Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Dört günüm kaldı ama akşam tekrar kaset test yaptım negatif geldi yani bu ay olmadı nasip hayırlısı olsun
Kuzum benim battan 1 gün önce yaptığım laboquick kaset testte çizgi görünmüyordu gibi bir şey ama farklı 2 marka erken testlerde çift çizgi görünce kan vermiştim 55ti değerim battan 1 gün sonra belirgin bir çizgi görebildim değerim 200 e çıktığı için o yüzden 4 gün kala kaset testte çıkmamasına hiç takma değerin çok düşüktür biraz daha bekle

Sizin gebelik var bence. Adet sancısı gibi sancılar olur zaten... muhtemelen değerleriniz çok düşük olduğu için bu kadar silikEki Görüntüle 3048903
Bu benim ilk testim. Fotosunu çekerek görmüştüm normalde görünmüyordu. Erken gebelik testi de yapmıştım aynı gün onu da önceki msjlarımdan görebilirsiniz.
Dört gün kala kaset testte hiçbir şey çıkmadı

Eklentiler

• IMG20220415203431.jpg
    IMG20220415203431.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 117
ilk paylaştığınız 2 test de pozitif görünüyor. 4 gün var daha çok erken tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaallah en güzel şekilde olur 🌸
Merhaba arkadaşlar ben bu testi dün yaptım bata 1 gün kala ilk beş dakka hiç bişey görünmedi sonra kenara koydum unutmuşum bı gün sonra bu sabah baktım bu şekil olmuş hafif silik gibi ve kenarda pembe kalmış dağılmamis gibi başına gelen varmı

Eklentiler

• IMG_20220416_100603.jpg
    IMG_20220416_100603.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 120
Merhaba arkadaşlar ben bu testi dün yaptım bata 1 gün kala ilk beş dakka hiç bişey görünmedi sonra kenara koydum unutmuşum bı gün sonra bu sabah baktım bu şekil olmuş hafif silik gibi ve kenarda pembe kalmış dağılmamis gibi başına gelen varmı
Bu testlerin içini mi açıyosunuz? Bir şey göremedim, anlayamadım
İnşallah ta sanmıyorum silik bir çizgi dahi cikmadi
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhabalar, adetim 6 gün gecikti yani program yanılmasınıda göz önüne alırsak hadi 4 gün geçti falan diyebilirim. 2. Günden itibaren bugün de dahil olmak üzere 3 test yaptım sadece ikinci yaptığım erken gebelik testi diğerleri ucuz olandan. Çok arada kaldım hafif çizgi çıkıyor ama günden güne koyulaşması gerekir diye biliyorum. Üstelik adet olcakmışım gibi sancım var 😞 yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• DDE36413-1F40-47AC-B1F3-F9B32ED49752.jpeg
    DDE36413-1F40-47AC-B1F3-F9B32ED49752.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 166
Merhabalar,
Benimde BAT yarın. Bugün test yaptım ilk dakikalarda bir şey yok gibiydi. 3. Dakika ve 7. Dakikadaki halini aşağıda gönderiyorum. Sizce hamile miyim? Benim bir çocuğum olmasına rağmen böyle sonradan daha belirgin olma durumu yaşamamıştım. O yüzden hiç anlamadım bu sefer.
022850EB-91D2-42E6-8E38-BC9D2B01A396.jpeg
F5E60B91-EAD3-4FD0-9470-39106CE377E9.jpeg

Merhabalar,
Benimde BAT yarın. Bugün test yaptım ilk dakikalarda bir şey yok gibiydi. 3. Dakika ve 7. Dakikadaki halini aşağıda gönderiyorum. Sizce hamile miyim? Benim bir çocuğum olmasına rağmen böyle sonradan daha belirgin olma durumu yaşamamıştım. O yüzden hiç anlamadım bu sefer. Eki Görüntüle 3051940 Eki Görüntüle 3051941
Merhaba, bende sizden bir önceki mesajı yazmıştım böyleydi benim hatta 4 gün arka arkaya 4 test yaptım saniyeler içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama günden güne daha koyu çıkması gerekirken hep silikti bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ki dün regl oldum ama öyle böyle olma değil sanırım kimyasal gebelik geçirdim. Siz de bence iki gün arayla tekrar yapın şu aşamada normal şartlarda var görünüyor gebelik

Merhaba, bende sizden bir önceki mesajı yazmıştım böyleydi benim hatta 4 gün arka arkaya 4 test yaptım saniyeler içinde silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama günden güne daha koyu çıkması gerekirken hep silikti bir tuhaflık olduğunu anlamıştım ki dün regl oldum ama öyle böyle olma değil sanırım kimyasal gebelik geçirdim. Siz de bence iki gün arayla tekrar yapın şu aşamada normal şartlarda var görünüyor gebelik
Merhaba, bugün tekrar test yaptım evde ama gözle görülebilir bir fark göremedim. Normalde biraz bekleyip pazartesi kan vermeyi planlıyorum. Ama acaba takip açısından bir başlangıç değeri olması için bugün yarın da versem mi kararsız kaldım.
Umarım istediğiniz zaman hayırlısıyla bebeğinizi siz de kucağınıza alırsınız.
7D22F60A-67BB-480D-8525-CC1B5A8533D7.jpeg

