- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.501
korkuyorum yine kanda negatif çıkarsa die
bugun bi idrar testi daha yapcam
benimde böyle silik çıkmıştı hemen dr gittim ultrasonda bile görünmedi bir hafta bekledim ve tekrar test yaptım ikinci çizgi baya belirgindi yani tam bir aylık olmuştu doktor onayladı :)
Kızlaaar :) lütfen biri bana bişey söylesin, bu sabah evden çıkmadan önce test yaptım, çıkmam gerekiyordu kutunun içine attım çıktım. akşam geldiğimde ise bu şekildeydi.Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 1083884
Bu test çıbuğunu daha önce görmemiştim.adı nedir acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Days Comfort diye bir test, içini açtım ama ondan böyle :)
Teşekkür ederim canım..bunu hiç yapmamıştım nasıl yapılıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar bende cumartesi sabahı gebelik testi yaptım ilk başta cıkmadı bende atmadım beklettım 2 saat sonra silik çizgiyi gördüm.busabah yine yaptım bukez hemen gözlegörülür silik çizgi çıktı cok heyecanlandım.adetımın gecmesıne daha 4 gün var beklemedeyim ama göğüs ve kasığımda ağrılarım varhihoyyytresminide koyuyorum fotoda daha silik ama bakarsınız belki....
süpriz yapıcaksan kan ver tabi mutlaka idrar testine güvenme
hadi hayırlısı
Ya ben kan testi vermeye gittim de doktor ultrasonla bakalım dedi bende acelem var kan veriyim sadece dedim, o da bana ultrasonla baktırman lazım ama test pozitif çıkarsa pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Niye gerekli bu, yani ne önemi var zaten 6-7 haftalık olmadan ultrasonda kese falan gözükmüyor ki
Hım o şekilde yapılabildiğini bilmiyordum ya bilsem o kadar beklemezdim orda :S
olsun ne zaman alıcaksın sonucu??
Pazartesi 11'de al sonucunu dedi ordaki adam ama akşam 7 gibi internete verilir diye düşünüyorum tabi inşallah. Yoksa sürpriz yapamiycam eşime :)
aslında 1 saat sonra çıkıyor sonuç yaa ne gıcıklar..
aslında 1 saat sonra çıkıyor sonuç yaa ne gıcıklar..
Ayy sonuç çıkmışş yaa 137 çıktı adetime 2 gün var sanırım o yüzden düşük çıkmıştır dış gebelik değildir dimi ay çok heyecanlıyım çok mutlu oldum ya :)
hayırlı olsun düşük falan değil değerin benim adet günümde 104 çıkmıştı
rahat rahat yapabilirsin süprizini güzelce düşün unutamayacağı bir süpriz yappp