-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #3.301
Merhaba meryem_06 tekrar yaptınmı test yada kandan baktırdınmı . Senin baya geçmiş çünkü.
Kismet canm ama sen erteleme sonrasinda pisman olma diye diyrm insllh en kisa zamanda hamis kalirsin bambaska duyguymus yok yani boyle bi mutlulukGünaydın arkadaşlar,
Dün akşam Dr. için randavu almıştım fakat sabah kalktığımda gerek kalmadığını gördüm . Yinede tahlil için test yaptırdım. En azından neden bu kadar geciktiğini merak ediyorum.
Bidahaki sefere inşallah :18:
Kismet canm ama sen erteleme sonrasinda pisman olma diye diyrm insllh en kisa zamanda hamis kalirsin bambaska duyguymus yok yani boyle bi mutluluk
kızlar ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi öyle geliyor bana .....
Eki Görüntüle 1041363 Eki Görüntüle 1041364
kızlar ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi öyle geliyor bana .....
Eki Görüntüle 1041363 Eki Görüntüle 1041364
Canım çok silik gördüm,yarın yine tekrarlarsın.Testin markası ne?
yarın tekrar yapıcam bakalım inşallah çıkar ikinci çizgi hayırlısıyla.testin markası after 10 ilk defa denedim bunu..
Bende ilk kez duydum :) Adetine kaç gün var?Eğer adetine daha varsa ondan silik çıkmıştır.
evet biraz erken yaptım canım 1 nisan adet günüm ...ama dayanamadım iştee :))
:) Ah biz kadınlar benimde 31 mart,1 nisanda olabilir.Bende dayanamıyorum yapıyorum hemde ilk idrar olması gerekirken sabah daha net sonuç alınırken ikindide falanda yapıyorum :)
arkadaşlar dünde başka forumda paylastım ama ne kadar fikir alırsam okadar iyi Eki Görüntüle 1042934 aslında test basta negatifti ama 1 saat sonra silik bir çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ?
:) aynen canım yaa...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim..bu sabahki testlerim bunlarda iki farklı testle yaptım.. :))) inşallah bebiğim hayırlısıyla tutunur bana :)))
Eki Görüntüle 1043442
:) aynen canım yaa...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim..bu sabahki testlerim bunlarda iki farklı testle yaptım.. :))) inşallah bebiğim hayırlısıyla tutunur bana :)))
Eki Görüntüle 1043442
çok teşekkür ederim canım ...inşallah bebeğim bana tutunur :) darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım...Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda verir inşallah :)Canım hayırlı olsun,bu testlere göre hamilesin :) Darısı başıma ve isteyen herkese inşaAllah :)
çok teşekkür ederim canım ...inşallah bebeğim bana tutunur :) darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım...Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda verir inşallah :)
çok teşekkür ederim canım ...inşallah bebeğim bana tutunur :) darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım...Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda verir inşallah :)