- 5 Mayıs 2014
- 714
- 39
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.841
Cnmcokda silik olsa banada bi cizgi var gbi geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1114017
Bunda biraz daha belli sanki ama anlamadım bu kadar silik olması kafamı karıştırdı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm czgiyi gordm bnce hmn acilde kan ver
Yoldayım gidiyorum :)
Benim de belirtilerin regl ile aynı ama tek fark kasık ağrım bu kez yalnızca sol tarafta. Normalde ortalarda bir yerlerde olurdu böyle inanmak istiyor da olabilirim :)
Kaçıncı denemen canım. Benim ilk deneme ve ilk bebek Allah nasip ederse
benımde kasıgımda cok agrım var özellıkle dun sabahtan akşama kadar hiç kesılmedı agrısı ama adetime 6 gun var test yaptım negatıf cıktı
Canım benim de 5 gün var erken hamilelik testi ile öğrendim ama silikti. Hemen kan testi yaptırdım 2 saate sonucu aldım
markası neydı testın acaba silik gözükyoda benmı göremiyorum yahu anlayamadımki..ama agrım gidip gidip geliyo
Ağrım benimde ara ara oluyordu ama bu akşam çok var. Predictor early markası canım
Benim de belirtilerin regl ile aynı ama tek fark kasık ağrım bu kez yalnızca sol tarafta. Normalde ortalarda bir yerlerde olurdu böyle inanmak istiyor da olabilirim :)
Kaçıncı denemen canım. Benim ilk deneme ve ilk bebek Allah nasip ederse
ben ilk bebeğimi kaybettim 2. denemem
Allah gönlüne göre versin canım benim
30.gün ve psikolojik old düşndüğüm hayalet çizgi dışında bşey yok of çok yoruldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Gebelik testi yada kan testi yaptin mi biri hayalet çizgi diğeri negatif bende çok bunaldim yarin kan testi vericem
30.gün ve psikolojik old düşndüğüm hayalet çizgi dışında bşey yok of çok yoruldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Gebelik testi yada kan testi yaptin mi biri hayalet çizgi diğeri negatif bende çok bunaldim yarin kan testi vericem
Canım senin bat ne zamandı
kızlar benim kan tahlili sonucum malesef negatif eylüle kdar relax takılıcam kısmet arık inş. eylülde olur