- 25 Nisan 2014
- 31
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.521
Hayırlı olsun canım
ya benim 1 gün geçti fakat öğlen yaptım 5 dakika bekledim çizgiyi göremedim attım şimdi kutudan çıkardım çift çizgi olmuşya birisi demişti yarım saat sonra hepsi pozitif olur demişti sizce öyle olurmu
Canım tam emin olmak için yarın sabah ilk idrarinla bi test daha yap kesinn sonucu alırsın adetim geçtimi[/LIST]
Aadetim geçti canım ama PCO var bende.. Yani hep gecikir zaten oyüzden normal insanlar adetleri gecikince şüphelenseler de bu bizim için olağan bir durum(
Hmm anladim her adetin gectiginde test yapiyomusun yapiyosan böyle mi çıkıyor sonucu
evet cnmm sabah.. =)
bekle cnm bence var cünkü bu testlerin negatifte yanılma payı cok yüksek ama pozitifte cok düşük yok gibi bişey ilkmi olucak
Üzerindeki penceresinden tam net gözükmediği ve yansıma yapabildiği için kenarlarından açıyorsunuz. yanında birleşim yerine tırnağınızla baskı yapınca açılıyor hemencecik daha net gözüküyor.
Evet evliligim daha 1yil olmadi.. :) pco oldugu icin ilacsiz veya tedavisiz olabilme ihtimali beni cok sevindiriyor acikcasi
ooo maşallah burası hamiş dolmuş
Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:
Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:
Ne dersiniz hafif çizgi var mı yoksa benim mi hayal gücüm gelişti :26:
ooo maşallah burası hamiş dolmuş
Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:
Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:
Ne dersiniz hafif çizgi var mı yoksa benim mi hayal gücüm gelişti :26:
Eki Görüntüle 1097009