Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Üzerindeki penceresinden tam net gözükmediği ve yansıma yapabildiği için kenarlarından açıyorsunuz. yanında birleşim yerine tırnağınızla baskı yapınca açılıyor hemencecik daha net gözüküyor.

Teşekkür ederim canım.adetime 4 gün var.biraz daha belkleyeyim diyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooo maşallah burası hamiş dolmuş:KK1:

Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:

Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:

Ne dersiniz hafif çizgi var mı yoksa benim mi hayal gücüm gelişti :26:
$Fotoðraf-0026.jpg

Kızlar ben de bugün dayanamadım test yaptım. aslında adetime daha üç gün var :26: Ama hamilelik belirtilerim baya olunca gecikmeyi bekleyemedim. Çok hafif çizgi çıktı biliyordum böyle kararsız kalacağımı ama napim çok zor ya beklemek :18:

Eşime söylemeden gizli gizli yaptım şimdi de az daha bekleyeyim mi söyleyeyim ne dersiniz hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım ne olduysa bu defa meraklı melahata bağladım kendimi:44:

silikte olsa orada 2. bir çizgi olduğu gözüküyor.
ikinci bi kez daha yap istersen
ben pazar sabahı ilk idrarla yaptım silik bir şekilde gözüktü çizgi
sonra öğlen bi tane daha yaptım bekledim koyulaştı çizgi

testler pozitifte pek yanılmıyorlar diye biliyorum:nazar:

Eki Görüntüle 1097009

benimde böyle çıkmıştı canım hamilesin bence...
ama eşine söylemeden önce hemen gidip kan testi yaptır..
sonra hayal kırıklığı olmasın...

X