Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba meryem_06 tekrar yaptınmı test yada kandan baktırdınmı . Senin baya geçmiş çünkü.

merhaba yaptırdım hormonlarım bozulms dr soledı bugun yarın kadın doguma gıdıcem moralım cok bozuk bugun aşırı kıllanma felan olmustu zaten vucudumda buda gebelıge engelmıs bu hormon bozukluklarında %75 yumurtlama ve %50 gebe kalma ıhtımalı varmıs tşk ederım cnm geri dönüş yaptıgınız için :KK43::KK43:

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam Dr. için randavu almıştım fakat sabah kalktığımda gerek kalmadığını gördüm . Yinede tahlil için test yaptırdım. En azından neden bu kadar geciktiğini merak ediyorum.

Bidahaki sefere inşallah :18:

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam Dr. için randavu almıştım fakat sabah kalktığımda gerek kalmadığını gördüm . Yinede tahlil için test yaptırdım. En azından neden bu kadar geciktiğini merak ediyorum.

Bidahaki sefere inşallah :18:
Kismet canm ama sen erteleme sonrasinda pisman olma diye diyrm insllh en kisa zamanda hamis kalirsin bambaska duyguymus yok yani boyle bi mutluluk

Kismet canm ama sen erteleme sonrasinda pisman olma diye diyrm insllh en kisa zamanda hamis kalirsin bambaska duyguymus yok yani boyle bi mutluluk

Tamam canım bundan sonra ertelemek yok. Şu 3 günde bile acaba mı diye çok heyecanlandık. Bide olsaydı nasıl olurdu düşünemiyorum.
Hayırlısını nasip etsin hepimiz için Allahım.
Sizede kolay doğumlar hayırlı evlat nasip olsun. Ömrü uzun olsun. Allaha emanet olun. :KK23:

kızlar ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben görmek istediğim için mi öyle geliyor bana .....
$DSC05734.jpg $DSC05735.jpg

arkadaşlar dünde başka forumda paylastım ama ne kadar fikir alırsam okadar iyi $IMG_1625.jpg aslında test basta negatifti ama 1 saat sonra silik bir çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ?

:) Ah biz kadınlar benimde 31 mart,1 nisanda olabilir.Bende dayanamıyorum yapıyorum hemde ilk idrar olması gerekirken sabah daha net sonuç alınırken ikindide falanda yapıyorum :)

:) aynen canım yaa...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim..bu sabahki testlerim bunlarda iki farklı testle yaptım.. :))) inşallah bebiğim hayırlısıyla tutunur bana :)))
$DSC05742.jpg

arkadaşlar dünde başka forumda paylastım ama ne kadar fikir alırsam okadar iyi Eki Görüntüle 1042934 aslında test basta negatifti ama 1 saat sonra silik bir çizgi çıktı bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı ?

canım benimde dün belli belirsiz bi çizgi vardı ilk on dakikada çıktı ama bugün tekrar yaptım ve pembe çizgi daha belirgin çıktı ve hamileyim..ama daha doktora gitmedim çok yeni ve adet günüme 3 gün var daha. bekleyip öyle gideceğim.bir iki sayfa öncesinde resimleri var. seninde inşallah gönlüne göre verir Rabbim :)

:) aynen canım yaa...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim..bu sabahki testlerim bunlarda iki farklı testle yaptım.. :))) inşallah bebiğim hayırlısıyla tutunur bana :)))
Eki Görüntüle 1043442

Canm tebrikler hamilesin pozitif dusun tutunur insllah

Eki Görüntüle 1043442

Canım hayırlı olsun,bu testlere göre hamilesin :) Darısı başıma ve isteyen herkese inşaAllah :)

Canım hayırlı olsun,bu testlere göre hamilesin :) Darısı başıma ve isteyen herkese inşaAllah :)
çok teşekkür ederim canım ...inşallah bebeğim bana tutunur :) darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım...Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda verir inşallah :)

çok teşekkür ederim canım ...inşallah bebeğim bana tutunur :) darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım...Rabbim gönlüne göre en kısa zamanda verir inşallah :)

Hayirli olsun canim insallah Allah tamamina erdirsin, benimde adetimin 2 gun gecti senin 25, gun yaptigin testin ilki gibi cikti, insallah benimkide koyulasir eger hamikeysemde gec dollenmedir ama bilmiyorum, benim testimdede 1 saat sonra grimsi silik cizgi cikti, simdi test kuruyunca normal bakincada goruluyor ama pembe tonlarinda degil . Tatlim 2 haftadan beri ikiser ucer teste para verdim, simdi son bir testim daha var acaba yarinmi yapsam pazartesimi 2 gunde bir hcg artarmis ya, kafam cok karisik tam umitlenmek istemiyorum,

Amin canım çok teşekkür ederim.Bebeği annesine tutunsun,sağlıkla dünyaya gelsin annesine gülümsesin inşaAllah :)

X