-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.301
Hangi marka test buEki Görüntüle 3010294 adetime 8 gün var kızlar hafiften adet olacakmisim gibi bir kasik ağrısı ama bazen her zaman değil. Birde şişkinlik. Hafif bir çizgi çıktı kafam çok karıştı.
Ben göremedimKızlar bi bakabilir misiniz
Çok teşekkür ederim cvbın için adetim 3 gün gecikti bugün 4.gün olacak biraz kafam karıştıBen göremedim
2 damladan fazla idrar damlatma canım, çok damlatmışsın dağılmış.Eki Görüntüle 3019028
Kızlar test bozuk mu acaba bişey anlamadım. T çizgisinde kırmızı dağılma oldu.
Tamam canım cevabın için teşekkürler.2 damladan fazla idrar damlatma canım, çok damlatmışsın dağılmış.
Yeniden yaptın mı?Çok teşekkür ederim cvbın için adetim 3 gün gecikti bugün 4.gün olacak biraz kafam karıştı
Ay bilemedim hiç bişey bugün adet gecikmemin 7.günü dün test yaptım ne ışıkta nede 2 sa sonra bile ufacık çizgi çıkmadı ama bugün dünkü testin aynısından bi tane daha yaptım negatif diye bıraktım ama yarım sa sonra çizgi vardı ekliyorumYeniden yaptın mı?
Test verin isterseniz net bilgin olur ona göre onlemini alirsinBilenler yada başına gelenler aydınlatabilir mi rica etsem ara ara kasıklarım ağrıyor göğüslerim de dolgunluk yok ama acı var dokununca aynı testi dün yaptım bişey yok ama bugün bu görüntü var
1 sene önce düşükle sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu bu sebepten dolayı hemen hastaneye koşmak istemiyorum açıkçası üzülüyorum sonra çok fazlaTest verin isterseniz net bilgin olur ona göre onlemini alirsin
Riskin oldugu için igne fitil verir erkenden bilmek o yönden avantajlı demek istediğim bu idi. Hareketlerine dikkat edersin is yapmazsın vs vs1 sene önce düşükle sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu bu sebepten dolayı hemen hastaneye koşmak istemiyorum açıkçası üzülüyorum sonra çok fazla
Çok teşekkür ederim en iyi ihtimal akşam ve sabah tekrarlarım testi yarın da giderim hastaneye artıkRiskin oldugu için igne fitil verir erkenden bilmek o yönden avantajlı demek istediğim bu idi. Hareketlerine dikkat edersin is yapmazsın vs vs
Hakkınızda hayırlısı olsun ins..Çok teşekkür ederim en iyi ihtimal akşam ve sabah tekrarlarım testi yarın da giderim hastaneye artık
Amin inşallah çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun ins..
10 dk icinde gecerli oluyor... Bir hafta daha bekle olmazsan tekrarla... (Geç döllenme de 14 gün sonra çıkıyormuş) Onda da ilk 10 dk cikmazsa doktora gitmeni öneririm kist tarzı birsey olabilir.Ay bilemedim hiç bişey bugün adet gecikmemin 7.günü dün test yaptım ne ışıkta nede 2 sa sonra bile ufacık çizgi çıkmadı ama bugün dünkü testin aynısından bi tane daha yaptım negatif diye bıraktım ama yarım sa sonra çizgi vardı ekliyorum