- 17 Kasım 2016
- 215
- 233
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.521
Merhaba, testi tekrarladınız mı merak ettim :)Akşam tekrar yapacağım... büyük ihtimalle test bozuktu ama belirgin pozitif olması kafamı karıştırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, testi tekrarladınız mı merak ettim :)Akşam tekrar yapacağım... büyük ihtimalle test bozuktu ama belirgin pozitif olması kafamı karıştırdı
Test bozuk olabilir 4,5 sene önce kızıma hamileliğimde yaptığım test hala duruyor ve hala aynıBenim gebelik testinde ikinci cizgim belirdi 3 4 dakika sonra yok oldu neden acaba
Evet tekrarladım negatif çıktı test bozukmuş yani ilk defa böyle denk geldi hala şaşkınımMerhaba, testi tekrarladınız mı merak ettim :)
Olabiliyor maalesef hayırlısı olsun diyelimEvet tekrarladım negatif çıktı test bozukmuş yani ilk defa böyle denk geldi hala şaşkınım
teşekkür ederim ilginize... aynen hayırlısı olsun :)Olabiliyor maalesef hayırlısı olsun diyelim
Sizinki nasıl olmuştuTest bozuk olabilir 4,5 sene önce kızıma hamileliğimde yaptığım test hala duruyor ve hala aynı
Canım nasıl yani anlayamadımSizinki nasıl olmuştu
Sizinki de mi iki çizgi olup sonra tek çizgiye dönüşmüştüCanım nasıl yani anlayamadım
Hayır direkt iki çizgi olmuştu ve çok koyu benim orda demek istediğim yıllar sonra bile rengi değişmedi veya çizgi gitmedi yani gitmesi normal değilSizinki de mi iki çizgi olup sonra tek çizgiye dönüşmüştü
Teşekkür ederim :)Kan vermeden önce yarın ilk idrarla yeniden yapmanızı öneririm çünkü bu testlerde bekleyince kuruma çizgisi çıkıyor. En az 5 dk başında bekleyin ve yine silikte olsa çıkarsa test verin derim :)
hayırlı olsun testin markası nedir acaba?Eki Görüntüle 3070631 ,
bugün test sonucumu aldım. Ovulasyon tarihim 11 mayıs. beklenen adet 23 mayıs. 11. gün sonrasında silik de olsa pozitif çıktı.
Ben yurtdisindayim. First Response pregnancy diye geciyor markasi.hayırlı olsun testin markası nedir acaba?
Gayet net var maşallah diyelim :)silik olan adete 2 gün kala yaptığım test. kanda beta 60 çıkmıştı. koyu olan adet günü yaptığım test beta baktırmadım.