- 28 Şubat 2014
- 287
- 128
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.241
Canm umudunu kirmk istemm ama adetnin gecmesiinibeklee ayrca 20dkdan sonraki sonuclari dikkate almayn diyor drlr umitlenip sonra hayal kirikligi daha kotu oluyr yasadm bilirm bu duyguyu insllh hamissindr
hanımlar , sitenizi daha önceden takip ediyordum ama üye yeni oldum. öncelikle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ve sonuçlar maalesef hep negatif oldun.en son adetimde 3 gün oldum ve sadece idrara çıktıkça geldi. adetimle başlayan bel ve kasık ağrılarım adetimden sonrada hafif şekilde devam etti. kasıklarımda ara ara batmalar var. bende şüphelenerek gebelik testi aldım. ama sonuç negatif. testi mutfakta tezgahın üstünde unuttum yaklaşık 5 saat sonra testte çok silik bir çizgi gördüm. ertesi gün yine test aldım yine negatif ama çok sonra onda da silik çizgi çıktı. akşam hamile bir arkadaşım geldi. ondada silik çıkmıştı test çizgisi. en son yaptığım testi ona göstereyim dedim bir de ne görüyüm silik çizgi gitmiş ve test negatif olmuş . ilk yaptığım testte hala silik çizgi duruyor. şimdi ben ne yapıyım. yarın gidip kan testi yaptırıyım mı sizce ? böyle bişeyler başına gelen oldu mu ? yardım edin lütffeeeeennnn ?
canım bendede öyle oldu ilk testimi yaptım 1.5 saat sonra baktım silik çizgi umut etmedim sonraki günlerde yaptım hala silik çizgi çıkıyor üzerinde yazıyor 20 dk sonrasını dikkate almayın diye biri bozuk olurda hepsimiz bozuk olur 5 testim var 4 tanesi pozitif biri negatif sen sabah idarınla dene derim inşallah vardır ben sabah kan vericem değeri görmeden bişeyde yapamıyorum inşallah hamileyizdir
canım bendede öyle oldu ilk testimi yaptım 1.5 saat sonra baktım silik çizgi umut etmedim sonraki günlerde yaptım hala silik çizgi çıkıyor üzerinde yazıyor 20 dk sonrasını dikkate almayın diye biri bozuk olurda hepsimiz bozuk olur 5 testim var 4 tanesi pozitif biri negatif sen sabah idarınla dene derim inşallah vardır ben sabah kan vericem değeri görmeden bişeyde yapamıyorum inşallah hamileyizdir
inşallaaaahhhhh
Sonucunu buradan bizede haber verir misin
Canim senin en son paylastgn test pozitif gayet açık secik burdaym dyo:)))
Gebeli kanda ne zmn bellı olur yedı gun var adetıme
sonucum 19.33 çıktı adetim 6 mart mış 28 gun çektiği için daha ufak 3-4 gun sonra test telkrarlıcam kısacası hamileyim
sonucum 19.33 çıktı adetim 6 mart mış 28 gun çektiği için daha ufak 3-4 gun sonra test telkrarlıcam kısacası hamileyim
aminnnn inşallahhhhTebrıkler darısı basımıza
teşekkür ederim allah isteyen herkese versinnAllah hayırlısı ile saglıklı sıhatli dogurmanı nasıp etsın
Hamileyimmmm degerim 958 cikti 6 gunum gecti boyle mutlulukyokmus darsi olmaynlara
Ben gidiyorum test almaya
Hmn bıze de yaz mubarek gun hayır getırsın sans
Ah biz şu kadınlar ne kadar sabrsızız al sana koskoca negatifcikacakk biliyorum bu sefer olacak işte sabr edemiyorum erken yaptim yine :18:
Uzulme cnm benım de bes gun kala yaptım negatıf dun kan testı yaptım negatıf doktoru aradım adam guldu adet gecıksın oyle kan yaptır dedı gec dollenme de olabılır dedı. İnşallah sende de öyledir bende geciksin diye bekliyorum kısmet bakalım. Stres yapma pozitif düşün güzel olacak herşey.
Bu araar fazla duygusalım sanırım
ALLAH yardımcımız olsun canım birbirimize hayırlı haberler verelim İnşallah . .