-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.321
Kuzum benim çok sağol cvbın için akşam üzeri erken gebelik testi yaptım daha net çıktı ikinci çizgi yani kıpkırmızı değildi ama silik de denemez öyle bi çizgi sanırım hamileyim ama kafam çok karışık10 dk icinde gecerli oluyor... Bir hafta daha bekle olmazsan tekrarla... (Geç döllenme de 14 gün sonra çıkıyormuş) Onda da ilk 10 dk cikmazsa doktora gitmeni öneririm kist tarzı birsey olabilir.
Hatta böyle çıktı iki dk içerisinde10 dk icinde gecerli oluyor... Bir hafta daha bekle olmazsan tekrarla... (Geç döllenme de 14 gün sonra çıkıyormuş) Onda da ilk 10 dk cikmazsa doktora gitmeni öneririm kist tarzı birsey olabilir.
Kaset testler daha guvenilir... Erken gebelik testinde cok hatalı çıkıyorKuzum benim çok sağol cvbın için akşam üzeri erken gebelik testi yaptım daha net çıktı ikinci çizgi yani kıpkırmızı değildi ama silik de denemez öyle bi çizgi sanırım hamileyim ama kafam çok karışık
Off gerçekten mi buyur burdan yak şimdiKaset testler daha guvenilir... Erken gebelik testinde cok hatalı çıkıyorYine de kesin çözüm kan vermekte...
1 sene önce düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu son zamanlarda da eşimle ayrılma sürecindeyiz kafam allak bullak silik çizgide ayrı ağlıyorum çıkmayan çizgide ayrı ağlıyorum bu sebepten dolayı kan testi vermeye gidemiyorum kimseye de anlatamıyorumKaset testler daha guvenilir... Erken gebelik testinde cok hatalı çıkıyorYine de kesin çözüm kan vermekte...
Şimdi kaset testle yaptım korkunun ecele faydası yok kan testine gitmenin zamanı gelmiş sanırımKaset testler daha guvenilir... Erken gebelik testinde cok hatalı çıkıyorYine de kesin çözüm kan vermekte...
Gidebildin mi canım? Sonuç cıktı mı?Şimdi kaset testle yaptım korkunun ecele faydası yok kan testine gitmenin zamanı gelmiş sanırım
Evet canım bugün gidebildim ancak ve sonuç 23 yarın tekrarlıcam çok düşük bi değer değil miGidebildin mi canım? Sonuç cıktı mı?
Düşük falan değil yeni yeni oluştuğu için düşükle başlıyor o yükselir iki gün sonra artması ve kaç arttığı önemliEvet canım bugün gidebildim ancak ve sonuç 23 yarın tekrarlıcam çok düşük bi değer değil mi
Yarın değil bir sonraki gün tekrarla testi canım benimde ilk çıktığında 32ydi 3 gün sonra103 olmulş 2 gün geçmiş tekrar vericem bugün 2 günde bir 2ye katlaması gerek doğru sonuç içinEvet canım bugün gidebildim ancak ve sonuç 23 yarın tekrarlıcam çok düşük bi değer değil mi
Bugün de ikiye katlanmış olması gerekmiyor mu yarını mı bekleyeyimYarın değil bir sonraki gün tekrarla testi canım benimde ilk çıktığında 32ydi 3 gün sonra103 olmulş 2 gün geçmiş tekrar vericem bugün 2 günde bir 2ye katlaması gerek doğru sonuç için
Umarım öyledir sende sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğiniDüşük falan değil yeni yeni oluştuğu için düşükle başlıyor o yükselir iki gün sonra artması ve kaç arttığı önemli
2 gunde bir en az 2 katı artması lazımBugün de ikiye katlanmış olması gerekmiyor mu yarını mı bekleyeyim
Çok teşekkür ederim yarın gideyim öyleyse inşallah sağlıklı olur Allahım herkesin evladını bağışlasın2 gunde bir en az 2 katı artması lazımİnşallah sağlıklı bir gebelik olur
Canım benim ne yaptın verdin mi sen sonucu bugün inşallah sağlıklı ilerliyordurYarın değil bir sonraki gün tekrarla testi canım benimde ilk çıktığında 32ydi 3 gün sonra103 olmulş 2 gün geçmiş tekrar vericem bugün 2 günde bir 2ye katlaması gerek doğru sonuç için
Doktora gittim ama kan istemedi benden halbuki ben merak ediyorum artış iyi mi değil mi diyeCanım benim ne yaptın verdin mi sen sonucu bugün inşallah sağlıklı ilerliyordur
Kızlar bişey daha sorucam dünkü beta değerim 23 çıktı ya eder kimyasal olsaydı dünden bu yana lekelenme tarzı şeylerle kendisini belli ederdi değil mi yani lekelenme kanama yoksa dünden bu yana değer artıyor demek
Canım o belli olmuyormuş kişiden kişiye yani birde çoğu kişi 400 500leri görüp sonrasında değeri düşebiliyormuş çok okudum burda kimyasal gebeliği. Gebeliği öğrenip 9-10. Günd3 kanaması başlayan falan vardı takip etmek lazım işte ya da keseyi bebeği görene, kalp atışlarını duyana dek beklemekKızlar bişey daha sorucam dünkü beta değerim 23 çıktı ya eder kimyasal olsaydı dünden bu yana lekelenme tarzı şeylerle kendisini belli ederdi değil mi yani lekelenme kanama yoksa dünden bu yana değer artıyor demek mi
Çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinDoktora gittim ama kan istemedi benden halbuki ben merak ediyorum artış iyi mi değil mi diyedeğerlerin güzel dedi kese gözükmez henüz 3000 üstü gözükücek haftaya gel sabırlı ol dedi ilgilendi sağolsun tatlı dilliydi zaten de bende de tez canlılık kimyasal falan olur diye korkuyorum hep aklıma senaryolar geliyo ondan da gitmiştim ama haftayı bekliycez nasipse
İnşallah canım sana da inşallah çok çok yeni dedi doktor seninkisi de öyle hayırla geçireceğimiz gebelik olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤Çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinah bu annelerin çilesi bitmiyor zaten hamile kalmak için onca şey sonra sağlıklı mı ilerliyor doğduktan sonra ayrı bi dert ama hepsi güzel telaşlar sağlıklı evlatlar olsun inşallah sende stres yapma hamileliğin tadını çıkar