-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.461
Kızlar kan testi sonucumu öğrendim. 82 çıkmış. değer biraz düşük yarın testi tekrarlayalım dedi doktor. nolur dualarınızı benden de eksik etmeyin
Hayırlısı olsun canım kac gun gectı adetın
canım bugün 5 gün kadar gecikmiş oldu. cuma günü kan vermiştim yani 2 gün geçtikten sonra. idrar testlerzimde de bir pozitif bir negatif çıktı. en son dün yaptığımda yine pozitifti ama silik çizgi daha tam koyulaşmadı da bir türlü. o yüzden çok tedirginim
canım bugün 5 gün kadar gecikmiş oldu. cuma günü kan vermiştim yani 2 gün geçtikten sonra. idrar testlerimde de bir pozitif bir negatif çıktı. en son dün yaptığımda yine pozitifti ama silik çizgi daha tam koyulaşmadı da bir türlü. o yüzden çok tedirginim
Canım sıkma canını belkı gec dollenme olmustur benım gec dollenme oldu oldu mesela ben daha yaptırmadım kan testı gunumun gecmesını beklıyorım normalde adetım gecen aykı duzene gore 4 gun gecıkmıs durumda ama aslında yumurtlama gunlerıem gore gunum carsamba gunu falan
inşallah öyledir canım, inşallah yükselir. sen idrar testinde pozitifi gördün sanırım. umarım kan testiyle de tescillenir bebişinin varlığı:)
canım adet mi oldunCnm persembeden bu yana durumun aaayyynisiniyasiyorum 3 test pozitif 4.su negatif sonra yine pozitif ama koyulasma yok ..bugun dr.a gittim kan vermeye ewe gelirken adet oldum.. ki garip olan bsey var 45 gunden once adet olmazdim daha gunum bile gecmeden oldum
Evet canım ıdrar testınde ucude ayrı markaydı hepsındede gordum sılık cıZgılerı gunumun gecmesını beklıyorum ınsallah gecınce kan testı yatırıcam.yumurtlama gunlerın ne zamandı canım hatırlıyormusun cok akıntının oldugu gunler
ben bir önceki ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerimi kontrol etmeye kalkıştım ama tüm ay ikinci çizgi hiç koyulaşmadı. yumurtlamadım mı acaba diye endişelenmeye başlamıştım ama normal zamanda adet oldum. doktora da gittim o ara. yumurtlamayla ilgili her şeyin yolunda olduğunu ve kendi kendime doktorculuk oynamamam gerektiğini söyledi bana :) çünkü bu durum çok daha fazla strese yol açıyor dedi ki haklıydı. ben de bu ay hiçbir şeyi takip etmemeye karar verdim. ama yine de normal zamanda yumurtlamamın gerçekleştiğini tahmin ediyorum. çünkü ikinci hafta civarı akıntım yoğundu. yani bu durumda yumurtlamanın üstünden tam üç hafta geçti diyebilirim canım.
Hmm anladım canım ben acaba yumurtlamanmı gec oldu dedım ama oylede degılmıs bakalım canım hayırlısı ıle yukselır ınsalşah degelerın
çok sağol canım, yarın tekrar gidicem kan için. inşallah yükselir, tabii hayırlısını dilemek gerek yine de biliyorum
canım üzülme hiç,geç döllenmedir belki.dua etmeye devam et,hayırlısıyla güzel çıkacak inşallah sonuçların.cumadan beri bende test yapıp duruyorum senin gibi.kah diyorum çizgi var çok silik te olsa,kah diyorum yok ya bu testler bozuk.hafta sonum nasıl geçti bi bilsen..dualarım seninle..
canım çoook tebrik ederim. Allah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. çok teşekkür ederim duaların için :) inşallah güzel çıkar benim de sonuçlarım.
Hamileymişim arkadaşlar sonucum 1261 çıktııı
Hamileymişim arkadaşlar sonucum 1261 çıktııı