- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.801
Kizlr arkdsm iliskiden 6 gunsonra kanda baktrdi negatifti adetine 5 gun kala idrarda gordu pozitifi bi daha kan vermedi bekledi dun keseyi gordu benimde 3 yil o lmadi hicc ama test yapiydm ara ara hep negatif bi gun adetm 2 gun gecti idrara camasr suyu doktum kopurdu neye ugradgimi sasrdm hemn test aldm 2.ci cizgim silim cikti bigun sonra kan verdm degerim 958 cikti simdlk bi sikintimiz yok cokssukur inann hicbbeklemedim bi ayda oldu esim bile sasrdi sevgililr gunu cocuguymus ayiptr soylemesi:)))sizlerede cook dua edyrm
kısmet canım ama olanda 1 hafta önceden belli oluyo silik bile çizgi yok
Kizlr arkdsm iliskiden 6 gunsonra kanda baktrdi negatifti adetine 5 gun kala idrarda gordu pozitifi bi daha kan vermedi bekledi dun keseyi gordu benimde 3 yil o lmadi hicc ama test yapiydm ara ara hep negatif bi gun adetm 2 gun gecti idrara camasr suyu doktum kopurdu neye ugradgimi sasrdm hemn test aldm 2.ci cizgim silim cikti bigun sonra kan verdm degerim 958 cikti simdlk bi sikintimiz yok cokssukur inann hicbbeklemedim bi ayda oldu esim bile sasrdi sevgililr gunu cocuguymus ayiptr soylemesi:)))sizlerede cook dua edyrm
bende de yok sende bı karbonat testı yapsana
tamam eve gidince bide ben deniyim umudum yok ama
olsun denemekten bişiy olmaz
en azından hamile olmayanlarda nası oluyomuş size tam olarak tarif edebilirim
tamam bakalım
keşke sende resmini çekseydin bilmeyenlere bu hamiş olan bu olmayan diye yazardık
tamam eve gidince bide ben deniyim umudum yok ama
karbonat testi neeeeeeeee
canım idrarını temiz bir plastik kaba alıyosun bir miktar karbonat döküyosun köpürürse hamilesin dibe çökerse malesef
ben şimdi yaptım köpürdüüüüüüüüü
ama doğruluk payı ne kadar günün gectimi
canım doğruluğunu bilmiyoruz eskiden insanlar böyle anlarmış dediler bizde yaptık ne kadar doğru bilmiyom bat 19 mayıs
ayyy bende yapsammı acaba adetimde 1 hafta önce bitti çıkarmı dersin:18::18::18:
dur kız daha yumurtlamadın bile
ya kaç aydır deniyoruz olmuyo ne yapım cok istiyorum kısırım desem bi oğlum var
ovulasyon testlerini denedinmi canım
hayır denemdim ya hem illa yumurtlama günü şartmı yumurtlama günü haricinde hamıle kalınmıyomu kafayı yiycem:18::18::18: