- 30 Haziran 2013
- 21.056
- 16.337
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.661
Ara ogren cikmistir belki vardi gebelik yolda sarsildin mi acabaYok canim aksam 7 gibi cikacakmis ogrenmeye gerek kalmadi zaten
Aradim canim az once 0.1 den daha dusuk dedi yok yani bana rahim filmi gorundu cok da korkuyorum ya sen cekildinmi daha onceAra ogren cikmistir belki vardi gebelik yolda sarsildin mi acaba
Cekindim cnm biraz acio ama cok diil ve cekildiim ay hamile kaldimAradim canim az once 0.1 den daha dusuk dedi yok yani bana rahim filmi gorundu cok da korkuyorum ya sen cekildinmi daha once
Ya burdaki yazilari okudum zaten tirsiyodum okumaz olaydim ölüp ölüp dirilenler tansiyonu dusenler iyice korktum siddetli adet agrisi gibi oluyomus galiba eger oyleyse bin beterini her ay adet gunu yasiyorum ben zaten anestezili istemistim aslinda ama doktorum bosuna bi de anestez parasi vericeksin hiz gerek yok benim elim de hizlidir bi kac dakikalik bisey zaten dedi beni ikna etti ama yazilari gorunce cok korktum gerci hic aci cekmeyen de var doktoruna ve hastanesine gore degisiyo sanirimCekindim cnm biraz acio ama cok diil ve cekildiim ay hamile kaldim
Yok cnm okuma oyle seyleri milletin cani tatli bacim igne batsa yaygara yapiolar isin sakasi bi yani bazilarinin agri esigi cok dusuk bazilrininsa yuksek o yuzden kisiden kisiye degisio yok hic acimadi diyemem ama yani dayanilmicak bise diil tatlim bebek icin degmez mi hem acisa bileYa burdaki yazilari okudum zaten tirsiyodum okumaz olaydim ölüp ölüp dirilenler tansiyonu dusenler iyice korktum siddetli adet agrisi gibi oluyomus galiba eger oyleyse bin beterini her ay adet gunu yasiyorum ben zaten anestezili istemistim aslinda ama doktorum bosuna bi de anestez parasi vericeksin hiz gerek yok benim elim de hizlidir bi kac dakikalik bisey zaten dedi beni ikna etti ama yazilari gorunce cok korktum gerci hic aci cekmeyen de var doktoruna ve hastanesine gore degisiyo sanirim
Degmezmi sekerim ya kesin olacak deseler insan o acinin bin katina razi olur bi kac dakikalik bisey insan seve seve katlanir yeterki sonuclar iyi ciksinYok cnm okuma oyle seyleri milletin cani tatli bacim igne batsa yaygara yapiolar isin sakasi bi yani bazilarinin agri esigi cok dusuk bazilrininsa yuksek o yuzden kisiden kisiye degisio yok hic acimadi diyemem ama yani dayanilmicak bise diil tatlim bebek icin degmez mi hem acisa bile
Cnm ben 9 ay ugrastim 6 ayi evde 3 ayini da klomen tedavisiyle olmadi dr bide rahim filmi cekelim dedi o ay oldu hemenDegmezmi sekerim ya kesin olacak deseler insan o acinin bin katina razi olur bi kac dakikalik bisey insan seve seve katlanir yeterki sonuclar iyi ciksin
Bende 1 yil oldu korunmayi birakali martta basladim klomene hormonlarabfilan bakildi once ilk gittigimde baska bi doktor vardi tahlil sonucu icin aradim suratima polikistik oversin dedi ve hicbi aciklama yapmadan kapatti ve pko hakkinda en ufak bi bilgim dahi yoktu netten arastirdim ve sok gecirdima progesteron testi icin 21. Gunumu ne cagirdi gittigimde o doktor gitmisti iyiki de gitmis simdiki doktorumdan cok memnunum o da bakti tahlil sonuclarina hayir pko degilsin sınırda gibi bisey zaten fizik olarak da uygun degilsin pkoya zayifsin dedi icim rahatladi sonra bende senin gibi 3 ay klomen 2. Ayimda klomen +ovitrall kullandim olmadi 3 ay ara verdim ayni durumdayiz galiba buraya kadarCnm ben 9 ay ugrastim 6 ayi evde 3 ayini da klomen tedavisiyle olmadi dr bide rahim filmi cekelim dedi o ay oldu hemen
