Pozitif İdrar Testi Örnekleri

korkuyorum yine kanda negatif çıkarsa die
bugun bi idrar testi daha yapcam

predictor marka al canım testi..
ben al bi gebelik testi yapmıştım çok belli belirsiz çizgi çıktı
ama hemen ardından predictor marka yaptım onda kabak gibi çıktı ikinci çizgi..
predictor daha duyarlı...

arkadaşlar genelde silik çizgi çıkınca evet hamile oluyorsunuz fakat daha çok küçük olduğu için (3 hafta gibi) testte silik çıkabiliyor bir çok arkadaşımında başına geldi bu benimde tabii :) hatta ilk testimde negatif çıktı bende öyle banyoda bıraktım hayal kırıklığı ile 20 dk sonra tekrar banyoya gittiğimde ikinci çizgiyi gördüm ama ümitlenmedim çünkü aradan 20 dk geçmişti ertesi gün birtane daha test aldım onda da hemen ikinci çizgi çıktı ama silik.. sonra doktora gittim ultrasonda görünmedi dış gebelik olabilir kan testi yapalım dedi bende sinirlendim çıktım hastaneden hamileydim emindim çünkü :) bir hafta bekledim sabırla ve testim hemen pozitif çıktı doktora koştum ve bir aylık hamileydim o yüzden ümidinizi kaybetmeyin biz aşkımla 16 haftadan beri beraberiz inşallah sağlıkla kucağıma alacağım darısı tüm isteyenlere

Bu test çıbuğunu daha önce görmemiştim.adı nedir acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzerindeki penceresinden tam net gözükmediği ve yansıma yapabildiği için kenarlarından açıyorsunuz. yanında birleşim yerine tırnağınızla baskı yapınca açılıyor hemencecik daha net gözüküyor.

Teşekkür ederim canım..bunu hiç yapmamıştım nasıl yapılıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benimde boyle cikti hamilemisin sen?

galaxsy s 4

süpriz yapıcaksan kan ver tabi mutlaka idrar testine güvenme
hadi hayırlısı

Ya ben kan testi vermeye gittim de doktor ultrasonla bakalım dedi bende acelem var kan veriyim sadece dedim, o da bana ultrasonla baktırman lazım ama test pozitif çıkarsa pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Niye gerekli bu, yani ne önemi var zaten 6-7 haftalık olmadan ultrasonda kese falan gözükmüyor ki

evet adet olman gereken tarihi 10 gün kadar geçmesi lazım keseyi görmek için...geçmediyse göremez ki bir şey..boşuna söylemiş bence..ben doktora gitmeden direk sekreterliğe hamilelik için kan vericem doktora girmiycem demiştim...

Kizlarrrr benim gebelik testinde birinci cizgi net ikincisi silik ama belli cikti hamilemiyim sizce kan vermeye gidicem gece ona gore ??

galaxsy s 4

aslında 1 saat sonra çıkıyor sonuç yaa ne gıcıklar..

Ya o kadar erken çıkmıyor bu hastanede sanırım yani daha önce yaptırdığımda öğleden sonra vermişsem 6 buçuk 7 arası çıkıyor sabah vermişsen 1'de çıkıyor. Acaba adam araya tatil giriyor diye mi öyle söyledi bilemedim ki inşallah makinelerinde filan bi sorun yoktur akşama öğrenirim

Ayy sonuç çıkmışş yaa 137 çıktı adetime 2 gün var sanırım o yüzden düşük çıkmıştır dış gebelik değildir dimi ay çok heyecanlıyım çok mutlu oldum ya :)

hayırlı olsun düşük falan değil değerin benim adet günümde 104 çıkmıştı
rahat rahat yapabilirsin süprizini güzelce düşün unutamayacağı bir süpriz yappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…