Merhabalar bana bir fikir verin kızlar..
Pkosum adetim hep düzensiz olduğu için gün geçti hamileyim diye bişi yok maalesef.
En son 22 şubatta oldum.
Geçen hafta 6-7 gün boyunca adet olacak gibiydim.ara ara Peçeteye gelen pembe lekelenme vardı.
Sanırım 3 gün önce test yaptım 3-4 saat sonra böyle çıktı.
E06B8BBB-3C20-4932-96C9-EF5B24F80531.jpeg

Elimde bir test daha vardı. Onu da yaptım negatif çıktı .idrara sıkışık olmadan yaptım ondan mı oldu bilmiyorum.
Kızım da da idrar testim böyle 2-3 saat sonra silik çizgi olmuştu ve hamileydim içimde bi acaba var ama siz ne söylersiniz

Merhabalar bana bir fikir verin kızlar..
Pkosum adetim hep düzensiz olduğu için gün geçti hamileyim diye bişi yok maalesef.
En son 22 şubatta oldum.
Geçen hafta 6-7 gün boyunca adet olacak gibiydim.ara ara Peçeteye gelen pembe lekelenme vardı.
Sanırım 3 gün önce test yaptım 3-4 saat sonra böyle çıktı.
Eki Görüntüle 3052800

Elimde bir test daha vardı. Onu da yaptım negatif çıktı .idrara sıkışık olmadan yaptım ondan mı oldu bilmiyorum.
Kızım da da idrar testim böyle 2-3 saat sonra silik çizgi olmuştu ve hamileydim içimde bi acaba var ama siz ne söylersiniz
Süre çok uzun kuzum 3 saat çok
Yani bilememiyorum ilk 5 dk içinde olmazsa negatif değerlendirilir
Ama emin olmak için bi kan vermende yarar var
Eğer yoksa bence doktora git
Adet söktürücü başlasın bu kadar uzun süre adet görmemek iyi değil
Bende Pcosum mecburen hep bi ayağım doktorda benimde dengesiz

Süre çok uzun kuzum 3 saat çok
Yani bilememiyorum ilk 5 dk içinde olmazsa negatif değerlendirilir
Ama emin olmak için bi kan vermende yarar var
Eğer yoksa bence doktora git
Adet söktürücü başlasın bu kadar uzun süre adet görmemek iyi değil
Bende Pcosum mecburen hep bi ayağım doktorda benimde dengesiz
İyi değil canım biliyorum .
Bende aynı 1,5 senedir doktordayım. Öncesi de var tabi de bu aralıksız gittiğim. Adet söktürücüsüz adet olamıyorum .
Her ay acaba var mı diye hap yutarken korkmaktan, kan vermekten bıktım :olamaz:
Çok doluymuşum birden böyle yazdım kusura bakma. Doktora gitmek için bayram sonunu bekleyeceğim de bir sorayım yine de dedim merakta var tabi 🙂
Sana da geçmiş olsun canım teşekkür ederim mesajın için

İyi değil canım biliyorum .
Bende aynı 1,5 senedir doktordayım. Öncesi de var tabi de bu aralıksız gittiğim. Adet söktürücüsüz adet olamıyorum .
Her ay acaba var mı diye hap yutarken korkmaktan, kan vermekten bıktım :olamaz:
Çok doluymuşum birden böyle yazdım kusura bakma. Doktora gitmek için bayram sonunu bekleyeceğim de bir sorayım yine de dedim merakta var tabi 🙂
Sana da geçmiş olsun canım teşekkür ederim mesajın için
Rica ederim ne demek dertleşmek konuşmak için burdayız 💖
Hep o korku oluyo sorma hiç adet söktürücü içiyoruz ama ya hamileysem korkusu
Ben youtubeda bir gebenin günlüğünün adet söktürücü masajını yapıyorum bi kaç aydır o çok işe yaradı bende
Belki sanada yardımcı olur
Ama sen yinede bi kan ver ne olur ne olmaz çok beklemiş bi test ama fazla koyu rengi en azından şüpe gider 🙏🏻

Rica ederim ne demek dertleşmek konuşmak için burdayız 💖
Hep o korku oluyo sorma hiç adet söktürücü içiyoruz ama ya hamileysem korkusu
Ben youtubeda bir gebenin günlüğünün adet söktürücü masajını yapıyorum bi kaç aydır o çok işe yaradı bende
Belki sanada yardımcı olur
Ama sen yinede bi kan ver ne olur ne olmaz çok beklemiş bi test ama fazla koyu rengi en azından şüpe gider 🙏🏻
Teşekkür ederm canım inşallah bakalım 🙂

Merhabalar, adetim 6 gün gecikti yani program yanılmasınıda göz önüne alırsak hadi 4 gün geçti falan diyebilirim. 2. Günden itibaren bugün de dahil olmak üzere 3 test yaptım sadece ikinci yaptığım erken gebelik testi diğerleri ucuz olandan. Çok arada kaldım hafif çizgi çıkıyor ama günden güne koyulaşması gerekir diye biliyorum. Üstelik adet olcakmışım gibi sancım var 😞 yardımcı olur musunuz?
Bebek mı planliyosun dostum 🤗

X