- 17 Kasım 2016
- 215
- 233
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.501
YaaaaaaBebek mı planliyosun dostum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaaaaBebek mı planliyosun dostum
Enazından takip edebileyim derseniz bugünde verebilirsiniz kan ama ben koyulaşma olursa kan vermeyi düşünmüştüm maalesef olmadı. Yada bir gün daha bekleyip birkez daha test yapın ama süre çok uzun olmamalı yine ilk 5 dk da böyle olursa verin kanı benceMerhaba, bugün tekrar test yaptım evde ama gözle görülebilir bir fark göremedim. Normalde biraz bekleyip pazartesi kan vermeyi planlıyorum. Ama acaba takip açısından bir başlangıç değeri olması için bugün yarın da versem mi kararsız kaldım.
Umarım istediğiniz zaman hayırlısıyla bebeğinizi siz de kucağınıza alırsınız. Eki Görüntüle 3052725
merhaba, dün akşam verdim kan. Betahcg 131 çıktı.Enazından takip edebileyim derseniz bugünde verebilirsiniz kan ama ben koyulaşma olursa kan vermeyi düşünmüştüm maalesef olmadı. Yada bir gün daha bekleyip birkez daha test yapın ama süre çok uzun olmamalı yine ilk 5 dk da böyle olursa verin kanı bence
Harika :) inşallah güzel şekilde artarmerhaba, dün akşam verdim kan. Betahcg 131 çıktı.
Umut var gibi :)Yumurtlama çatlama gününden itibaren 8. Gün de yaptığım testböyle çıktı. Biliyorum etken yaptım ama napim ilk denemem çok sabırsızımm:) sizce umut var mı? Bata 2-4 gün var
Ya bunda gorunuyor biseyler acaba gec dollenmemi diye suphe ettim erken gebelikte daha belirgin digerlerinde silik cizgiMerhabalar, adetim 6 gün gecikti yani program yanılmasınıda göz önüne alırsak hadi 4 gün geçti falan diyebilirim. 2. Günden itibaren bugün de dahil olmak üzere 3 test yaptım sadece ikinci yaptığım erken gebelik testi diğerleri ucuz olandan. Çok arada kaldım hafif çizgi çıkıyor ama günden güne koyulaşması gerekir diye biliyorum. Üstelik adet olcakmışım gibi sancım var yardımcı olur musunuz?
Maalesef adet oldum fakat çok ağrılı ve ağırdı kimyasal gebelikten şüphelendimYa bunda gorunuyor biseyler acaba gec dollenmemi diye suphe ettim erken gebelikte daha belirgin digerlerinde silik cizgi
Evet kuzum ya baya belirgin zaten kimyasaldir yada belki normal dusukturMaalesef adet oldum fakat çok ağrılı ve ağırdı kimyasal gebelikten şüphelendim
Merhaba herkese 12 senelik evliyim 34 yaşındayım bu ikinci tüp bebek denemem bugün 9 günüm 5 gün embriyosu transfer oldum test yaptım idrar testi bir normal bir silik çıktı hamile olabilirsin diyenler de var değilsin diyenler de var lütfen yardımcı olun bir akıl fikir verin fikrinizi çok merak ediyorum Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallahumutla,heyecanla 2. çizgiyi görmek için bekleyenler,inşallah en kısa zamanda görürsünüz.o duyguyu çooook iyi bilirim,tam 2 yıl bekledim meleğimi,9. haftada kaybettim.şimdi yine hamileyim.
dualarım meleğini kucağına almak isteyen herkes için...sizin çizgileriniz çok daha kırmızı olsun...
Merhaba herkese 12 senelik evliyim 34 yaşındayım bu ikinci tüp bebek denemem bugün 9 günüm 5 gün embriyosu transfer oldum test yaptım idrar testi bir normal bir silik çıktı hamile olabilirsin diyenler de var değilsin diyenler de var lütfen yardımcı olun bir akıl fikir verin fikrinizi çok merak ediyorum Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah
İdrarı yeteri kadar damlatmamis olabilirsinizTest bozuk olabilir mi bayanlar??
20 dk geç bir süre ama yine de mutlaka yeniden yapmanızı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar başta hiç çizgi yoktu her tarafa pembe dağılmıştı. silik çizgiler 20 dk da oluştu, çok sonra da koyu çizgiler oluştu test bozuk olabilir mi? Daha önce bunu yaşayan var mı? Kaset test negatif
Eki Görüntüle 3068440 Eki Görüntüle 3068442 Eki Görüntüle 3068441 Eki Görüntüle 3068443
Akşam tekrar yapacağım... büyük ihtimalle test bozuktu ama belirgin pozitif olması kafamı karıştırdı20 dk geç bir süre ama yine de mutlaka yeniden yapmanızı tavsiye ederim
İhtimal yüksek canım kolay kolay çift çizgi çıkmaz ama süresi bana acaba dedirtti açıkcası ama yine de yap enazından kafan rahatlar yoksa bileAkşam tekrar yapacağım... büyük ihtimalle test bozuktu ama belirgin pozitif olması kafamı karıştırdı
Benim gebelik testinde ikinci cizgim belirdi 3 4 dakika sonra yok oldu neden acabaEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Eki Görüntüle 1729018