Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İNŞALLAH BİDAHA HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ BANADA HABER ET😊GÜZEL HABERLERLE ACALIM GÜNÜ
BENİMDE BAŞIMA GELDİ KİMYASAL ONDAN Bİ AY SONRA OĞLUMA KALDM HAMİLE 🥰BENDE KORUYODUM ANLIYORUM SİZİ
Eşim gidip test yaptırmak bile istemiyor,o benden daha çok üzülmüştü geçen ay. Bı kaç gün bekleyeyim bakalım. Yazarım mutlaka

İNŞALLAH BİDAHA HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ BANADA HABER ET😊GÜZEL HABERLERLE ACALIM GÜNÜ
BENİMDE BAŞIMA GELDİ KİMYASAL ONDAN Bİ AY SONRA OĞLUMA KALDM HAMİLE 🥰BENDE KORUYODUM ANLIYORUM SİZİ
Beta hcg yaptırdım 25 çıktı,nasıl ilerleyecek göreceğiz , geçen ay 75 ten yukarı çıkmamıştı değerim ,2 gün sonra değilde persembe akşamına kadar kanamam olmazsa kan testini yinelerim artık, bekleme modundayim

Beta hcg yaptırdım 25 çıktı,nasıl ilerleyecek göreceğiz , geçen ay 75 ten yukarı çıkmamıştı değerim ,2 gün sonra değilde persembe akşamına kadar kanamam olmazsa kan testini yinelerim artık, bekleme modundayim
Benmde test pozitifff🥰 umarım yanılmıyo ilk önce vardı ama silikti sonra koyulaştı yani zmn gextikce ama ilk 5 dkta silik cktıydı

İnşallah, Beta HCG yaptirdim 25 çıktı.. düşük bı değer ama bakalim nasıl ilerleyecek
Hayırlı olsun. Daha erken. Başlangıç değerini pek önemsemiyorlar zaten. İki günde bir düzenli artıp artmadığına dikkat ediyorlar. Sağlıkla ilerlesin 🙏

Hayırlı olsun. Daha erken. Başlangıç değerini pek önemsemiyorlar zaten. İki günde bir düzenli artıp artmadığına dikkat ediyorlar. Sağlıkla ilerlesin 🙏
Bende Perşembe ye kadar bekleyip dgerin nasıl arttığına bakayım diyorum. Düşerse de değer o zamana kadar regl olurum zaten

Daha adete

Var yarn yaptırcam umarm canm
Kan testi yaptırdınız mi? Ya bende değer çok düşük diye henüz tekrar kan testi yaptırmadım 4 gün bekleyeyim dedim. Ama idrar testi yaptım bugün yine sanki çizgi daha koyu, sizde bı bakar mısınız usttekini bu sabah yaptım alttaki pazar günü.
IMG_20211130_035502.jpg

IMG_20211128_055303.jpg

Evet
Kan testi yaptırdınız mi? Ya bende değer çok düşük diye henüz tekrar kan testi yaptırmadım 4 gün bekleyeyim dedim. Ama idrar testi yaptım bugün yine sanki çizgi daha koyu, sizde bı bakar mısınız usttekini bu sabah yaptım alttaki pazar günü.
Eki Görüntüle 2961538
Eki Görüntüle 2961539
Canm sanko artmış aynl markayla yap bende bu gün yapcam sbh test alcam bir azdam dün akşam haptm yani dur ataym sbh 3.9 dü kan dokror var qalba çarşamba bidaa vervem adetim 5 şi

Bidaha yapcam ilk idrarla atarm

Eklentiler

• Screenshot_20211130-080237_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211130-080237_WhatsApp.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 191
Evet

Canm sanko artmış aynl markayla yap bende bu gün yapcam sbh test alcam bir azdam dün akşam haptm yani dur ataym sbh 3.9 dü kan dokror var qalba çarşamba bidaa vervem adetim 5 şi

Bidaha yapcam ilk idrarla atarm
Çok belirsiz bı çizgi var sanki daha adete de baya varmış kan testi için adet gününü bekle bence. Daha net olsun. Acaba demezsin.. inşallah vardir

Tabii koyulaşıyoo benm testimi atsam dersinki burda hic bişe yok hahahah bu gün daha net göxüksyo emin ol
Ay hadi inşallah ya, isteyen herkesinki sağlıkla ilerlesin, geçen ay ki kimyasal gebelik hezimetinden sonra inan daha sevinemedim, bu akşam 100 ün üstünde bi değer görürsem eğer bi rahat nefes alıcam, 25 ti pazar günü en kötü 100 olması lazım

X