Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar az once fazla akinti ve kasik agrisi nedeniyle dr a gittim.cok kucuk bir kan pihtisi ve tam olusmamis belli belirsiz bir kese goruyorum dedi. Ve supheli gebelik dedi.

Beni bilgilendirin lutfenn supheli gebelik nedir.idrarda cift cizgiyi gordum
Kan tahlili de verdim.kizlar bana cok dua edin olur mu.o kadar cok ihtiyacim var ki

canım çok bilgim yok ama dilerim yolunda gider her şey. sanırım kendini hiç yormaman gerek. dualarım seninle...

Tebriklerr ben sana démistim ama dimii hatrladinmi saglicakla kucagina all evladini
amin canımm hatırladım tabi inşallah sağ salim kucağımıza alırız:KK16:

Tebrik ederim canıııım :) zaten beklediğimiz bir sonuçtu değil mi :) Allah sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah :) ben de tekrar kan verdim bu sabah, sonucu öğrenemedim henüz. umarım aynı güzel sonucu duyarım ben de. sabahki idrar testimde ikinci çizgi koyulaşmıştı epey. ümitlendirdi tabii bu durum. inşallah yükselmiştir değerim. dualarını eksik etme olur mu canım??
canım çok teşekkür ederim :) koyulaştıysa tamamdır inşallah sende hamilesin :) tabiki ederim gönlünce olsun herşey :)

amin canımm hatırladım tabi inşallah sağ salim kucağımıza alırız:KK16:

canım çok teşekkür ederim :) koyulaştıysa tamamdır inşallah sende hamilesin :) tabiki ederim gönlünce olsun herşey :)

canım değerim yükselmiiiiiş :) cuma günü 82 çıkmıştı. bugün tekrar yaptım 668 olmuş:KK9::KK9::KK9:
hala inanamıyorum. hamileyiiiim :KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

Kızlaaar :) lütfen biri bana bişey söylesin, bu sabah evden çıkmadan önce test yaptım, çıkmam gerekiyordu kutunun içine attım çıktım. akşam geldiğimde ise bu şekildeydi.Reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım. Ne dersiniz?

$image.jpg

$20140425_071048.jpg

Günaydın arkadaşlar sabah yaptığım test sonucu fotoda çok ayırt edilmiyo ama silik ikinci cizgi çıktı ve daha adet günüme 2 gün var hamilemiyim sizce :18:

$24042014536.jpg

Ben 2.5 senedir evliyim. 1.5 senedir de çocuk yapmayı düşünüyoruz. Geçen ayın 21'inde adet oldum bu ayın 1'inde HSG çekildim 3 gün sonra eşimle beraber olduk. Nasıl olsa yumurtlama günüm geçmiştir diye hiç ümitlenmedim. Adetim 6 gün gecikince dün akşam test yaptım ve yukarıdaki resimdeki gibi bir çizgi çok koyu diğeri ondan daha açık pembe gibi çıktı. Acaba hamile miyim aynı zamanda da korkuyorum. HSG çekildiğimiz ay Hamile kaldıysam bebiş için bir sorun teşkil edermi. Çünkü bazı doktorlar bu ay beraber olmayın diye uyarıyormuş. Bizimkisi aksine beraber olun dedi. Deneyimlerinize göre cevaplarınızı bekliyorum. Çok heyecanlıyım birazdan kan testi için gideceğim. İnşallah hayal kırıklığı olmaz. İlk defa bu kadar gecikti.

