- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.861
Canım hiç şartlama kendini hayırlısı olsun da en güzel zamanda gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım canı ne zaman isterse o zaman gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç şartlama kendini hayırlısı olsun da en güzel zamanda gelsin
kızlar benim kan tahlili sonucum malesef negatif eylüle kdar relax takılıcam kısmet arık inş. eylülde olur
çok üzüldüm cnm hayırlısı olsun hayırlı günde hayırlı zamanda gelir inşallah demekki karbonatın aslı yokmuş
malesef yokmuş
bu denemenizin kacıncı ayıydı
merhaba kızlar, bugün adet günümdü,olmadım.
Ben de gittim test aldım. sonuç fotodaki gibi.
Sevinmeli miyim?? :18:
Eki Görüntüle 1115571 :18:
Cok tesekkurler waysofmom :)
10 aydır korunmuyordum,Allah bu aya nasip etti. Isteyen herkesin olsun insaallah.
merhaba kızlar, bugün adet günümdü,olmadım.
Ben de gittim test aldım. sonuç fotodaki gibi.
Sevinmeli miyim?? :18:
Eki Görüntüle 1115571 :18:
Kizlar adetime 1 hafta var sizceee siz gooruyomusunuz silik cizgiyi iki testte bole
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm cnm üzülmeni istemem ama benimde testim aynen böleydi sende sararmış biraz bende sararmada yoktu ama 2. çizgi çerçeve gibiydi pembe deildi gözüküyordu ama 3 gün sonra adet oldum inşallah sende gebelik vardır daha çok erkenmiş ben günüme 1 gün kala yapmıştım
inşallah vardır cnm yaptır tabi en azından rahatlarsın allahım bu mübarek cuma gecesi hürmetine evlat sahibi olmak isteyen nerde varsa boş çevirme, kucaklarını doldur ya rabbimmm. aminn
adetine 1 hafta var yazmıştın sanırım dimi eğer erken yumurtladıysan çıkar küçükte olsa ama çıkmayabilirde benim düşen gebeliğim de adete 2 gün kala idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı ertesi gün kan değerim 54 çıkmıştı yani battan 1 gün önce 3 gün sonra 145 oldu bi kaç hün sonra kanamam başladı çok ağrılı bi şekilde ve değerim 52 ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş inşallah sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum istersen 1 kaç gün bekle bi daha idrar testi yap öle kana git derim unutma ki kırmızılar gelene kadar umut her zaman var umudunu kesme pozitif düşün cnm inşallah pozitif görürsün iyi geceler cnm