Pozitif İdrar Testi Örnekleri

canım doğruluğunu bilmiyoruz eskiden insanlar böyle anlarmış dediler bizde yaptık ne kadar doğru bilmiyom bat 19 mayıs
Benim de bat 19 Mayıs. Acaba bu akşam erken hamilelik testini yapsam mı diyorum :/ normal test yaptım sabah negatifti ama..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de bat 19 Mayıs. Acaba bu akşam erken hamilelik testini yapsam mı diyorum :/ normal test yaptım sabah negatifti ama..

canım bende dün yaptım hemde erken gebelik testi ama kocamaaaaaan negatif

Son düzenleme:
Ne zormuş beklemek.. Uf bir kaç gün daha beklemek en iyisi o zaman. Sen de hamilelik belirtileri var mı. Gerçi regl ile benzer belirtiler ama

benim adet belirtilerim başladı bel ağrısı yorgunluk ve sürekli uyuma her adet dönemim aynı geçer hayırlısı ama bu ay da olmadı galiba

benim adet belirtilerim başladı bel ağrısı yorgunluk ve sürekli uyuma her adet dönemim aynı geçer hayırlısı ama bu ay da olmadı galiba

Benim de belirtilerin regl ile aynı ama tek fark kasık ağrım bu kez yalnızca sol tarafta. Normalde ortalarda bir yerlerde olurdu böyle inanmak istiyor da olabilirim :)

Kaçıncı denemen canım. Benim ilk deneme ve ilk bebek Allah nasip ederse

Biraz önce test yaptim negatif cikti 2 gün önceki testte belli belirsiz isikta pembe çizgi vardi şimdi hamile miyim degilmiyum bu durumu yasayan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Çok silik bişey var ben mi yanlış görüyorum anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…