi gececek anlasilan bi cektirip kurtulsam ama acayip korkuyorum her an vazgecebilirimYha cnm acidi ellerimi tuttu hemsireler ama kisa suruyo korkma acidan
merhaba ben de nova gebelik testi kullandım çatlatma iğnesinin 13. günü idi belli belirsiz 2. çizgi silik çıktı hem de ilk anda sonra bu gece 4.te aynı testten bir tane daha yaptım diğer teste göre az daha belirgin çıktı sağlık ocağına tahlil verdim sabah 1.20 çıktı değerim adetime 3 gün var. sen de aynı testle hüsrana uğramışssın çok sinir bozucu Allah yardımcımız olsunAdetin ilk gunu yaptigim ve 3 saat sonra ikinci czgicok silik cikanin markasi labmen pazar gunu ve bugun yaptigim da nova canim simdi arastirdim biraz da nova pek guvenilir degilmis galiba hep silik cikiyomus off ben hamile degilim galiba
Cok ince ikinci çizgi görünüyor canım 2 gun sonra biraz daha belirginleşirse inşallah hamilesindirİkinci çizgi var mı yok mu arkadaşlar??? Cevap lütfen
merhaba büyük ihtimal hamilesiniz test baya belirgin çıkmış hemen kan ver teyit ettir hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhabalar bu bebek denediğimiz ilk ay ve ben sabırsız reglime 3 gün varken test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüğümde kalbim yerinden çıkıcak gibi olduzor olsa sabrettim ta ki bugüne kadar bugünnormalde regl olmam gereken gün ve sabah yaptığım test sonucu şöyle.. sizce de hamile miyim ve ne zaman kan testi yaptırsam net sonuç alırım..
merhabalar bu bebek denediğimiz ilk ay ve ben sabırsız reglime 3 gün varken test yaptım belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüğümde kalbim yerinden çıkıcak gibi olduzor olsa sabrettim ta ki bugüne kadar bugünnormalde regl olmam gereken gün ve sabah yaptığım test sonucu şöyle.. sizce de hamile miyim ve ne zaman kan testi yaptırsam net sonuç alırım..