Eki Görüntüle 1086708

arkadaşlar merhaba benim nisan 8 de hasta olmam gerekiyordu olmadım sürekli idrar testi yaptım çıkmadı 16 nisanda kan testi yaptırdım yine yoktu dün akşam idrar testi yaptım resimdek gibi çıktı hamilemiyim sizce

Eki Görüntüle 1086529

Ben 2.5 senedir evliyim. 1.5 senedir de çocuk yapmayı düşünüyoruz. Geçen ayın 21'inde adet oldum bu ayın 1'inde HSG çekildim 3 gün sonra eşimle beraber olduk. Nasıl olsa yumurtlama günüm geçmiştir diye hiç ümitlenmedim. Adetim 6 gün gecikince dün akşam test yaptım ve yukarıdaki resimdeki gibi bir çizgi çok koyu diğeri ondan daha açık pembe gibi çıktı. Acaba hamile miyim aynı zamanda da korkuyorum. HSG çekildiğimiz ay Hamile kaldıysam bebiş için bir sorun teşkil edermi. Çünkü bazı doktorlar bu ay beraber olmayın diye uyarıyormuş. Bizimkisi aksine beraber olun dedi. Deneyimlerinize göre cevaplarınızı bekliyorum. Çok heyecanlıyım birazdan kan testi için gideceğim. İnşallah hayal kırıklığı olmaz. İlk defa bu kadar gecikti.

:nazar:hamilesin canım hayırlı olsun :nazar: sen bebeği öğrenen kadar Allah koruyor merak etme...gerçi sonrada koruyor...benim bir arkadaşım ne diş tedavileri oldu morfinli ne röntgenler çekildi meğer o sırada hamileymiş...şu anda bebeği gayet sağlıklı...bol bol dua et..

Eki Görüntüle 1086708

arkadaşlar merhaba benim nisan 8 de hasta olmam gerekiyordu olmadım sürekli idrar testi yaptım çıkmadı 16 nisanda kan testi yaptırdım yine yoktu dün akşam idrar testi yaptım resimdek gibi çıktı hamilemiyim sizce

:nazar:hayırlı olsun hamilesin canım 1-2 gün sonra tekrar kan testi yaptır...

Eki Görüntüle 1086511

Günaydın arkadaşlar sabah yaptığım test sonucu fotoda çok ayırt edilmiyo ama silik ikinci cizgi çıktı ve daha adet günüme 2 gün var hamilemiyim sizce :18:

:nazar:hamilesin canım hayırlı olsun benimde adetime 1 gün kala böyle çıkmıştı kan verirsen değerin 30-40 çıkabilir bekleyebilirsen 1-2 gün daha bekle adet günün geçince kan ver...

:nazar:hamilesin canım hayırlı olsun benimde adetime 1 gün kala böyle çıkmıştı kan verirsen değerin 30-40 çıkabilir bekleyebilirsen 1-2 gün daha bekle adet günün geçince kan ver...

Ayy canım çok teşekkür ederim ya ben aslında test yapmazdım ama yarın eşimin doğum günü, hamileysem güzel bi sürpriz olur diye test yaptım öğleden sonra da o zaman kan testi vereyim zaten heyecandan ölüyorummm şuan :):)

:nazar:hamilesin canım hayırlı olsun :nazar: sen bebeği öğrenen kadar Allah koruyor merak etme...gerçi sonrada koruyor...benim bir arkadaşım ne diş tedavileri oldu morfinli ne röntgenler çekildi meğer o sırada hamileymiş...şu anda bebeği gayet sağlıklı...bol bol dua et..

:nazar:hayırlı olsun hamilesin canım 1-2 gün sonra tekrar kan testi yaptır...

korkuyorum yine kanda negatif çıkarsa die :KK43:
bugun bi idrar testi daha yapcam

Ayy canım çok teşekkür ederim ya ben aslında test yapmazdım ama yarın eşimin doğum günü, hamileysem güzel bi sürpriz olur diye test yaptım öğleden sonra da o zaman kan testi vereyim zaten heyecandan ölüyorummm şuan :):)

süpriz yapıcaksan kan ver tabi mutlaka idrar testine güvenme :KK1:
hadi hayırlısı :KK16:

Eki Görüntüle 1086708

benimde böyle silik çıkmıştı hemen dr gittim ultrasonda bile görünmedi bir hafta bekledim ve tekrar test yaptım ikinci çizgi baya belirgindi yani tam bir aylık olmuştu doktor onayladı :)

X