Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim oncelikle gozun aydin Allahm hayirli evlatlar nasip etsin testi gorunce bi an kendi yasadiklarim geldi aklima senin gibi 10 ay bekledim bende bu mujdeli haberi dayanamayip adetten 4 gun once yapmistim testi silik cikmisti sukurler olsun simdi 2 aylik bi kizim var Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nurefsan :) güzel yorumun icin cok tesekkur ederim. Zor bir süreçti,1 yıl olacaktı nerdeyse,bu bende büyük stres yarattı. Bi sorun olsa tedavisine bakarsın ama bisey de yoktu Allaha şükür. Adet olacakmışim gibi ağrıyor her yerim. Tekrar Saol ilgilendigin icin canm.

Kizlar adetime 1 hafta var sizceee siz gooruyomusunuz silik cizgiyi iki testte bole

Eklentiler

• $1400183209868.jpg
    $1400183209868.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 129
Kizlar adetime 1 hafta var sizceee siz gooruyomusunuz silik cizgiyi iki testte bole

slm cnm üzülmeni istemem ama benimde testim aynen böleydi sende sararmış biraz bende sararmada yoktu ama 2. çizgi çerçeve gibiydi pembe deildi gözüküyordu ama 3 gün sonra adet oldum inşallah sende gebelik vardır daha çok erkenmiş ben günüme 1 gün kala yapmıştım

slm cnm üzülmeni istemem ama benimde testim aynen böleydi sende sararmış biraz bende sararmada yoktu ama 2. çizgi çerçeve gibiydi pembe deildi gözüküyordu ama 3 gün sonra adet oldum inşallah sende gebelik vardır daha çok erkenmiş ben günüme 1 gün kala yapmıştım

Canim goguslerimin ucu cok karaeli ilk defa bole gordum ya ne bilim yarin test yaprircam

inşallah vardır cnm yaptır tabi en azından rahatlarsın allahım bu mübarek cuma gecesi hürmetine evlat sahibi olmak isteyen nerde varsa boş çevirme, kucaklarını doldur ya rabbimmm. aminn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah vardır cnm yaptır tabi en azından rahatlarsın allahım bu mübarek cuma gecesi hürmetine evlat sahibi olmak isteyen nerde varsa boş çevirme, kucaklarını doldur ya rabbimmm. aminn

Amiinn allahim yarin sonucu yazcsm varsa cikar dimi ?

adetine 1 hafta var yazmıştın sanırım dimi eğer erken yumurtladıysan çıkar küçükte olsa ama çıkmayabilirde benim düşen gebeliğim de adete 2 gün kala idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı ertesi gün kan değerim 54 çıkmıştı yani battan 1 gün önce 3 gün sonra 145 oldu bi kaç hün sonra kanamam başladı çok ağrılı bi şekilde ve değerim 52 ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş inşallah sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum istersen 1 kaç gün bekle bi daha idrar testi yap öle kana git derim unutma ki kırmızılar gelene kadar umut her zaman var umudunu kesme pozitif düşün cnm inşallah pozitif görürsün iyi geceler cnm

adetine 1 hafta var yazmıştın sanırım dimi eğer erken yumurtladıysan çıkar küçükte olsa ama çıkmayabilirde benim düşen gebeliğim de adete 2 gün kala idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı ertesi gün kan değerim 54 çıkmıştı yani battan 1 gün önce 3 gün sonra 145 oldu bi kaç hün sonra kanamam başladı çok ağrılı bi şekilde ve değerim 52 ye düşmüştü kimyasal gebelikmiş inşallah sana ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum istersen 1 kaç gün bekle bi daha idrar testi yap öle kana git derim unutma ki kırmızılar gelene kadar umut her zaman var umudunu kesme pozitif düşün cnm inşallah pozitif görürsün iyi geceler cnm

Teskkir ederim cevabin icin cannim ins. Benim kullanmam gereeken ilaclar var bayada agir o yuzden yaptirmak istiyorum iyi geveler

Kizlar yumurtlama gunu haric obur gunler hamile kalinma sansin varmi yani adetten hemen sonra veya adete yikan yumirta catlamadan hamile kalinmazmi

X