-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.341
Amin kuzum benim inşallahİnşallah canım sana da inşallah çok çok yeni dedi doktor seninkisi de öyle hayırla geçireceğimiz gebelik olur sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤
Yarın sonucunu yaz buraya merak ediyorumAmin kuzum benim inşallah
Yazarım tabi ama hiç umudum yok nedense yada stresli bi zamandayım o sebepten odaklanamıyorumYarın sonucunu yaz buraya merak ediyorum
Bak bana ne güzel moral veriyodun az önce sende kendini sakin tut stres yapma umutlu ol bebeğin için inşallah sağlıklı bi gebeliktirYazarım tabi ama hiç umudum yok nedense yada stresli bi zamandayım o sebepten odaklanamıyorum
Canım benim inşallah öyle olurBak bana ne güzel moral veriyodun az önce sende kendini sakin tut stres yapma umutlu ol bebeğin için inşallah sağlıklı bi gebeliktir
Caanım ne yaptın verdin mi kan sonuçlar çıktı mı?Canım benim inşallah öyle olurSenin adına çok sevindim ama ne güzel heyecanlar ne güzel telaşlar
Canım verdim 1 saati bulmaz çıkar herhalde heyecan yaptım eve bile gidemedim hastane bahçesinde bekliyorum sonucuCaanım ne yaptın verdin mi kan sonuçlar çıktı mı?
Ay hadi hayırlısı inşallah 2 katı yükselmiştir sağlıklı bi gebeliktirCanım verdim 1 saati bulmaz çıkar herhalde heyecan yaptım eve bile gidemedim hastane bahçesinde bekliyorum sonucu
Ellerim ayaklarım titriyorAy hadi hayırlısı inşallah 2 katı yükselmiştir sağlıklı bi gebeliktir
Çok teşekkür ederim kuzum sağlıklı hayırlı gebelikler olur inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinSüppper harika bak çok şükür hayırlı olsun canım çok yeni henüz küçücükartık sabırla bekleme zamanı benim gibi
Geç döllenme olabilir belki bu ay yumurtlaman adetine yakın olmuştur kuzum zaten doktora gitmek için erken bi komplikasyon olmadığı sürece yani doktorum öyle söyledi ben gittim geri yolladıÇok teşekkür ederim kuzum sağlıklı hayırlı gebelikler olur inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinben doktora henüz gitmedim de şimdi değerlere bakınca acaba ben beklediğim adet tarihinde mi hamile kaldım acaba çünkü adetimi 11 gün geçti
Ne kadar meşakkatli bir süreç ya Allahım yardım etsin bütün hamilelere ve isteyenlereGeç döllenme olabilir belki bu ay yumurtlaman adetine yakın olmuştur kuzum zaten doktora gitmek için erken bi komplikasyon olmadığı sürece yani doktorum öyle söyledi ben gittim geri yolladısende hesaplama yap her 2 güne bir değerin 3000 üstü olduğu zamana randevu al ben öyle yaptım
Amiin canım inşallah ❤Ne kadar meşakkatli bir süreç ya Allahım yardım etsin bütün hamilelere ve isteyenlere
Testi tekrarladınız mı inşallah gönlünüzden geçen olmuşturMerhaba test bozuk mu bir gün gecikme yaşıyorum şu an.
Ne yazık ki adet oldum tekrarlamaya gerek kalmadı. Hayırlısı olsun inşallahTesti tekrarladınız mı inşallah gönlünüzden geçen olmuştur
Hayırlısı olsun üzülmeyin bi dahaki aya olur inşallah stres yapmayınNe yazık ki adet oldum tekrarlamaya gerek kalmadı. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun, sanırım sizin geç döllenme olmuş çünkü benim iki gebeliğimde de adet günü çok koyu bir çizgi vardı ve bir hafta içinde de oldukça yüksek değerlerim vardı. Doktorunuz ne diyor? Ama değeriniz iki günde iyi yükselmiş demek ki sağlıklı ilerliyor. Bence geç döllenmiş.Kızlar merhabalar bişey sorucam tekrardan bugün adet gecikmemin 13.günü iki gün önce kan testiyle hamile olduğumu öğrendim şöyle 8 martta 23 10 martta 86.93 çıktı beta değerim bu kadar gecikmeyle bu kadar düşük değerler olunca kafam karışıyor sizce beklediğim adet tarihinde mi hamile kaldım ben çünkü adetimi 3 4 gün geçtikten sonra göğüslerimde çok hafif sadece dokunduğumda çok hafif ağrı vardı