- 9 Ekim 2013
- 80
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.881
selam hanımlar 18 aydır bebek istiyoruz hiç bi sorun bulamadılar Eki Görüntüle 1116354 bu ay çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfen
Kizlar yumurtlama gunu haric obur gunler hamile kalinma sansin varmi yani adetten hemen sonra veya adete yikan yumirta catlamadan hamile kalinmazmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tekrar merhaba,
Bugün kan testi yaptırdım,bhcg 230 cıktı,4 haftalık hamıle oluyorum galıba
Bu durumda kızlar,adet gunum bıtmıs ve hemen hamıle kalmısım
Ilgılenen butun arkadaslara cok tesekkurler..
Canim yumurtlama gunu haricinde hamile kalmak.mumkun degil tabi ama yumurtlama gunun herkesinki gibi adetten 14 gun once olmayabilir. Bazi kadinlar enteresan bir sekilde adetten hemen sonra yada adetliyken yada adetten hemen once de yumurtlayabiliyorlar. Hatta ayda iki yada uc kez yumurtlayan kadinlarda var. O yuzden hamile kaldigin zamani kestirebilmen icin ne zaman yumurtladigini bilmen gerekir. Herkes gibi adetten 14 gun once mi yumurtluyorsun yoksa farkli bir zamanda mi
Canim ben 22 gunde bir oluyorum adeimin basindan 16 gun sonra tesadufen ovu. Test yaptim koyu cizgi cikti ama bilmiyorum belki adetten hhemn sonrada yumirtlamisimdir belki cunku 22 gunde adet oluyorum 16. Gun cok gec ... kendimi tavuk gibi hissettim bu ay yaaa :sly:
Gozun aydin, saglikla bir nefeste kucagina al canim
Canim sen 8. Gun yumurtluyosun o zaman eger luteal fazin yani yumurlamayla adet arasindaki gun sayin herkesinki gibi 14 gunse. Ama luteal fazda degisiklik varsa bilemem tabi. Cok az canim 22 gun ya. Hic doktora gittin mi bunun icin peki. Eger sende luteal.faz yetmezligi gibi bir durum varsa, bazen bu olusan gebeligide etkileyebiliyo cunku, yani yerlesme icin yeterince zaman olmadigi icin erken dusukler yasanabiliyo. Neyse doktora gitmissindir heralde. Ben bilgi olarak soyliym dedim yinede belki.isine yarar. Seni yumurtlamana gelince zaten eger benim gibi 5-6 gun adet oluyosan 8. Gun adetten hemen sonra gibi bisey oluyo. Bilemiyorum ki. 16 gun sonra cikan koyu cizgi ya ikinci bi yumurlamadir yada gebeliktir canim. Peki adetin gecti mi? Belki daha once de sormus olabilirim kusuruma bakma, unutkanim biraz
Kızlar bugün 36. Günüm yani adet günümün üzerinden 8 gün geçti test yine negatifadet de olmuyorum.tam bir hayal kırıklığı günlerdir test yapmıyorum erteliyorum çizgiyi göreyim diye çizgiden eser yok.bu adet düzensizliğiyle boş yere bebek bekliyorum ben
cnm öyle sdüsünme ben 50 günde bir adet olurdum su an 5.5 aylık hamileyim adet düzensizligi oldugunda yapılacak tek şey sık sık gün bakmadan ilişki yaşamak ben öyle yaptım özellikle de adetin bittgi günlerde ilişkiye gir sırtüstü diil yüzüstü yat ve eşine türk kahvesi icir ilişki öncesi ben bunları yaptıgım ay hamile kaldım inş senin de olur
Kızlar bu testler tahmini olarak adet nekadar süre geçince gösteriyo bide en doğru gösterdiği vakit sabah mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim adetim geçeli 11 gün oldu cuma akşam test yaptım negatiftisabahları idrar daha yogun oldugundan öyle canım ama adetin geçtikten 5gün sonra cikiyor benimEki Görüntüle 1119353 öyleydi
Benim adetim geçeli 11 gün oldu cuma akşam test yaptım negatiftigöğüs uçlarımda bayağı ağrıyo adet mi olucam hamilemiyim bilemiyorum ya hayırlısı :)) teşekkür ederim
rica ederim ama geç döllenmede olabiliyor gerçi bende de düzensizlik var ama nasıl olduysa ilk defa düzenli olacağı tutmuş onda da durum ortada
Ya aslında testini görünce hamile olabilirm belki diye düşündüm çünkü 2.ci çizgi diğer çizginin çok sağındaydı belirsiz di kıl gibi bişey di :))ay heyecanlandım şimdi:)))
Hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah