- 5 Ekim 2013
- 259
- 93
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.281
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
canım uzun zaman geçmiş ama belki hala takııyosundur bn 12 gün yaprıdım yani bugün senin ilkin gibi çıkmışş hamile değilmiyim::::::cevalarsan sevinirim
Merhaba
testler bana ait değil ama az çok bilgi sahibiyim
eğer ilk fotoğraftaki gibiyse malesef negatif
lakin bazen geç yumurtlama sonucu bu şekilde görünebiliyor
o yüzden biraz daha bekleyip gecikme uzaması durumunda yeniden yapmanızı tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1003077
bu 1.5 saat sonrası ama belli olmuyor resimlerde :26::26::26::26:
hatta şimdi baktım yok olma yolunda
canım benimde muhtemel adetime 3 gün kala (yani bugün) yaptım test,aynı senin bu resimdeki gibi çıktı.o da taa kaç saat sonra....acaba hamilemiyim ki
sabah ilk idrarınla yap canım inşallah hamişsindir
bu testlerde ovulasyondan sonra
9. gün
11.gün
12.gün
13. gün
14. günde yapılmış
dikkat ettiyseniz ovulasyondan sonraki 9. gün yani adete 5 gün kala negatif
11. ve 12. gün çok ama çok silik bir pozitif var
13. ve 14. gün gözle seçilebilinen bir çizgi mevcut:CüvCüv:
Bu testlerde ovulasyonun 10. günü yapılmaya başlanmış
Ne yazıkki ilki negatif ama umutsuzluğa yer yok bakın nasılsa çift olmuş çizgiler :asigim:
Merhaba,
Geçen ay 22 sinde adet olmaya başlamıştım. Bu ay henüz olmadım. Her ay 2 gün öne çeker yani 28 günde bir adet görüyorum. Çok erken olacak henüz 2 gün gecikme olmasına ramen. Bebe Tıme testi aldım. Bi tarafından boya dağılma yaptı. 2 saat sonra baktığımda 1 Çizgi net diğer çizgi silikti.
Sizce? :26: b Durumum neyi gösteriyor?
Sendeki durumtipki benimki gibi bend ayni marka testle yaptm 3gun gecmstiaama 2.silik cikti bi gun sonra kanda degerim 958 cikmisti simdi 7 haftlk oldk
yani benim adetim geçeli 13 gün oldu hamile olma ihtimalim var mı 7, ve 10, gunlerde test yaptım ama negatif çıktı
Biz cok istiydk ama aslinda bu ay tamamen rafakaldrmstk bebis isini gunum 2gun gecmesin ragmn diyetve sıkı spor yapydm aklima bile gelmiyodu hamile olabilecegm ama sukurlerolsn iyi yani umutsuz olmasendeSağlığı ile birlikte kavuş bebeğine inşallah. Bende henüz bir değişiklik yok. Sanki olmaz :) olamaz gibi geliyor bana o yüzden bugünde bekleyip yarın beta hcg testine baktırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım . Meraktan işte yapamıyorum şimdi. Sürekli gebelik ile ilgili yazılar okuyorum :18:
Biz cok istiydk ama aslinda bu ay tamamen rafakaldrmstk bebis isini gunum 2gun gecmesin ragmn diyetve sıkı spor yapydm aklima bile gelmiyodu hamile olabilecegm ama sukurlerolsn iyi yani umutsuz olmasende
hayir kesinlikle ertelemebende 9 ay yapmadm arkdslarn israryla karar verdm sonrada olmadi gecelerce agladigimi bilirim esimin omznda her namazmda aglardm hicbiseye benzemiyomus evlat bunu bilirm bunu soylerm bendn tavsiyeİşin tuhaf tarafı ben 1- 2 yıl beklemek istiyordum. Bebek için. Ama bi taraftanda hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Böyle gecikme olunca yazıları okudukça heyecanlandım valla. Şimdi sonucu olumsuz öğrenirsem baya üzüleceğim.
hayir kesinlikle ertelemebende 9 ay yapmadm arkdslarn israryla karar verdm sonrada olmadi gecelerce agladigimi bilirim esimin omznda her namazmda aglardm hicbiseye benzemiyomus evlat bunu bilirm bunu soylerm bendn tavsiye