-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #35.181
Eşim gidip test yaptırmak bile istemiyor,o benden daha çok üzülmüştü geçen ay. Bı kaç gün bekleyeyim bakalım. Yazarım mutlakaİNŞALLAH BİDAHA HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ BANADA HABER ETGÜZEL HABERLERLE ACALIM GÜNÜ
BENİMDE BAŞIMA GELDİ KİMYASAL ONDAN Bİ AY SONRA OĞLUMA KALDM HAMİLEBENDE KORUYODUM ANLIYORUM SİZİ
Kalp atışını duyduktan sonra paylaşmayı düşünüyorum, bı kere daha üzmek istemem kimseyiAllah sağlıkla tamamına erdirsin bu sefer. Sonucu bize de yazın. Kaset testte net çıkmış. İki günde bir düzenli artışı görüp keseyi gördükten sonra paylaşırsınız belki bu sefer ailenizle
Kimsenin üzülmeyeceği, güzel bir son olur bu sefer inşallahKalp atışını duyduktan sonra paylaşmayı düşünüyorum, bı kere daha üzmek istemem kimseyi
İnşallah, Beta HCG yaptirdim 25 çıktı.. düşük bı değer ama bakalim nasıl ilerleyecekKimsenin üzülmeyeceği, güzel bir son olur bu sefer inşallah
Beta hcg yaptırdım 25 çıktı,nasıl ilerleyecek göreceğiz , geçen ay 75 ten yukarı çıkmamıştı değerim ,2 gün sonra değilde persembe akşamına kadar kanamam olmazsa kan testini yinelerim artık, bekleme modundayimİNŞALLAH BİDAHA HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ BANADA HABER ETGÜZEL HABERLERLE ACALIM GÜNÜ
BENİMDE BAŞIMA GELDİ KİMYASAL ONDAN Bİ AY SONRA OĞLUMA KALDM HAMİLEBENDE KORUYODUM ANLIYORUM SİZİ
Benmde test pozitifffBeta hcg yaptırdım 25 çıktı,nasıl ilerleyecek göreceğiz , geçen ay 75 ten yukarı çıkmamıştı değerim ,2 gün sonra değilde persembe akşamına kadar kanamam olmazsa kan testini yinelerim artık, bekleme modundayim
Hayırlı olsun. Daha erken. Başlangıç değerini pek önemsemiyorlar zaten. İki günde bir düzenli artıp artmadığına dikkat ediyorlar. Sağlıkla ilerlesinİnşallah, Beta HCG yaptirdim 25 çıktı.. düşük bı değer ama bakalim nasıl ilerleyecek
Bende Perşembe ye kadar bekleyip dgerin nasıl arttığına bakayım diyorum. Düşerse de değer o zamana kadar regl olurum zatenHayırlı olsun. Daha erken. Başlangıç değerini pek önemsemiyorlar zaten. İki günde bir düzenli artıp artmadığına dikkat ediyorlar. Sağlıkla ilerlesin
Çok sevindim,kan testi yaptırdınız mi? İnşallah sağlıklı bir gebeliktirBenmde test pozitifffumarım yanılmıyo ilk önce vardı ama silikti sonra koyulaştı yani zmn gextikce ama ilk 5 dkta silik cktıydı
Var yarn yaptırcam umarm canmÇok sevindim,kan testi yaptırdınız mi? İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
Kan testi yaptırdınız mi? Ya bende değer çok düşük diye henüz tekrar kan testi yaptırmadım 4 gün bekleyeyim dedim. Ama idrar testi yaptım bugün yine sanki çizgi daha koyu, sizde bı bakar mısınız usttekini bu sabah yaptım alttaki pazar günü.Daha adete
Var yarn yaptırcam umarm canm
Canm sanko artmış aynl markayla yap bende bu gün yapcam sbh test alcam bir azdam dün akşam haptm yani dur ataym sbh 3.9 dü kan dokror var qalba çarşamba bidaa vervem adetim 5 şiKan testi yaptırdınız mi? Ya bende değer çok düşük diye henüz tekrar kan testi yaptırmadım 4 gün bekleyeyim dedim. Ama idrar testi yaptım bugün yine sanki çizgi daha koyu, sizde bı bakar mısınız usttekini bu sabah yaptım alttaki pazar günü.
Eki Görüntüle 2961538
Eki Görüntüle 2961539
Çok belirsiz bı çizgi var sanki daha adete de baya varmış kan testi için adet gününü bekle bence. Daha net olsun. Acaba demezsin.. inşallah vardirEvet
Canm sanko artmış aynl markayla yap bende bu gün yapcam sbh test alcam bir azdam dün akşam haptm yani dur ataym sbh 3.9 dü kan dokror var qalba çarşamba bidaa vervem adetim 5 şi
Bidaha yapcam ilk idrarla atarm
Ben rahatsızlıöımdan dolayı gitdim doktorda kan yaptı ilac vermeden dedim şüphem var ondan erken yaptmÇok belirsiz bı çizgi var sanki daha adete de baya varmış kan testi için adet gününü bekle bence. Daha net olsun. Acaba demezsin.. inşallah vardir
Sen yine de ilacı kullanma ne olur ne olmazBen rahatsızlıöımdan dolayı gitdim doktorda kan yaptı ilac vermeden dedim şüphem var ondan erken yaptm
sizin sonuçlar ne oldu?Ben rahatsızlıöımdan dolayı gitdim doktorda kan yaptı ilac vermeden dedim şüphem var ondan erken yaptm
Merhabasizin sonuçlar ne oldu?
Hadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah. Ya bende de bugün aksam kan vericem. Sabah idrar testini yineledim koyulasiyor sanki, bı de siz baksanıza. Üstteki bugün alttaki 2 gün önce..MerhabaPozitif şükürr dün 26 cıktı 3.9 dan yükselmiş yarın bidaha versen sizde?
Tabii koyulaşıyoo benm testimi atsam dersinki burda hic bişe yok hahahah bu gün daha net göxüksyo emin olHadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah. Ya bende de bugün aksam kan vericem. Sabah idrar testini yineledim koyulasiyor sanki, bı de siz baksanıza. Üstteki bugün alttaki 2 gün önce..
Eki Görüntüle 2962916
Eki Görüntüle 2962917
Ay hadi inşallah ya, isteyen herkesinki sağlıkla ilerlesin, geçen ay ki kimyasal gebelik hezimetinden sonra inan daha sevinemedim, bu akşam 100 ün üstünde bi değer görürsem eğer bi rahat nefes alıcam, 25 ti pazar günü en kötü 100 olması lazımTabii koyulaşıyoo benm testimi atsam dersinki burda hic bişe yok hahahah bu gün daha net göxüksyo emin ol