Pozitif İdrar Testi Örnekleri

hayırlı olsun çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. gözünaydın.

5 ay önce benimde testim böyleydi ben pozitif sandım sevinçten tepiniyorum ama yanlış alarmmış hüsran hüsran hüsran . .

5 ay önce benimde testim böyleydi ben pozitif sandım sevinçten tepiniyorum ama yanlış alarmmış hüsran hüsran hüsran . .

Çok üzüldüm; ( bilmiyorum belki bizimde yanlis alarm am içimde garip bi his var.hayal kiriklivi da olsun istemiyorum.Esim testi 2defa tekrarlatti.gitseniz o kadar mutlu ki..inşallah yarin kan testi sonucum olumlu cikar;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah hamilesindir canım inan şuan kendim hamileymişim gibi hissediyorum :)) kimbilir sen neler hissediyorsun nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk . .

İnşallah hamilesindir canım inan şuan kendim hamileymişim gibi hissediyorum :)) kimbilir sen neler hissediyorsun nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk . .

Valla biz de sevinelimmi uzulelim mi bilemedikgaliba kan testinde gormedikce rahatlayamicaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bu güzel duyguyu..

inşallah cnm:))

Valla biz de sevinelimmi uzulelim mi bilemedikgaliba kan testinde gormedikce rahatlayamicaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bu güzel duyguyu..

Hayırlısı ne ise o olsun ama İnşallah duam bebişine tez vakitte kavuşurrsun . .

Hayırlısı ne ise o olsun ama İnşallah duam bebişine tez vakitte kavuşurrsun . .

Amin canim insaalah. bugün kan testi yaptirdim 132 cikti ve hamileymisim çok şükür inşallah kucagimiza almak da nasip olur.Rabbim isteyen herkese versin.darisi basiniza..

Kucuk olan adetten 3 gun sonra alttaki ise ondan tam 1 hafta sonra yaptığım bugün 6 haftalik olduk bugun yaptığım ise control cizgisindekiyle ayni koyulukta :)

Eklentiler

• $1394290757401.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 142

ayyy çok sevindim canım benim Rabbim hayırlı nurtopu gibi bir evlat nasip etsinnn . .

aminnnn inşallahhhh

teşekkür ederim allah isteyen herkese versinn

tebrik ederimmm sağlıkla kucağına al inşallahh

ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin. muhtemelen doğumun benim doğum günüm. Bende o yüzden bu ayı beklemiştim hamile kalmak için ama geç kaldım sanırım
bu arada son adetinin başlangıcı ne zamandı? ben test yapmak için bekliyorum şu an

canm hayrli olsn bende hamism 3yilfr olmuyodu adetn kacgn gecikmistii degerin 132cikti benm 5 gun ggecikmstidegerim 958 cikti simdi 5hafta 4gunlk

amin canım sağolll 6 martta olmam gerekiyordu ama 13 kasımda doğum olmaz sezeryan olacağı için 5-7 kasım arası olur senin ne zaman adet tarihin inşallah hamilesindirrrr

amin canım sağolll 6 martta olmam gerekiyordu ama 13 kasımda doğum olmaz sezeryan olacağı için 5-7 kasım arası olur senin ne zaman adet tarihin inşallah hamilesindirrrr

bebeğinin doğması muhtemel tarih 13 kasım yazınca nasıl heyecan yaptım anlatamam ben çok istiyorum o dönemde olmasını :) benim bat günüm 11 mart bir gün geçti sadece.
o yüzden acele edip sonra üzülmek istemiyorum. şu an bu ay yok gibi geliyo bi yandan da umut var karnım ağrıyo üşüyorum yanıyorum bi tuhafım çok fazla akıntım var bunlar hamilelik belirtileri değil sanki

canım ben 5 gün kala idrarda öğrendim ben dondum desem yerii millet yanarken ben donuyordum oğlumda akıntım çoktu bunda çok çok az bence bir idrar testi yap derim

canım ben 5 gün kala idrarda öğrendim ben dondum desem yerii millet yanarken ben donuyordum oğlumda akıntım çoktu bunda çok çok az bence bir idrar testi yap derim

siz öyle deyince umutlandım bak şimdi. akşam test alayım en iyisi. pazara kadar beklerim diyordum sabredemeyeceğim. dua edin allahın izniyle bebek geliyodur inşallah eşim de çok istiyo 30 olmadan baba olmayı

merhabalr benimde adetim 7 8 gün gecikti ve 1 haftadır şidetli kasık ağrısı bacaklarımda özellikle uyurken sızlamalar göğslerim hassaslaştı doknunca ağrıyor bi iş yapaken çok çabuk yoruluyorum ve hemen belim ağrıyo yorgunluk halsizlikte var sonra sık idrara çıkıyorum kasıklarımlarmda şişlik var sanki bi balon varmış gibi orada ara ara da sağ ya da sol kasığıma şiddetli ağrılar giriyor 5 6 sn lik sonra geçiyo ayrıca 3 4 gün vajinal kuruluk yaşadım son 2 gündür akıntı gelmeye başladı az az ve dün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı fakat birisi silikti pozitif olan kısmı pembemsi bi renkti ve gidip hemen kan testi yaptırdım sonucu da yarın alacağım bu şekilde yaşayanlar var mı sizce nedir bu sonucu merak edip stres yaptığım için adetm gecikyormu yada hamilemyim dir tecrübeli olan arkdaşlardan fikir almak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…