Pozitif İdrar Testi Örnekleri

canım uzun zaman geçmiş ama belki hala takııyosundur bn 12 gün yaprıdım yani bugün senin ilkin gibi çıkmışş hamile değilmiyim:::::: cevalarsan sevinirim

canım uzun zaman geçmiş ama belki hala takııyosundur bn 12 gün yaprıdım yani bugün senin ilkin gibi çıkmışş hamile değilmiyim:::::: cevalarsan sevinirim

Merhaba
testler bana ait değil ama az çok bilgi sahibiyim
eğer ilk fotoğraftaki gibiyse malesef negatif
lakin bazen geç yumurtlama sonucu bu şekilde görünebiliyor
o yüzden biraz daha bekleyip gecikme uzaması durumunda yeniden yapmanızı tavsiye ederim

çok teşekkür edrim umarım dediğin gibi geç yumurtalama olmuşturr

arkadaşlar buz test sizce bozuk mu ikinci çizgi çok kalın gibi geldi dağınık gibi bilemedim.küüçük bi yerdeyim test de alamıyorum.

aslında adet geçti diyemem durum şöyle oldu benim adetim 1 hafta gecikti sonrada adet oldum ama az geldi şimdide bikaç gün geçti sabahları çok bulantım olunca bugün test yaptım önce baya kırmızı çıktı karışık gibi böyle bisüsre sonrada böyle oldu.bilemedim bende olabilir mi diye hala şüphe içindeyim.bi tane daha test yaparsam onunda resmini koyarım

yani benim adetim geçeli 13 gün oldu hamile olma ihtimalim var mı 7, ve 10, gunlerde test yaptım ama negatif çıktı

Merhaba,

Geçen ay 22 sinde adet olmaya başlamıştım. Bu ay henüz olmadım. Her ay 2 gün öne çeker yani 28 günde bir adet görüyorum. Çok erken olacak henüz 2 gün gecikme olmasına ramen. Bebe Tıme testi aldım. Bi tarafından boya dağılma yaptı. 2 saat sonra baktığımda 1 Çizgi net diğer çizgi silikti.

Sizce? :26: b Durumum neyi gösteriyor?

Sendeki durumtipki benimki gibi bend ayni marka testle yaptm 3gun gecmstiaama 2.silik cikti bi gun sonra kanda degerim 958 cikmisti simdi 7 haftlk oldk

Sendeki durumtipki benimki gibi bend ayni marka testle yaptm 3gun gecmstiaama 2.silik cikti bi gun sonra kanda degerim 958 cikmisti simdi 7 haftlk oldk

Sağlığı ile birlikte kavuş bebeğine inşallah. Bende henüz bir değişiklik yok. Sanki olmaz :) olamaz gibi geliyor bana o yüzden bugünde bekleyip yarın beta hcg testine baktırmak istiyorum. Hayırlısı bakalım . Meraktan işte yapamıyorum şimdi. Sürekli gebelik ile ilgili yazılar okuyorum :18:

Biz cok istiydk ama aslinda bu ay tamamen rafakaldrmstk bebis isini gunum 2gun gecmesin ragmn diyetve sıkı spor yapydm aklima bile gelmiyodu hamile olabilecegm ama sukurlerolsn iyi yani umutsuz olmasende

Biz cok istiydk ama aslinda bu ay tamamen rafakaldrmstk bebis isini gunum 2gun gecmesin ragmn diyetve sıkı spor yapydm aklima bile gelmiyodu hamile olabilecegm ama sukurlerolsn iyi yani umutsuz olmasende

İşin tuhaf tarafı ben 1- 2 yıl beklemek istiyordum. Bebek için. Ama bi taraftanda hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Böyle gecikme olunca yazıları okudukça heyecanlandım valla. Şimdi sonucu olumsuz öğrenirsem baya üzüleceğim.

hayir kesinlikle ertelemebende 9 ay yapmadm arkdslarn israryla karar verdm sonrada olmadi gecelerce agladigimi bilirim esimin omznda her namazmda aglardm hicbiseye benzemiyomus evlat bunu bilirm bunu soylerm bendn tavsiye

hayir kesinlikle ertelemebende 9 ay yapmadm arkdslarn israryla karar verdm sonrada olmadi gecelerce agladigimi bilirim esimin omznda her namazmda aglardm hicbiseye benzemiyomus evlat bunu bilirm bunu soylerm bendn tavsiye

Tamam arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederim. Bende ertelemiycem bundan sonra (tabi sonuç negatif çıkarsa) Sonucu merakla bekliyorum. Yarın paylaşacağm .
Hoşçakalın.

Arkadaşlar slm.aranızda 10 gün önce test yapan varmıı lütfen acil yardıım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…