Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hmmm oyle mi yapsam tamamdır bakalım
Bir gün var adete geyapayım tekrar o zaman
Aynen canım regliden 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor Allahın izniyle sonucunu paylaş inşAllah merak ettim. Rabbim gönlündekini nasip etsin en hayırlı şekilde 🌼
Amin inşallah ya. Ben ilk bebeğimde belirgin baş dönmesi yaşamıştım ve hafif kasık ağrıları vardı bu ay da kasık karın ağrıları ve bir kaç günlük baş donmeleri oldu. Gebeliğe hazir değilim henüz ama hayırlısı demekten başka çarem yok

Bir gün var adete geyapayım tekrar o zaman

Amin inşallah ya. Ben ilk bebeğimde belirgin baş dönmesi yaşamıştım ve hafif kasık ağrıları vardı bu ay da kasık karın ağrıları ve bir kaç günlük baş donmeleri oldu. Gebeliğe hazir değilim henüz ama hayırlısı demekten başka çarem yok
Aynen öyle sen hayırlısı de gönlünü ferah tut her şey olacağına varıcak neticede ☘️

Regl olduğum halde regl bittikten kaç gün sonra test yapmalıyım? Kaç gün sonra idrar testi doğru çıkar? İlişkiden sonra 2 ay geçti ve 2 kere regl oldum ama hiç test yapmadım.

Arkadaşlar adet dongum son aylarda çok değişti..o yüzden net olmasada adetim 2 gün gecikti diyeyim.2 gündür test yaptım aynı derecede silik çıkıyor bugün yaptığım düne göre daha koyu deil malesef sizce neden olabilir

Arkadaşlar adet dongum son aylarda çok değişti..o yüzden net olmasada adetim 2 gün gecikti diyeyim.2 gündür test yaptım aynı derecede silik çıkıyor bugün yaptığım düne göre daha koyu deil malesef sizce neden olabilir
Testin resmini ekleye bilirmisin canim? Bence korkma koyulaşma olması için aradan 2 gün geçmesi lazim 2 gün arayla tekrar et

6942DEDE-9F05-4CC9-B2EE-50E445D1A77B.jpeg
Az önce yaptım kızlar bu gün regl günüm çok silik gibi sanki

IMG_20220221_082148.jpg
adetime 8 gün var kızlar hafiften adet olacakmisim gibi bir kasik ağrısı ama bazen her zaman değil. Birde şişkinlik. Hafif bir çizgi çıktı kafam çok karıştı.

Normal yolla kaldım ben ocak ayında evlendim.Belirtiler hafif mide bulantısı , gecikme , göğüs ağrısı sırtımda ağrıyordu, hasta olacakmış gibi karın ağrım oldu ama hasta olmadım

Merhaba kizlar reglimden 3 gun gecti ben cok silik bir cizgi gordum sizce var mi? Koronayim kan veremiyorum.

Eklentiler

• IMG_20220227_092136.jpg
    IMG_20220227_092136.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 150
X