Pozitif İdrar Testi Örnekleri

merhabaaa adetime 6 gün kala test yaptım çıkmadı 4 saat boyunca gittim geldim yok bugun 5 gün kala 1 saat evvel yine test yaptım 10 dk sonra çokk silik şekilde 2. çizgiyi gördüm acaba varmıdır kii

bu 1.5 saat sonrası ama belli olmuyor resimlerde :26::26::26::26:

hatta şimdi baktım yok olma yolunda

Son düzenleme:
pazartesi yada salı kanda baktırcam elime alınca görüyorum çizgiyi inşallah allah gönlüme göre verir allah isteyen herkese versin olmazsa üzülmem zaten aslan gibi oğluşum var birde kızım olsun isterim bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur :)

adete 3 gün kala bu test..ve aynı gün verilen kan testi 17 çıktı..bakalım değer yükselcekmi bekliyoruzzz

Arkadslr slm resim paylasamyrmya idrar testmi ekliyemyrm

Eklentiler

• $20140303_112042.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 202
  • $20140303_112010.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 189
Insllh sende gonlundekideki muradn tez vakitteseni bulur mevlam tumiisteyenlere nasip etsn banada inanasmbile gelmiyo dr var derse dusup bylrm heralde

hanımlar , sitenizi daha önceden takip ediyordum ama üye yeni oldum. öncelikle yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum ve sonuçlar maalesef hep negatif oldun. en son adetimde 3 gün oldum ve sadece idrara çıktıkça geldi. adetimle başlayan bel ve kasık ağrılarım adetimden sonrada hafif şekilde devam etti. kasıklarımda ara ara batmalar var. bende şüphelenerek gebelik testi aldım. ama sonuç negatif. testi mutfakta tezgahın üstünde unuttum yaklaşık 5 saat sonra testte çok silik bir çizgi gördüm. ertesi gün yine test aldım yine negatif ama çok sonra onda da silik çizgi çıktı. akşam hamile bir arkadaşım geldi. ondada silik çıkmıştı test çizgisi. en son yaptığım testi ona göstereyim dedim bir de ne görüyüm silik çizgi gitmiş ve test negatif olmuş . ilk yaptığım testte hala silik çizgi duruyor. şimdi ben ne yapıyım. yarın gidip kan testi yaptırıyım mı sizce ? böyle bişeyler başına gelen oldu mu ? yardım edin lütffeeeeennnn ?

Canm umudunu kirmk istemm ama adetnin gecmesiinibeklee ayrca 20dkdan sonraki sonuclari dikkate almayn diyor drlr umitlenip sonra hayal kirikligi daha kotu oluyr yasadm bilirm bu duyguyu insllh hamissindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…