- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.461
Insallahhh kuzum ya amınnHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahhh kuzum ya amınnHayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum canım
Buda benim sonucum kızlar reglime 2 gün var hayırlısı
Var gibi duruyo kuzum kaseti dikkate alma pembe olan erken gebelik testi galiba 5 dk içinde çıktıysa bi kan ver kuzucum pozitif duruyo ama çok erkendir muhtemelen düşük çıkar değerin stres yapma istersen 1 hafta bekle hayırlı gebeliklerKizlar pembe olan hemen çıktı kaset test çok sonradan çıktı sizce var mı
Canım insallah inşallah pozitiftir ama o pembe testte birçok kişide zaten pozitif çıkarıyor yazmış arkadaşlar onun için ben guvenemedimVar gibi duruyo kuzum kaseti dikkate alma pembe olan erken gebelik testi galiba 5 dk içinde çıktıysa bi kan ver kuzucum pozitif duruyo ama çok erkendir muhtemelen düşük çıkar değerin stres yapma istersen 1 hafta bekle hayırlı gebelikler
Güvenemediysen 3 gün sonra filan tekrar et canım benim istersen daha bi koyuluk olursa acaba mı diye düşünür kan verirsin olmadı en doğru sonuç kan testi ile belli oluyo dediğin gibi idrar testleri hep bi sıkıntıCanım insallah inşallah pozitiftir ama o pembe testte birçok kişide zaten pozitif çıkarıyor yazmış arkadaşlar onun için ben guvenemedim
Evet adet gununu bekleyeceğim olmazsam kan vericemCanım insallah inşallah pozitiftir ama o pembe testte birçok kişide zaten pozitif çıkarıyor yazmış arkadaşlar onun için ben guvenemedim
Bence var kan testi verebilirsiniz ya da bekleyin çizginiz netleşir biraz daha doktora gidersinizKizlar pembe olan hemen çıktı kaset test çok sonradan çıktı sizce var mı
Benim pembe bu şekildeydi git gide koyulasti hamileyim inşallah seninde öyledirKizlar pembe olan hemen çıktı kaset test çok sonradan çıktı sizce var mı
İnşallah ya inşallah sizin bata kaç gün kala böyle silik çıkmıştı acabaBenim pembe bu şekildeydi git gide koyulasti hamileyim inşallah seninde öyledir
Ya benim doğru düzgün belirtim de olmadığından guvenemiyorum kasikta hafif hafif ağrı var da kaç zamandır ona bağlamiyorum çünkü geçen ayda vardı hafif agriBence var kan testi verebilirsiniz ya da bekleyin çizginiz netleşir biraz daha doktora gidersiniz
Adete 3 ya da 4 gün kalaydiİnşallah ya inşallah sizin bata kaç gün kala böyle silik çıkmıştı acaba
Günün geçsin o zaman bekle ama kaset teste de cikmis. Sizin kaç gün var regl gününüze?Ya benim doğru düzgün belirtim de olmadığından guvenemiyorum kasikta hafif hafif ağrı var da kaç zamandır ona bağlamiyorum çünkü geçen ayda vardı hafif agri
Dört günüm kaldı ama akşam tekrar kaset test yaptım negatif geldi yani bu ay olmadı nasip hayırlısı olsunGünün geçsin o zaman bekle ama kaset teste de cikmis. Sizin kaç gün var regl gününüze?
Sizin gebelik var bence. Adet sancısı gibi sancılar olur zaten... muhtemelen değerleriniz çok düşük olduğu için bu kadar silikKizlar pembe olan hemen çıktı kaset test çok sonradan çıktı sizce var mı