Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba, bugün tekrar test yaptım evde ama gözle görülebilir bir fark göremedim. Normalde biraz bekleyip pazartesi kan vermeyi planlıyorum. Ama acaba takip açısından bir başlangıç değeri olması için bugün yarın da versem mi kararsız kaldım.
Umarım istediğiniz zaman hayırlısıyla bebeğinizi siz de kucağınıza alırsınız. Eki Görüntüle 3052725
Enazından takip edebileyim derseniz bugünde verebilirsiniz kan ama ben koyulaşma olursa kan vermeyi düşünmüştüm maalesef olmadı. Yada bir gün daha bekleyip birkez daha test yapın ama süre çok uzun olmamalı yine ilk 5 dk da böyle olursa verin kanı bence

Yumurtlama çatlama gününden itibaren 8. Gün de yaptığım testböyle çıktı. Biliyorum etken yaptım ama napim ilk denemem çok sabırsızımm:) sizce umut var mı? Bata 2-4 gün var

Eklentiler

• 92943CAA-3FB6-4925-8542-24329A7EE0C2.jpeg
    92943CAA-3FB6-4925-8542-24329A7EE0C2.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 139
Merhabalar, adetim 6 gün gecikti yani program yanılmasınıda göz önüne alırsak hadi 4 gün geçti falan diyebilirim. 2. Günden itibaren bugün de dahil olmak üzere 3 test yaptım sadece ikinci yaptığım erken gebelik testi diğerleri ucuz olandan. Çok arada kaldım hafif çizgi çıkıyor ama günden güne koyulaşması gerekir diye biliyorum. Üstelik adet olcakmışım gibi sancım var 😞 yardımcı olur musunuz?
Ya bunda gorunuyor biseyler acaba gec dollenmemi diye suphe ettim erken gebelikte daha belirgin digerlerinde silik cizgi

umutla,heyecanla 2. çizgiyi görmek için bekleyenler,inşallah en kısa zamanda görürsünüz.o duyguyu çooook iyi bilirim,tam 2 yıl bekledim meleğimi,9. haftada kaybettim.şimdi yine hamileyim.
dualarım meleğini kucağına almak isteyen herkes için...sizin çizgileriniz çok daha kırmızı olsun...
Merhaba herkese 12 senelik evliyim 34 yaşındayım bu ikinci tüp bebek denemem bugün 9 günüm 5 gün embriyosu transfer oldum test yaptım idrar testi bir normal bir silik çıktı hamile olabilirsin diyenler de var değilsin diyenler de var lütfen yardımcı olun bir akıl fikir verin fikrinizi çok merak ediyorum Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah

Merhaba herkese 12 senelik evliyim 34 yaşındayım bu ikinci tüp bebek denemem bugün 9 günüm 5 gün embriyosu transfer oldum test yaptım idrar testi bir normal bir silik çıktı hamile olabilirsin diyenler de var değilsin diyenler de var lütfen yardımcı olun bir akıl fikir verin fikrinizi çok merak ediyorum Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah

Eklentiler

• IMG20220506114355.jpg
    IMG20220506114355.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 134
Reglim çok uzun süre gecikti ama hamilelik belirtim yok test yaptım bence negatif ama sizin engin tecrübelerinizden de yararlanmak isterim 😊

Eklentiler

• IMG_20220516_193155.jpg
    IMG_20220516_193155.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20220516_192932.jpg
    IMG_20220516_192932.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 125
Merhaba arkadaşlar başta hiç çizgi yoktu her tarafa pembe dağılmıştı. silik çizgiler 20 dk da oluştu, çok sonra da koyu çizgiler oluştu test bozuk olabilir mi? Daha önce bunu yaşayan var mı? Kaset test negatif :KK43:

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:

Eki Görüntüle 1729018

Benim gebelik testinde ikinci cizgim belirdi 3 4 dakika sonra yok oldu neden acaba

X