Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:

Eki Görüntüle 1729018

Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:

Eki Görüntüle 1729018

Bilgi için çok sağolun benim bu kadar net olmayan bir testim var çok merak ediyorum pozitif olma ihtimali var mı diye çok heveslenmek de istemiyrum 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve progesteronum düşük çıktığı için tedaviye başlıcam sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20220602_092212.jpg
    IMG_20220602_092212.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 204
Adetim 4.gecikmesinde yaptım kızlar .. çok çok silik bir çizgi gördüm ben .. sonra eşime de gösterdim oda görür gibi oldu.. sizce pozitif olma ihtimali var mı ??
IMG_20220601_125611.jpg

Bilgi için çok sağolun benim bu kadar net olmayan bir testim var çok merak ediyorum pozitif olma ihtimali var mı diye çok heveslenmek de istemiyrum 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ve progesteronum düşük çıktığı için tedaviye başlıcam sizce pozitif mi
Evet görünüyor ama ne kadar sürede çıktı bu çizgi şuan önemli olan bu benim tavsiyem bir tane kaset test yapmanız erken gebelik testleri yanıltıcı olabilyor

Canım kan testi vermeyi düşünüyor musun ??benim testim de seninki gibi çıktı sayılır .. inşallah güzel haberler alırız ..🤲🌸

Canım kan testi vermeyi düşünüyor musun ??benim testim de seninki gibi çıktı sayılır .. inşallah güzel haberler alırız ..🤲🌸
İnşallah canım benim🤲 henüz düşünmüyorum hayal kırıklığı olsun istemiyorum yarın bi daha denicem pozitif görmeden gitmeyi düşünmüyorum 💛

X