Ben ileri derece pko yum cnm maalesefBende 1 yil oldu korunmayi birakali martta basladim klomene hormonlarabfilan bakildi once ilk gittigimde baska bi doktor vardi tahlil sonucu icin aradim suratima polikistik oversin dedi ve hicbi aciklama yapmadan kapatti ve pko hakkinda en ufak bi bilgim dahi yoktu netten arastirdim ve sok gecirdima progesteron testi icin 21. Gunumu ne cagirdi gittigimde o doktor gitmisti iyiki de gitmis simdiki doktorumdan cok memnunum o da bakti tahlil sonuclarina hayir pko degilsin sınırda gibi bisey zaten fizik olarak da uygun degilsin pkoya zayifsin dedi icim rahatladi sonra bende senin gibi 3 ay klomen 2. Ayimda klomen +ovitrall kullandim olmadi 3 ay ara verdim ayni durumdayiz galiba buraya kadarsenin bi problemin filan yoktu dimi
Bilmiyorum ki tahlil sonrasi ben hic almadim hep doktoru telefonla arayip ogrendim o sadece ne durumda oldugunu soyledi aslinda o test sonuclarini alip saklasam iyi olur gibi esimin spermiogram testi filan da var laboratuara gidip istesem verirler mi ki acepBen ileri derece pko yum cnm maalesefsenin lh fsh hormonlarin kac cikio ona gore diyim sana pkos musun
Al cnm sonuclarini birakma iste verirlerBilmiyorum ki tahlil sonrasi ben hic almadim hep doktoru telefonla arayip ogrendim o sadece ne durumda oldugunu soyledi aslinda o test sonuclarini alip saklasam iyi olur gibi esimin spermiogram testi filan da var laboratuara gidip istesem verirler mi ki acep
Bu arada diger mesajlarina goz gezdirdim birazBen ileri derece pko yum cnm maalesefsenin lh fsh hormonlarin kac cikio ona gore diyim sana pkos musun
Rahim filmine gittigimde esime soyliyim alsin bari bos bos durmasin ben icerde aci cekerkenAl cnm sonuclarini birakma iste verirler
şöyleki canım LH hormonunun FSH hormonundan dusuk olması geekıo mesela ıdeal bı test sonucunda FSH 5.5-6.5 degerleri olcak LH ise 3-5 arası olcak bu normal kadınların degerı pkos da fsh 5.5 ıken lh 8 9 10 falan cıkabılıyo bende ıse daha beter fsh 6 ıse dıyelım lh 14-16 arası çıkıo umarım kafanı karıstırmadım :) alsın kocan da bak bakalım oranlarınaRahim filmine gittigimde esime soyliyim alsin bari bos bos durmasin ben icerde aci cekerkenAldigim zaman soylerim canim sana bende merak ettim simdi
ewet cnm cumartesı kan testım olcak çalışıorum ben bu hafta raporluyum gebe çıkarsam raporlarla ıdare edıp çalışmıycamBu arada diger mesajlarina goz gezdirdim birazSende gun sayiyomussun galiba hadi insallah hayirlisi olsun canim allah gonlune gore versin
iNsallah gonlunden gecen guzel haberleri alir kavusursun melegine canimewet cnm cumartesı kan testım olcak çalışıorum ben bu hafta raporluyum gebe çıkarsam raporlarla ıdare edıp çalışmıycam
Aminnnn cnm insallah kavusurum melegime sende insallah cnnmmmiNsallah gonlunden gecen guzel haberleri alir kavusursun melegine canim
Anladim canim peki bunu dusurucek ilaclar filan yok mu[/QUOTE]sindelxxx, post: 37038452, member: 622528"]şöyleki canım LH hormonunun FSH hormonundan dusuk olması geekıo mesela ıdeal bı test sonucunda FSH 5.5-6.5 degerleri olcak LH ise 3-5 arası olcak bu normal kadınların degerı pkos da fsh 5.5 ıken lh 8 9 10 falan cıkabılıyo bende ıse daha beter fsh 6 ıse dıyelım lh 14-16 arası çıkıo umarım kafanı karıstırmadım :) alsın kocan da bak bakalım oranlarına
CAnim drlar dogum kontrol hapi veriyo iki 3 ayda dusuruyo onlar ama ben onu kullanmak istemedim rahimi inceltiyolar hayit suyu ictim bir ay etkisi gordum lh hormonu 16dan 10 a dustu yine yuksekti ama iyi oldu yumurtam gelisti[/QUOTE]Anladim canim peki bunu dusurucek ilaclar filan yok mu