- 3 Haziran 2022
- 25
- 35
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.561
Kaset test için de erken olur diye düşündüm. Reglim gecikirse mi yapsam acaba?Çok erkenmiş ama çizgi belli. Kaset test varsa onunla da yapın, erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test için de erken olur diye düşündüm. Reglim gecikirse mi yapsam acaba?Çok erkenmiş ama çizgi belli. Kaset test varsa onunla da yapın, erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor
Bekleyebiliyorsanız öyle yapın ama bazı kaset testler de düşük beta hcg değerlerini yakalayabiliyorKaset test için de erken olur diye düşündüm. Reglim gecikirse mi yapsam acaba?
Teşekkür ederim cevabınız için.Bekleyebiliyorsanız öyle yapın ama bazı kaset testler de düşük beta hcg değerlerini yakalayabiliyor
Merhaba ben silik çizgiyi görüyorum merak ettim son durumunuz nedirMerhaba, bat 8 haziran. Bu sabah yaptığım erken gebelik testini paylaşıyorum. Çizgi sizce de belirgin mi yoksa ben çok mu erken davrandım?Eki Görüntüle 3078184
Merhaba, salı günü beta hcg baktırdım 279. Adetimden bir gün önceydi. Hem çalıştığım hem de beta hcg sonucum bugün çıktığı için ikinci kez baktıramadım. Bugün doktoruma gitmeden önce beta hcg baktırıcam tekrar. Bu arada bu da reglimden bir gün önceki idrar testimdi.Merhaba ben silik çizgiyi görüyorum merak ettim son durumunuz nedir
279 çok güzel umarım katlamayı kanda görürsünüz sağlıkla gelsin inşallahMerhaba, salı günü beta hcg baktırdım 279. Adetimden bir gün önceydi. Hem çalıştığım hem de beta hcg sonucum bugün çıktığı için ikinci kez baktıramadım. Bugün doktoruma gitmeden önce beta hcg baktırıcam tekrar. Bu arada bu da reglimden bir gün önceki idrar testimdi.
Bugün tekrar yaptırdım 1840 çıktı.Çok teşekkür ederim279 çok güzel umarım katlamayı kanda görürsünüz sağlıkla gelsin inşallah
Ben hafif bir çizgi görüyorum ama sabah ilk idrarla tekrarlamakta fayda varBu testte var mı inovita gebelik testi bu arkadaşlar
Kuruma çizgisi değilse var çizgi ben görüyorum3 haziran yumurtlama günümdü sanırım adet günüm 20-23 ü arası olacak. Ben mi hayal görüyorum acaba hafif siliklik mi var bilemedim beklentimde yok sadece doktor 20 mm yumurtam olduğunu gün aşırı değerlendirmemi söyledi tutmaz biliyorum hemen ama şişkinlik göğüste damarlanma acı kasık batması olunca bi bakıyım önden dedim
İnşallah değildir umudum yok ama bakalımKuruma çizgisi değilse var çizgi ben görüyorum
Kizlar alttaki testİ dün öğlen yaptım usttekinide sabah ıdrariyla iki farklı marka ikisinde 4 saat sonra böyle hafif çizgiler çıkardılar alttaki çıplak gözle biraz pembemsi bile duruyo ama kuruma cizgisidir diye düşündüm bugünde tekrarlayinca yine aynısı oldu şüpheye düştüm zaten 5 günüm var daha bişey beklemiyorum ama iki testtede sonradan çıkması aklımı kurcaladi var mı fikriniz?
Bennde reglden cikali10 gun olmustu 10 gun sonra lavobiya gidince peceteye igne ucu kadar acik pembe renginde kan geldi sizce sebebi nedir yerlesme kani olabikirmi suan adetime 15 gun var ondn sonra kanama glmedibAdet günü yaptığım test 16 aylık bebeğim var sevindim üzüldüm tuhaf bir duygu içerisindeyim
Merhaba. Bu test sonucu nasıl oldu? Hamilelik devam etti mi?Selam arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yicem atıcağım testler adete 5-4-3 gün kala sadece ilk test ilk idrarla yapıldı silinme var kimyasal mıdır